szl Postat Mai 11, 2010 Autor Share Postat Mai 11, 2010 deocamdata nu am gasit stirea in limba romana ...se pare ca pina la urma se va construii pista de la Cerghid. http://www.szekelyhon.ro/hirek/kozelet/201...ansilvaniaringa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 nahhhh asta da... pana ajungem noi pe TransilvaniaRing , trebuie sa ne mai antrenam pe sighisoararing sau pe unde ne permite buzunarul ,totusi sa avem sperante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soli Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 http://www.tvmures.ro/stiri-locale/evenime...arcul-auto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 se merge pe 4-5-6iunie pe hungaroring.............echipa ”DRACULA RACING TEAM”....TG-MURES.piloti:1.csaba-kawasaki.,loti-kawasaki.,veterinaru-yamaha.,viespea-suzuki.pt prima etapa la cupa marcilor....le dorin succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 se merge pe 4-5-6iunie pe hungaroring.............echipa ”DRACULA RACING TEAM”....TG-MURES.piloti:1.csaba-kawasaki.,loti-kawasaki.,veterinaru-yamaha.,viespea-suzuki.pt prima etapa la cupa marcilor....le dorin succes. Cred ca stiti fiecare cm2 de pe Hungaro de cate ori ati fost.... S-a deschis in toamna SlovakiaRing... Am fost in mai.... Circuit f spectaculos.. Are aproape 6km, curbe de viteza f mare, sicane, linie dreapta f lunga (in care oricum intri cu viteza mare), 4 'poduri' (2 se termina la intrare in viraj). E la ~150km de Budapesta si ~100 de Viena... Merita incercat!! Distractie placuta la Hungaro... Ajung si eu acolo din 17 pana in 20 luna asta.. Poate veniti in 17 la 'track day'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Contractul de finantare a fost semnat. Incep procedurile de achizitie pentru executie. Termen de finalizare 36 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 cand e gata pista imi iau si eu motor. pana atunci ma antrenez psihic si fizic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Contractul de finantare a fost semnat. Incep procedurile de achizitie pentru executie. Termen de finalizare 36 luni. sa nu fie 360 de luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cousin Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Cand va fi gata sper ca pot sa merg si eu niste runda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 ieri au aratat la antena 3 ,parca, dar nu asta e important, ca vor incepe luna viitoare adica prin septembrie lucrarile la PRIMUL CIRCUIT de pe plaiurile mioritice, si ca va costa 10-11 milioane de euroi. Spunea un nene acolo,ca nu va fi la nivelul unui circuit de F1 ,ce unul de moto la standardele actuale . Mai slab decat Hungaroringul si mai tare decat Seresul. Proiectul arata ca unul nu foarte tehnic, adica fara prea multe viraje ,ce cu doua linii de viteza grozave, cu boxe si restu.... Foarte bine ,sa fie de viteza ,ca tehnice sunt ale vecinilor nostrii de la Bors incolo.-DAR NUMA SA FIE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 ieri au aratat la antena 3 ,parca, dar nu asta e important, ca vor incepe luna viitoare adica prin septembrie lucrarile la PRIMUL CIRCUIT de pe plaiurile mioritice, si ca va costa 10-11 milioane de euroi. Spunea un nene acolo,ca nu va fi la nivelul unui circuit de F1 ,ce unul de moto la standardele actuale . Mai slab decat Hungaroringul si mai tare decat Seresul. Proiectul arata ca unul nu foarte tehnic, adica fara prea multe viraje ,ce cu doua linii de viteza grozave, cu boxe si restu.... Foarte bine ,sa fie de viteza ,ca tehnice sunt ale vecinilor nostrii de la Bors incolo.-DAR NUMA SA FIE.... NOUTATI CEVA? am auzit ca si in ungaria se stie de circuitul de la tg- murres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 NOUTATI CEVA? am auzit ca si in ungaria se stie de circuitul de la tg- murres. eu sunt in ungaria dar nu se aude aici nici de romania dar de circuit,trebuia sa vi azi vara sa vezi cum merg astia aici nu romanii,dau lectii de moto astia pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 eu sunt in ungaria dar nu se aude aici nici de romania dar de circuit,trebuia sa vi azi vara sa vezi cum merg astia aici nu romanii,dau lectii de moto astia pe pista tu nu auzi ca nu stii ungureste lasa ca ne invatam la noi acasa,si or sa vina ei aici,va fi mai eftin.....cu asfalt de la citadin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Decembrie 2, 2010 Autor Share Postat Decembrie 2, 2010 stiu eu din surse (destul de) sigure k pista va fii gata pina in 2012. pina atunci ne antrenam pe hungaro. she fashi mai gabitza? te dai cu sania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 pe pastele cailor o sa fie gata in tara asta condusa de udemeristi astia care ling poponeata lu'base Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crosser Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Am citit si eu multe depsre circuitul asta dar sincer sa fiu nush ce sa crec o data in 2012 o data in 2012 sau 2011 nu stie lumea ce sa zica , a fost vorba si de un circuit de cv moto cross pe dealul cerghidului , planul acela e acelasi cu acesta despre care e vorba in topic ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 bai ungur bulan...noroc k nu udemeristii fac ci se face din fonduri europene...asa k sunt sanse ...si da, trebuia sa fie gata pina in 2011 dak nu intervenea the lovely major of tg mures...mare iubitor de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 mai mincinosule,vezi ca eu vb.ungureste,intereseazate mai bine........ ......salut mai loti,mai loti daca noi ungurii nu ne integem dai in p..a pe romanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 io nu am treaba cu nimeni...k ios din ala ni...musulman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 io nu am treaba cu nimeni...k ios din ala ni...musulman ce mai faci?ceva noutatii........unde faci revu....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Decembrie 5, 2010 Autor Share Postat Decembrie 5, 2010 is deschis pt orice oferta ...noutati mai ninik, ma dau cu sania aci pe dealurile de la giulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 is deschis pt orice oferta ...noutati mai ninik, ma dau cu sania aci pe dealurile de la giulus ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlorc Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salutare, mi-am facut si eu cont aici ca sa va pun la dispozitie noutati ce s-au folosit in proiectul tehnic, eu fiind unul dintre desenatorii acestui proiect. O sa incerc sa uploadez ceva desene aici ... daca vreti si alte informatii contul meu de yahoo este: carlocsabi . Am vazut ca ai postat la inceput prima pagina din Studiul de fezabilitate dar tzin sa te informez ca in Proiectul tehnic s-a cam modificat tot: s-a adaugat un pod peste care intra camioanele si masinile motociclistilor catre boxe, spectatorii nu avand acces pe acest pod, iar pista trece pe sub pod. Dupa cum vedetzi sunt mai multe curbe pe pista ... Putetzi vedea in poza alaturata, din pacate PDF ul nu l-am putut uploada pe forum daca vretzi vi-l dau personal pe mess cat si alte zeci de planse facute de mine daca va intereseaza. Cum v-am zis alte nelamuriridaca mai irtu aici daca nu pe mess. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Hmm, cu diferentele de nivel pe viraje, asa cum par sa fie pe PDF-ul tau... incepe sa semene cu Tg.Mures - Acatari... iar asta e de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salutare, mi-am facut si eu cont aici ca sa va pun la dispozitie noutati ce s-au folosit in proiectul tehnic, eu fiind unul dintre desenatorii acestui proiect. O sa incerc sa uploadez ceva desene aici ... daca vreti si alte informatii contul meu de yahoo este: carlocsabi . Am vazut ca ai postat la inceput prima pagina din Studiul de fezabilitate dar tzin sa te informez ca in Proiectul tehnic s-a cam modificat tot: s-a adaugat un pod peste care intra camioanele si masinile motociclistilor catre boxe, spectatorii nu avand acces pe acest pod, iar pista trece pe sub pod. Dupa cum vedetzi sunt mai multe curbe pe pista ... Putetzi vedea in poza alaturata, din pacate PDF ul nu l-am putut uploada pe forum daca vretzi vi-l dau personal pe mess cat si alte zeci de planse facute de mine daca va intereseaza. Cum v-am zis alte nelamuriridaca mai irtu aici daca nu pe mess. O zi buna. cand va fi gata????? caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand? Mesaj completat nu mai am aer!!! nu mai am aer!!! trebuie sa stiu cand!!! caaand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate