Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Kali, unde esti? Hai ca pentru tine facem si clatite, se sacrifica DDU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 La multi ani fratilor si daca nu sunt plecat din oras m-as baga si eu ca prea e galagie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Pai hai frate nu pleca. Momentan nu se stie sigur locatzia. Inca asteptam confirmarile pieilor rosii. Daca nu se confirma asta propun corturi amplasete langa un lac cu pesti undeva pe langa Bucuresti. Ce spunetzi? Editat Septembrie 15, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Vremea nu se anunta prea prietenoasa, pt uichend... deci - o simpla parere - nu stiu cat de buna e ideea cu balta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Hmm nasol cu vremea am vazut si eu prognozele. Mi-a mai venit o idee pe care am pus'o in aplicare anul trecut. Daca am merge la munte la o cabana iar aici fiecare isi plateste cazarea iar sarbatoritii marca berea micu porcu mielu gasca curcanu ce spunetzi? Anul trecut am facut la Padina. Cazare 130 de mii la locurile comune de 35 de paturi. Cu transportul fiecare cum poate...masini motoare tren etc A iesit super paranghelie....cu foc de tabara chitari etc. Editat Septembrie 15, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 hmmm sa ma inscriu si eu oficial LA MMULTI ANI si treceti-ma si pe mine pe lista cat despre vreme in we:Sat Sep 17 Mostly Sunny 82°/56° 0% - ploaie deloc pana duminica seara 82°F http://www.weather.com/activities/travel/b...?locid=ROXX0003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Adevarul ca un PESTE suna binneeeeee Vremea este incerta dar ieri pe acelasi site era ploaie in fiecare zi. S-a mai luminat. Vedem si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Parca oferta de cort + iarba verde, foc de tabara suna mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 cort... si dak e sa avem piscina in cort... asta e... PS: ce baltzi langa care putem pune cortu mai sunt pe langa bucuresti in afara de snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 n-ai uitat pe cineva???   243385[/snapback] cand scrie DMW se subantzelege DMW+the_kid femeile, cele mai gingashe fiintze de pe lumea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Eu n'am inteles ce se organizeaza aici,unde,cand,cum ?!?!?!?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Deci harta cu ploile v-am dat-o. Va dau si harta cu activitatile seismice HAI SA MERGEM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Eu n'am inteles ce se organizeaza aici,unde,cand,cum ?!?!?!?!?!?!? 243665[/snapback] e secret, deci nu te priveshte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 parerea mea e sa o faceti la Snagov.. e aproape .. e camping gratar.. peste.. si iar peste + multa bere si distractie asta pt cine bea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) Asadar Propunerea 1: iesire spre Prahova directia Alexandria Sat Naipu care e imediat dupa Mihailesti (Buc - Naipu aprox 50 km) Balta cu super peste ( 2-3 persoane = aprox 10 kile de peste) Se poate campa. Exista rate catre Alexandria pentru cei care nu posed moto/masina personala. Ca pretz(fiind balta platita) 3-4 persoane 300 mii lei vechi (asadar cam o batrana de caciula ). Vremea se anuntza infloritoare Editat Septembrie 15, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Sa fie Naipu, Naivu Nababu sau cum Naiba s-o chema satul ala. Da' Gitanes sunt pe acolo? Eu sunt pentru Naibu ca a doua optiune dupa casa lui Paw Paw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Gata ne inscriem si noi Perfect la Naipu La Multi Ani sarbatoritilor!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Bah la NAIPU e intr-adevar BALTA MARE. Si la Mihailesti au niste mici .. YAM YAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Pentru cei care nu posed moto/masina exista maxi taxi: ALLEGRO MAXI TAXI Adresa: STR.INTR.CHITILA TRIAJ SECTOR6 NR.4, BUCURESTI Localitatea: Bucuresti Tel: 0212208217 Ore si zile curse Maxi-Taxi pe ruta Alexandria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 harta 51,7 km, asha ca ludixu nu are ce face intr-o ora Optimal route Location Road Follow direction Distance Time Bucuresti (RO) E70 0,0 0:00 E70 -> A1;E70 9,0 0:18 A1;E70 -> 12,2 0:19 -> 6 19,2 0:28 Naipu (RO) 51,7 1:04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 ... ... La Paw-Paw nu se poate? Pupa-i-as coltzunii lui di baiet !! Sa bem si noi ca ... deh... suntem mai creativi si inteligenti in aburi di rachie... "..pareeeerea meeee , car-ieste.." hmmm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 harta 51,7 km, asha ca ludixu nu are ce face intr-o ora 243701[/snapback] Multzumim pentru harta DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 e secret, deci nu te priveshte 243671[/snapback] Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 1-La Multi Ani, multi bani (ca va trebe pentru sambata), multa bere (acelasi motiv) 2-ati scris o tona si nu ati spus nimic, ce dreaq zice Pielea neagra, se tine or ba la Tunari? 3-2 basi, 2/3 ghitari(asta nu am retinut), mai bagi o toba, mai un glas...microfoane aveti? 4-da` percutie vreti?poate asa ma primiti si pe mine cu enstrumentul dupe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 4-da` percutie vreti?poate asa ma primiti si pe mine cu enstrumentul dupe mine 243708[/snapback] Bah sa nu te prind cu enstrumentu la tine ca sperii pestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate