Haotika Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Serban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH.deliutza CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja. Norway, Moraru George cu prietena, Tro5 +Dunloop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Eu voi veni cu moto, singur sau cu Simona, inca nu stiu sigur, va anunt un pic mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Serban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH.deliutza CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja.Norway, Moraru George cu prietena, Tro5 +Dunloop L-am cunoscut acum 2 saptamani, Gixxx mi l-a prezentat: Uite el e Rontz..zambeste mereu!! Dumnezeu sa te tina in palma Sa Rontz... Vin si eu maine cu Gixxxu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Priveghiul este azi, incepand cu ora 19 la Biserica de la Micsunica, langa magazinul PLUS de pe Bulevardul Saturn (cum se vinde de la Bucuresti, dreapta la McDonalds si la 500metri pe dreapta). Maine, joi, 16.10.2008, la orele 13:30 toata lumea care doreste sa vina sa fie prezenta la biserica. Slujba va incepe la orele 14:00. Am atasat si o harta clara pentru toata lumea, sa fie usor de identificat. TRANSPORT: Autocar: intalnire ora 9:00 - Arcul de Triumf . Plecarea - ora 9:30 fix. Va avea poza lui Rontz in geam, il veti identifica usor. Returul se va stabili acolo. Pana acum s-au inscris la mine 31 persoane, mai sunt inca 3 locuri libere pe scaune. Moto: intalnire 10:00 - cu rezervoarele pline - rondul de dupa Biker's (Otopeni). Plecare 10:30 (sa se ajunga lejer). Luati legatura cu mess: zanulmaseluta2002 sau la tel 0724351728 pentru plecarea moto iar acolo stabiliti impreuna locurile de regrupare. Impreuna cu cativa din colegii de servici ai lui Raul vom veni separat de data aceasta. Masini: ori intalnire cu moto ori pe cont propriu pana la BV. Va rog anuntati pe toti cei care vor sa vina cu datele de mai sus. Voi relua acest mesaj in decursul zilei pentru a nu se pierde. Lista pe care am facut-o pana in momentul de fata este urmatoarea: Luci lucian - motor Survolaj - motor Claudiu Paun - motor Dracusorul - motor Stege - motor Nebunake - motor Rotila - motor Silviu - motor Gixx - motor Yaman - motor Zanu - motor Bulibasha - motor myriam_ana masina delia masina costin - masina Intalnirea este, asa cum a spus si Thomas, la ora 10:00 si plecarea la 10:30, in rondul de langa parcarea Biker's Club (la 10m de aceasta) In principiu se va pleca motoare + masini in coloana. Daca exista persoane care vor sa mearga, masina/motor, pe cont propriu sunt libere sa o faca, important este sa pastram coloana cat mai bine organizata. Cine nu este pe lista si vrea sa mearga in coloana, este asteptat la ora si locul deja stabilit. Pentru cei din Ploiesti care vor sa mearga in coloana, la ora 11:00 sa fiti in benzinaria de langa Metro, unde opresc tirurile (cea la care se poate ajunge si din centru si de pe centura ). La cel tarziu 11:30 plecam spre Brasov. Daca am uitat sau intervine ceva, revin cu post aici. Editat Octombrie 15, 2008 de zanulmaseluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Sa te odinesti in pace, prietene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Noro, Roxa, Groaza si Pionul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 Reluare anunt: Priveghiul este azi, incepand cu ora 19 la Biserica de la Micsunica, langa magazinul PLUS de pe Bulevardul Saturn (cum se vinde de la Bucuresti, dreapta la McDonalds si la 500metri pe dreapta). Maine, joi, 16.10.2008, la orele 13:30 toata lumea care doreste sa vina sa fie prezenta la biserica. Slujba va incepe la orele 14:00. Am atasat si o harta clara pentru toata lumea, sa fie usor de identificat. TRANSPORT: Autocar: intalnire ora 9:00 - Arcul de Triumf . Plecarea - ora 9:30 fix. Va avea poza lui Rontz in geam, il veti identifica usor. Returul se va stabili acolo. Pana acum s-au inscris la mine 31 persoane, mai sunt inca 3 locuri libere pe scaune. Moto: intalnire 10:00 - cu rezervoarele pline - rondul de dupa Biker's (Otopeni). Plecare 10:30 (sa se ajunga lejer). Luati legatura cu mess: zanulmaseluta2002 sau la tel 0724351728 pentru plecarea moto iar acolo stabiliti impreuna locurile de regrupare. Impreuna cu cativa din colegii de servici ai lui Raul vom veni separat de data aceasta. Masini: ori intalnire cu moto ori pe cont propriu pana la BV. Va rog anuntati pe toti cei care vor sa vina cu datele de mai sus. Voi relua acest mesaj in decursul zilei pentru a nu se pierde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Lista Serban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH, deliutza, CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja, norway, MoraruGeorge+prietena, Tro5, Dunloop, Aileea, LuciLucian, Survolaj, ClaudiuPaun, Yaman, Bulibasha, Myriam_ana, Noro, Roxa, gRoaza, Sasha. Editat Octombrie 15, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 si de sasha stiu ca vine,danut(cold as ice)s-ar putea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 cold as ice nu poate sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Cei din aceasta lista vin pe motoare only sau pe autocar/masina/motor? amestecat LE: esti pe lista Dunloop Editat Octombrie 15, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Hai-Hui si Haotika ... si Dunloop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Serban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH.deliutza CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja.Norway, Moraru George cu prietena, Tro5 +Dunloop ListaSerban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH, deliutza, CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja, norway, MoraruGeorge+prietena, Tro5, Dunloop, Aileea, LuciLucian, Survolaj, ClaudiuPaun, Yaman, Bulibasha, Myriam_ana, Noro, Roxa, gRoaza, Sasha. Mai puneti unul mare pe lista....Fram ListaSerban, Alice, Dya/Laur, Adidas, Aluar, Zanu, Ema, Gixxu', CristiGH, deliutza, CostinHammer , JJ, Lyia, Grigu, Strumfu, BooBoo, AdrianPop, Stege+Diana, Pionul, Ralucone, Dracusorul, Adie + Mici, Navaro, TXS, Tila, ral, alina ,calin, adi ,cristi,zsolt , Nebunache, DeemonSpeeding, Cata, MrBig, Ivy/Maria, AlterEgo, AlexutzaSCT, Rotila, HaiHui/Haotik, Mirceone, Buiaka, Dragos, Ninja, norway, MoraruGeorge+prietena, Tro5, Dunloop, Aileea, LuciLucian, Survolaj, ClaudiuPaun, Yaman, Bulibasha, Myriam_ana, Noro, Roxa, gRoaza, Sasha. Mai puneti unul mare pe lista....Fram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Si din DAC MOTORS vor fi cativa reprezentanti in frunte cu Don Leoncio. Acesta l-a anuntat direct pe Ahile de la Brasov cu privire la numar. Vor venii in principiu toti pe motoare. Editat Octombrie 15, 2008 de Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Si din DAC MOTORS vor fi cativa reprezentanti in frunte cu Don Leoncio. Acesta l-a anuntat pe Ahile de la Ploiesti cu privire la numar. Vor venii in principiu toti pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Si din DAC MOTORS vor fi cativa reprezentanti in frunte cu Don Leoncio. Acesta l-a anuntat pe Ahile de la Ploiesti cu privire la numar. Vor venii in principiu toti pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) mai adaugam pe lista si pe Nebunik@, pasagera la mine pe moto...... Editat Octombrie 15, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Reluare anunt: Priveghiul este azi, incepand cu ora 19 la Biserica de la Micsunica, langa magazinul PLUS de pe Bulevardul Saturn (cum se vine de la Bucuresti, dreapta la McDonalds si la 500metri pe dreapta). Maine, joi, 16.10.2008, la orele 13:30 toata lumea care doreste sa vina sa fie prezenta la biserica. Slujba va incepe la orele 14:00. Am atasat si o harta clara pentru toata lumea, sa fie usor de identificat. TRANSPORT: Autocar: intalnire ora 9:00 - Arcul de Triumf . Plecarea - ora 9:30 fix. Va avea poza lui Rontz in geam, il veti identifica usor. Returul se va stabili acolo. Pana acum s-au inscris la mine 31 persoane, mai sunt inca 3 locuri libere pe scaune. Moto: intalnire 10:00 - cu rezervoarele pline - rondul de dupa Biker's (Otopeni). Plecare 10:30 (sa se ajunga lejer). Luati legatura cu mess: zanulmaseluta2002 sau la tel 0724351728 pentru plecarea moto iar acolo stabiliti impreuna locurile de regrupare. Impreuna cu cativa din colegii de servici ai lui Raul vom veni separat de data aceasta. Masini: ori intalnire cu moto ori pe cont propriu pana la BV. Va rog anuntati pe toti cei care vor sa vina cu datele de mai sus. Voi relua acest mesaj in decursul zilei pentru a nu se pierde. Editat Octombrie 15, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 exact asta voiam sa postez si eu. sa-i ierte ce ? cred ca n-a deranjat o musca in viata lui. mama ei de logica divina.... e o teorie conform careia ii ia intai pe cei mai buni dintre noi . principiul acela ca "ce e rau nu piere". incep sa fiu convinsa ca asa este.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyia Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 O sa mai vina dany_baros cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am reusit sa gasesc o solutie pentru a-mi lasa elevii supravegheati si un coleg dragutz (si motociclist) la ziar care mi-a dat ziua lui libera. Asa ca mai sunt inca 2, cu moto fiecare: Choparica si Kali. Ne vedem in Otopeni. 10.00. Din motive tehnice insa, eu nu pot depasi 110-120 km/h (un soi de rodaj, dc vreti) + o stare nasoala de sanatate. Daca e ok si nu va incurc cu viteza asta, spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Am reusit sa gasesc o solutie pentru a-mi lasa elevii supravegheati si un coleg dragutz (si motociclist) la ziar care mi-a dat ziua lui libera. Asa ca mai sunt inca 2, cu moto fiecare: Choparica si Kali. Ne vedem in Otopeni. 10.00. Din motive tehnice insa, eu nu pot depasi 110-120 km/h (un soi de rodaj, dc vreti) + o stare nasoala de sanatate. Daca e ok si nu va incurc cu viteza asta, spuneti. E ok Kali, nu vom alerga pana acolo, sper ca vom merge organizat si decent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Pai a zis si Zanul ca se va merge cu circa 100km/h. Nu vad cu ce ai putea incurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 eu, ralucone si ruxandra (demonspeeding46) o sa plecam cu masina in jur de 8 din Pipera, iar pe drum o sa ne orpim sa cumparam flori si lumanari. Daca cineva vrea sa cumparam si pentru el/ea sa ne zica. Sa iti fie tarana usoara Rontz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) primita pe mess http://www.script.ro/rontz/ L.E srry daca a mai fost postata Editat Octombrie 15, 2008 de Grigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate