Jump to content

Accident mortal Rontz

Thomas
 Share

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone?

Mulțam! :disappointed:

am eu...dar maine la 6juma plec la facultate...de dim..so...adica nu pe moto, dar nush dc ne sincronizam sa ti le dau

Edited by G0055

Am nevoie de o pereche de genunchere pentru ziua de mâine, promit să le returnez safe & sound maxim a 2-a zi! Anyone?

ale mele iti sunt mici ca le-as fi dat cu placere . mobra mi-e inca in service...(asirom sucks big time)

am si eu .....zii o vorba ...plec pe la 7.30 din pantilimon .............

alea mici ...pe care poti sa le bagi pe sub pantaloni.........

Edited by Rotila

Mulțam fain! Doar că văd la tine locația: Slobozia... :disappointed:

FACULTATE nu e in slobozia:)la 6dim si jumatate plec din ap patriei si la 7 ajung in romana...sunt in bucuressti, nu postam degeaba:)am tot echipamentul in masina....geaca, casca..etc:)so,cum iti vine mai usor...vad ca mai are lumea pe aici

Păi văd că Âşi tu vii la BraÂşov, le poți lua cu tine? Nu te alături grupului la Otopeni la Bikers? :(

Mulțaaaaam! :(

Vin ..dar plec mai devreme...solo :disappointed: ...zii un loc sa ne vedem sa ti-le dau............

pm pls ...... nu e loc de barfa

Edited by Rotila

Poza de 1 mai la mare in 2005. E al doliea din randul din fatza, de la dreapta la stanga! (am sapat ceva prin calculator dupa ea)

:disappointed:

Am dormit in acelasi cort atunci. Cortul lui, ca eu eram "musafir". Ma bagasem la un moment dat la somn

primu, si n-aveam nici sac de dormit ci doar hanoracele si jaketa de pe mine, si era atunci un frig naparznic noaptea. A venit si el mai tarziu (aproape adormisem, dar destul de greu cu frigu) si a scos din rucsac o pilota mai mare, cu care n-am invelit amandoi.

post-3218-1224103784_thumb.jpg

Edited by Lt. Navarro

Cica 3 ar mai fi. Daca se aduna inca 4, sunt dispus sa cedez locul meu (vorba nukai, mi-e greu sa vin, sa-l vad asa.... :disappointed: ). Dar maine dimineatza ma arat acolo. Asa as vrea!

Edited by Lt. Navarro

Inca un om bun dus dintr-o lume prea rea...

L-am cunoscut prea putin sa pot vorbi despre el... dar atat cat l-am cunoscut... am lacrimi in ochi acum cand revad pozele...

Adio, bunul nostru prieten, o sa venim si noi intr-o zi, nu-ti fa griji!...

Pentru cei din Ploiesti care vor sa mearga in coloana, la ora 11:00 sa fiti in benzinaria de langa Metro, unde opresc tirurile (cea la care se poate ajunge si din centru si de pe centura ). La cel tarziu 11:30 plecam spre Brasov.

Daca am uitat sau intervine ceva, revin cu post aici.

[/size]

O sa fiu acolo cu Mircione si baietii din Heavy Riders

Am sa ma straduiesc sa ajung.

Odihneste-te-n pace, domnule!

Pe Rontz l-am cunoscut si eu acum 2 ani la o suc cu Ares si un alt amic de-al lor, Silviu. Tin minte ca m-am bucurat destul de mult pentru ca in sfarsit mai cunoscusem pe cineva din Brasov in Bucuresti si acela era chiar el. Am fost la o plimbare in seara aia cu motocicleta lui Ares si scuterul lui Rontz pe la gradina zoologica, Pipera apoi la Unirii unde am "servit" o shaworma. Cand ne-am despartit, m-a dus cu scuterul pana acasa in Militari de la Unirii. A fost excelent, tin minte cum ne intreba un batranel pe la 1-2 noaptea, la semafor "cat baga". Pacat.

Condoleante familiei sale.

Azi m-am dus la Cartus sa-mi schimb uleiul si i-am vazut motoru' parcat in fata depozitului...M-asteptam sa aud in orice moment din spate "GIXULEEE"...Nasol sentimentu'