harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 "Berea este sampania muncitorului", a precizat acesta . Statisticile arata ca 70% din bere se consuma in casa si ca 50% din romani prefera "lichidul gulerat" la sticla, in timp ce 30% din noi preferam berea ieftina, la PET." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Aaaa... nu am scris cand se face toata adunatura asta: SAMBATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Aaaa... nu am scris cand se face toata adunatura asta: SAMBATA 243078[/snapback] exact si pe inserate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) @midnight_caller: welcome back! Nu stiam unde ai disparut... we missed you si sa revin on-topic: cred ca ma infiintez si eu, daca ma primiti Editat Septembrie 14, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 @midnight_caller: welcome back! Nu stiam unde ai disparut... we missed you si sa revin on-topic: cred ca ma infiintez si eu, daca ma primiti 243085[/snapback] Cum sa nu te primim? dar trebuie sa te autoinviti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 ma autoinvit eu, da' poate nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Deci pot sa ma autoinvit si eu?.. ... Sau am facut-o deja?.... LA MULTI ANI!!!...again... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 pai daca e de baut...vin si eu. La multi ani!!! sa ziceti si voi unde se face pana la urma beuta asta si care cu ce sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) Deci iese PANARAMA ! Editat Septembrie 14, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 hai Brandosule ce astepti ? Invita fetele la dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Deci PANARAMA ! 243100[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Deci, asadar si prin urmare: gratar cu: mici, carnatzi, miel (copt de Ivan DNEPR daca vine), porc. Pentru insetatzi avem bere din plin si altele. Muzichie: poate un MP3 player la statzie sau/si chitara. Pe aceasta cale fac 2 invitatzii speciale: 2 maestrii inca in viatza ai instrumentului cu "coarde " numit pe intzelesul tuturor Chitara: Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) 242947[/snapback] VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN si VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIn (amandoua bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Azi la Arc se pune totul pe hartie, se fac calcule, se deseneaza planuri de actiune, dupa care se arunca hartia Anuntam in timp util unde se face exact, ora inceperii festivitatilor etc. Dar dupa Arc Pana atunci, acceptam autoinvitatii @Otar: tu te-ai autoinvitat si pt urmatorii doi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Eu am Gaim si nu pot face conferinta Oricum, din cauza remarcii asteia, tu platesti bilet la intrare 243034[/snapback] Merge iti zic io. Tot gaim am si eu. ON TOPIC: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 : Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) Deci sa inteleg ca ELeste sotzul sotziei lui deci sotia care este fiica soacrei lui si bunica fiilor fiilor lui si mama fiilor lui .....daca nu am inteles bine mai explica o data 242953[/snapback] Exact, ai inteles bine ce a vrut Joee sa spuna. Singurul lucru pe care te rog eu este sa-mi explici si mie ca eu nu am intzele (am glumit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 : Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) Deci sa inteleg ca ELeste sotzul sotziei lui deci sotia care este fiica soacrei lui si bunica fiilor fiilor lui si mama fiilor lui .....daca nu am inteles bine mai explica o data 242953[/snapback] ea este sotzia sotzului ei, mama fiilor lui si soacra sotzului ficei ei 242958[/snapback] Si eu cu cine votez? hic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Hm....bre voi puneti ceva la cale Na ca a aflat si taica Axa...pai da' ce, duminica asta de ce sa nu ma doara capu' , doar n-ao sa rup traditia Astept detalii cu privire la locatie...in functie de asta si posibilitatile de transport poate aduc si magaoaia cu toate acareturile, sa spargem geamurili prin vecini. Daca promiteti ca nu distrugeti echipamentul specific in capul interpretului De urat va urez la fata locului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Cu mine alta data...merci ptr invitatie....o sa vin si yo sa ma pregatesc ptr ziua mea...asta numa' daca vine frati_miu!As vrea sa fac petrecerica la mine acasica...ca, de...mereu a iesit "dragutz"...Ne vedem la corint ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Hm....bre voi puneti ceva la cale Na ca a aflat si taica Axa...pai da' ce, duminica asta de ce sa nu ma doara capu' , doar n-ao sa rup traditia Astept detalii cu privire la locatie...in functie de asta si posibilitatile de transport poate aduc si magaoaia cu toate acareturile, sa spargem geamurili prin vecini. Daca promiteti ca nu distrugeti echipamentul specific in capul interpretului De urat va urez la fata locului... 243152[/snapback] Unde stai? Eu vin cu masina asa ca pe langa chitara mea rece zic eu ca incape si una electrica. Asa ca se rezolva zic eu cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 hehehe,ce merge dezmatul asta dupa o sesiune de restante:D aaa,sorry:MA PRIMITI SI PE MINE? sau...parca e autoinvitatie,asa ca BAIETI VIN SI EU;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 la multi ani, fratilor! si daca e loc pe party, cu voia d-voastra, vin si eu! catre Axa: sa aduc si eu basu' si cu statia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 exact si pe inserate 243084[/snapback] IAca BABA Argentina: ..la drum de seara , intr-o sambata, intalnire importanta ..mute persoane..se va pune la cale viitorul...uite si o ratare, nu nimeresti gaura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Hm....bre voi puneti ceva la cale Na ca a aflat si taica Axa...pai da' ce, duminica asta de ce sa nu ma doara capu' , doar n-ao sa rup traditia Astept detalii cu privire la locatie...in functie de asta si posibilitatile de transport poate aduc si magaoaia cu toate acareturile, sa spargem geamurili prin vecini. Daca promiteti ca nu distrugeti echipamentul specific in capul interpretului De urat va urez la fata locului... 243152[/snapback] la multi ani, fratilor!si daca e loc pe party, cu voia d-voastra, vin si eu! catre Axa: sa aduc si eu basu' si cu statia? 243204[/snapback] eu zic sa facetzi cateva repetitzii inainte, sa nu fitzi pe lungimi de uda diferite la fericitul eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 eu zic sa facetzi cateva repetitzii inainte, sa nu fitzi pe lungimi de uda diferite la fericitul eveniment 243241[/snapback] se pierde farmecu' si spontaneitatea! mai laser un jam haiducesc din prima! daca apare unu' si cu toba, chiar ca ar fi o treeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Baietzi, cand va ganditi la locatie aveti in vedere posibilitatile de parcare sa fie o curte maaaare, ca vin (vad) zeci de motociclete facem parada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate