LaurBalaur Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Honda deja ma enerveaza ca papa ulei de noua (cbr1000rr 2008): 600ml oil la 1000km (doar 3000km are la bord acum) Asa mult, hai ca au dat-o putin in bara micutzii atunci cu ceva acolo in motor de papa in halul asta... ce inseamna schimbare, renunti la ea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cred ca au facut un "service pack" astia de la honda, la asta se refera baiazid, si ii schimba motoreta, right ? p.s. : si astia cu busa 2008 cica ar fii dat-o in bara putin, cabluri trase aiurea.. Daca aveti vreounu busa 2008 si se intrerupe in mers contactul, vedeti ca e un fir care pleaca din contact, trece pe langa blocatorul de ghidon pe langa cadru, iar in momentul cand blocati ghidonul il sugruma..iar la cateva zeci de sugrumari, ramaneti fara contact (valabil la un lot scos..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Asa mult, hai ca au dat-o putin in bara micutzii atunci cu ceva acolo in motor de papa in halul asta... ce inseamna schimbare, renunti la ea ? Probleme sunt la toate motocicletele. Nici una nu-i perfecta! De ex am auzit ca noul KTM 690 are o problema "de casa" cu bordul care se tot defecteaza in timp ce 990 Adventure papa si el ulei in mod regulat. Cine mai stie cate altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Asa mult, hai ca au dat-o putin in bara micutzii atunci cu ceva acolo in motor de papa in halul asta... ce inseamna schimbare, renunti la ea ? Da, o buna parte din ele au problema asta. Imi schimba mobra cu alta identica (si sper sa nu aibe aceeasi problema). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 asta e segiukawa... daca vreti sa il stopiti, aveti acum sansa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 eu am crezut ca ne pui poza cu el pe kawasaki .. nu in kuku gol asta e segiukawa... daca vreti sa il stopiti, aveti acum sansa cu poze de hai faiv ce oameni sunteti mai ..... sergiu vrea doar sa stie daca honda e fiabila.fiti ontopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 oooouch, asta a fost lovitura sub centura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) am inceput topicul asta spre disperarea multimii motociclistice din romanica care sunt in general detinatori de hondee si normal caci la urma urmei cei mai multi asculta manele unde sunt mase e si multa prostime dar in fine... activez deja pe forumul asta de 1 an si parca sau dracu mai stie oricum cert e ca va-ti saturat de mine..si io de voi da ce e mai naspa e ca incep sa ma satur io de mine incerc sa demontez mnitul asta (cuvant urat) cum ca honda firma cea mai fiabila argumente am mai multe dar cel mai incontestabil il reprezinta locul 2 (DOI) in campionatul mondial de ANDURANTA exact ANDURANTA....e locul unde se testeaza fiabilitatea unei scule dupa aceea urmeaza asa 1 anduranta locul 2 (doi) d....o....i(nicidecum unu) 2 mereu 15-20 de cai in minus 3 mereu 2-3 mii ture in minus(is "fiabilizate" din ECU) 4 cine vrea motor de tras nu isi ia honda 5 ele scapa mereu de circuite unde kawasaki si suzuki sunt trash-uite mereu 6 nu apuca circuite mai deloc fiindca nu are rost sa duci o honda pe circuit(numai daca nu vrei sa o faci de ras) 7 dupa ce ai avut kawasaki sau suzuki si iti honda ti se pare ca e foarte fiabila fiindca nu mai ai de ce sa tragi de ea fiindca stii ca e varza (dupa ce ai avut ferrari si iti iei opel nu iti mai vine sa apesi pe acceleratie) 8 liniute cu honde vax..mai exista cate unu da dupa ce se lamureste ca nu ii loc cu ele o lasa balta 9 fiindca cele mai multe FETE motocicliste isi iau honde (pantera tzukui irma ei) 10 want to be trendy buy a honda want to wet your [pants with pelasure whenever you ride your bike ,buy a kawasaki acum sariti-mi in cap LET THE GOOD TIMES ROLL uai ce de injurii vor veni la adresa mea MAI MULTI DUSMANI MAI MULTA ONOARE flameul flameurilor va iesi de aici sa vezi numa ce se vor omora sa isi apere firmulita lor plina de ignoranta o sa auzim tot felul de argumente penibile dar nici unul nu va spune ba sa stit ca sergiu asta zice el ceva si poate are dreptate avand in vedere ca stim cu totii faptul ca argumentele lui sunt solide PS.astept un ban de la un admin hondist a Editat Octombrie 11, 2008 de otto.tun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Muahahahaha! Sergiulica, ce fizic de sahist ai mama P.S. : HONDA RULZ ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Muahahahaha! Sergiulica, ce fizic de sahist ai mama P.S. : HONDA RULZ ! Hehe, l-au deconspirat fanii... Sergiulica nu mai lua creatina ca vezi ca iti dauneaza si la cap... ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 @mertan,io is curios de unde ai facut tu rost de poza? Oricum i-ai dat deciziva! FATALITY http://www.youtube.com/watch?v=qqORvXtIg-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 imi place ca nimeni nu zice nimic de yamaha:)), mie alea imi plac, sunt puternice,au ciclistica buna, si daca nu ma isnel sunt considerate de multe persoane si cele mai "nervoase" si pe langa asta, nimeni nu a zis vreodata ca nu ar fi fiabile:))) 3 se bat Yamaha Castiga:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 daca sunteti mai atenti vedeti cum curge prin venele alea sange verde de kawasaki.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 imi place ca nimeni nu zice nimic de yamaha:)), mie alea imi plac, sunt puternice,au ciclistica buna, si daca nu ma isnel sunt considerate de multe persoane si cele mai "nervoase" si pe langa asta, nimeni nu a zis vreodata ca nu ar fi fiabile:))) 3 se bat Yamaha Castiga:)) tare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator brad_pit_lit79 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 3 se bat Yamaha Castiga:)) yamaha 2009 slogan "Be the One." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 imi place ca nimeni nu zice nimic de yamaha:)), mie alea imi plac, sunt puternice,au ciclistica buna, si daca nu ma isnel sunt considerate de multe persoane si cele mai "nervoase" si pe langa asta, nimeni nu a zis vreodata ca nu ar fi fiabile:))) 3 se bat Yamaha Castiga:)) Mergand pe aceeasi gandire ca a lui sergiu (am Dacia, deci trebuie sa fie cea mai buna masina din lume), iti dau dreptate la faza cu Yamaha. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Statistica mobile.de mobre scoase la vanzare cu peste 100.000 KM la bord: 1. BMW - 134 2. Honda - 65 3. Yamaha - 31 4. Suzuki - 21 5. Kawasaki - 20 Deci n-are sens sa va certati pentru Honda pentru ca................BMW-ul e cel mai fiabil!!! Editat Octombrie 12, 2008 de marcone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Statistica mobile.de mobre scoase la vanzare cu peste 100.000 KM la bord: 1. BMW - 134 2. Honda - 65 3. Yamaha - 31 4. Suzuki - 21 5. Kawasaki - 20 Deci n-are sens sa va certati pentru Honda pentru ca................BMW-ul e cel mai fiabil!!! bmw face motoare de prin 1920.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 si asa au ramas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Stii ce zice taicamiu ? " CEA MAI BUNA MASINA E AIA CARE O AI! " asa si cu motoarele cel mai bun e ala care il ai si punct... ca e honda, ca e yamaha, ca e suzuky sau kawasaki important e ca il ai bucura'te de el si foloseste'l cu placere ! Toate cele bune si nu va mai contraziceti aiurea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator brad_pit_lit79 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 honda e honda kawasaki nu-mi inspira incredere, am vazut prea multe cu probleme sau stricate vai steaua lor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 honda e honda kawasaki nu-mi inspira incredere, am vazut prea multe cu probleme sau stricate vai steaua lor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 eu vad cam asa... am fost (si inca sunt) fan alfa romeo....tot timpul am avut discutii cu proprietarii de bmw care se cred cei mai mari si mai tari soferi si considera bmw-ul cea mai tare masina de pe planeta...acum ce sa zic...bmw-ul face masini bune, dar le strica figurile proprietarilor care sunt la fel peste tot in lume...legat de alfa intr-adevar e o masina capricioasa, apar tot felul de probleme ciudate care de la o animita varsta incep sa te enerveze... acum...comparatia honda-bmw nu prea vreau s-o fac...as prefera sa o compar cu audi si da...vreau o motocicleta cu care sa nu am probleme idioate pt ca are 2 roti si nu 4 lumea ridica in slavi foarte mult honda...poate pe buna dreptate (dar tot din fier e facuta deci se poate strica). Eu personal cand am luat-o pe a mea plecasem chiti pe un gsxr dar era mai obosit ca cbr-ul asa ca am ales honda. Nu am avut probleme cu ea insa asta nu inseamna neaparat ca e fiabila... Fiecare alege cu ochii si sufletul... Ce pot sa zic e ca in 98% din cazuri mecanicii zic sa ma feresc de kawa...poate sunt un fel de alfe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ma intreb, sergiuvaca o fi avut vre-odata o honda? adica sa fi fost propietar, sa fi facut macar cateva mii cu ea. nu cred. atunci, cum si-ar putea da cu parerea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 cred ca sergiu e banat.. ca nu mai scrie un flame ceva .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate