a_nd_res Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 D-zeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 R.I.P. Asta trebuie jupuit...de bani.Sa ajunga sa stea intr-o cutie de carton.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Unde gasim o pusca sau niste dinamita!Soferii astia merita beliti de vii! 242865[/snapback] Ar trebui ca in America sa se dea drumul pa portul de arma pentru legitima aparare si impuscat pe loc conservarul care atenteaza la viata ta pana sa se intample evenimentul. Odihneascase in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei. Ma gandesc cu frica la asemena oameni iresponsabili, care te pot termina intr-o clipa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Sa se odihneasca in pace. Imprudenta si prostia altuia au luat viata unui motociclist veteran. De unde se vede ca mor si cei cu 20 de ani de motocicleta la activ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 eu abia acum am aflat de acest accident si sunt foarte mahnit de ce a fost in stare un gunoi uman sa faca si cu groaza ma gindesc la traseul urziceni constanta unde asa ceva se practica din 3 in 3 minute!! ///// dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de oasele lui obosite acolo unde este!! condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Condoleante! Un om deosebit cu o ambitie incomparabila, participant la fiecare concurs enduro, ca de fapt si fratele sau Boti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Condoleante familiei si prietenilor. Soferii Auto trebuie educati inainte sa se intimple un asemenea accident, la prostiile care le fac zi de zi, cind schimba banda de circulatie si daca nu te feresti trec peste tine, cind depasesc cu tot ca nu au loc si se baga peste tine atunci trebuie scosi din conserva si batuti pina le suna apa in cap. Daca ii educam asa invata sa se fereasca de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Condoleante familiei si prietenilor. Soferii Auto trebuie educati inainte sa se intimple un asemenea accident, la prostiile care le fac zi de zi, cind schimba banda de circulatie si daca nu te feresti trec peste tine, cind depasesc cu tot ca nu au loc si se baga peste tine atunci trebuie scosi din conserva si batuti pina le suna apa in cap. Daca ii educam asa invata sa se fereasca de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aibe grija de sufletele motociclistilor si daca exista un Rai al motociclistilor acolo ii doresc sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 res in peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Uite acelasi lucru era sa il patesc eu,prin Octombrie.Cu diferenta ca pe contrasens era un tractor si cretinul cu Vectra a depasit tractorul ca si cum nu as fi fost acolo DELOC.O adevarata placere sa treci la o palma de masina cu suta.Eu ca eu,da el tot cu suta cred ca era.Numai reflexele formate cu anii au lucrat,constient nu prea mai apuci sa faci mare lucru...Ma tremura si acuma cind revad in minte filmul... Zolt,sper ca te descurci bine,acolo unde esti acuma.Eu,am fost mai norocos putin. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate