R4z0r Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Nu stiu daca a mai zis cineva pentru ca nu am gasit. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/acc...n-capitala.html daca stie cineva ceva... Editat Octombrie 14, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 cred ca e mai trista semnatura ta decat accidentul in sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 nasol daca am inceput sa ne-o tragem unu altuia .... si sa vezi reclama negativa pe chestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 cred ca e mai trista semnatura ta decat accidentul in sine multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 la naiba, parca gsxf-ul ala de 750 seamana prea bine cu prima mea motoreta...baiatul la care a ajuns vad ca nu raspunde, sper sa fie ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzz Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) frate astia de la stiri abereaza rau de tot....citez: " martorii din zona gradinii zoologice, la o ora tarzie in noapte, foarte multa populatie pe acolo, gen faleza de la costinesti la ora 20:00, plin de lume abia te miscai, si vin 3-4 motoare cu o viteaza exceptional de mare, mare frate foarte mare ce sa mai, nici un F16 nu statea in spatele lor, ca doar deeeh aveau toti `busa au incercat aceasi motociclisti sa fac o schema cu combinatii luate X de cate N ori si prin teorema lu pitagora si a lui newton, a rezultat reactia chimica de atingere a doua obiecte metalice ( motoarele ) rezultand conform articolului 245 din codul bunelor maniere accidentul care s-a produs inexplicabilul si neimaginabilul, adica, intrarea in contact cu asfaltul care se afla la o temperatura de 23 de grade celsius si deci vatamarea celor doi bikeri " am incheiat citatul domnisoare blonde la pro-tv nici nu stie ce vorbeste, eu am vazut`o acum 2 zile am vazut foarte regulamentar in trafic, prin stanga a 2 refugii de tramvai, o intoarcere , U turn, pe o linie doar dubla continua si o parcare ca la carte laterala cu 3 sferturi din masina pe carosabil si un sfert pe trotuar.... parerea mea fratilor astia din romania de la media ar trebui putin batuti ca prea vorbeste gura fara ei!!!!!!!!!! pare rau de baieti si multa atentia pentru restu...!!! Editat Octombrie 14, 2008 de yzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Speram sa nu fie prea grav si insanatosire grabnica celor 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 accidentul a fost grav, iar cei doi motociclisti nu fac deloc bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) /index.php?...t&p=1518440 desi s-a gasit unul sa ma ia la limbaj colorat... ca as fi greasit aria, dar din cate stiu unul din motociclisti are gatul rupt......sper sa fi fost doar un zvon si sa nu fie asa.... Editat Octombrie 14, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 accidentul a fost grav, iar cei doi motociclisti nu fac deloc bine imi dai impresia ca stii mai multe. te rog dezvolta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Pai si nu ati gasit deja un conservar care sa fie vinovat? sau macar sa fie partas la accident? Sau drumurile prea aglomerate, sau un refugiu de tramvai pus special? Nu pot sa cred... sa fie oare doar vina motociclistului? Si sa nu-l fi salvat macar tobele zgomotoase, in ultimul moment? Of, of... Editat Octombrie 14, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 /index.php?...t&p=1518440 desi s-a gasit unul sa ma ia la limbaj colorat... ca as fi greasit aria, dar din cate stiu unul din motociclisti are gatul rupt......sper sa fi fost doar un zvon si sa nu fie asa.... Te-a luat la limbaj colorat pentru ca asa meriti. La sectiunea respectiva se inscriu decesele nu se posteaza zvonuri. Asa ca nu te mai da croco cu postul tau de cacatt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 imi dai impresia ca stii mai multe. te rog dezvolta am auzit o discutie intre un editor si un reporter, azi noaptte la o cafea....nu pot sa bag mana in foc cat de real sau veridica e informatia: cei doi erau prieteni, iesiseara al o tura cu motocicletele, unul dintre ei ,care mergea in fata, a facut o schimbare de banda fara sa semnalizeze intentia iar cel ce il urma a intrat in plin in acesta. rezultatul, din spusele reporterului, unu si-a pierdu un picior, iar cel de al doilea are gatul rupt sau ceva grav la gat. Pai si nu ati gasit deja un conservar care sa fie vinovat? sau macar sa fie partas la accident? Sau drumurile prea aglomerate, sau un refugiu de tramvai pus special?Nu pot sa cred... sa fie oare doar vina motociclistului? Si sa nu-l fi salvat macar tobele zgomotoase, in ultimul moment? Of, of... ba da, eu isi vinovat ca am postat gresit si pentru ca nu am bani de moto trebuie sa fiu luat la ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Sincer?Nu prea simt compasiune pentru astfel de cazuri! Editat Octombrie 14, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) un link de la postul tv unde reporterul care povestea lucreaza: http://www.realitatea.net/doi-tineri-motoc...ent_365746.html Editat Octombrie 14, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 un link de la postul tv unde reporterul care povestea lucreaza: http://www.realitatea.net/doi-tineri-motoc...ent_365746.html uite si un comentariu lasat acolo : "EXACT CATI AM BOTEZAT EU -,- SCURSURA ASTA IMPREUNA CU BANDITII CARE 'initiaza " CURSE NOCTURNE - REPREZINTA "CANCERUL" TRAFICULUI SI AR TREBUI -- EXTERMINATi DAR IATA CA SE EXTERMINA SINGURI-- CATI MAI MULTI CU ATAT MAI BINE PENTRU ORDINEA SI DISCIPLINA IN TRAFIC -DACA INSTITUTIILE STATULUI NU MAI EXISTA IATA CA PRONIA CEREASCA FACE ORDINE --am zis -" deci de unde tragem concluzia ca faceau curse acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) cred ca e de la un martor ocular mesajul ala <!!!!gluma!!!!>. si acest mesaj : "Prietene, esti bolnav psihic. Nici nu stii ce s-a intamplat, pui botul la zvonuri si doresti moartea unor oameni pe care nici macar nu-i cunosti. Iti doresc sa ai parte de ceea ce le doresti tu lor, scursuri ca tine n-are trebui sa aiba acces la internet, numai dejectii debitati, in necunostinta de cauza. vai de capul vostru", sigur apartine unui membru motociclism.ro. Editat Octombrie 14, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiiul Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Vorba cuiva de mai sus, foarte multi martori la acea ora in padurea Baneasa, poate doar animalele. Ce nu inteleg este altceva. Oare aceasta stire are legatura cu urmatoarea http://www.antena3.ro/stiri/rutier/infotra...alei_55364.html daca are atunci cine minte si vrea senzational. Oricum insanatosire grabnica celor 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) eu stiu ca a fost la baneasa, zona academiei de politie....poate or fi fost 2 Editat Octombrie 14, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 si totusi cine sunt cei 2 implicati in accident? in ce stare sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) eu stiu ca a fost la baneasa, zona academiei de politie....poate or fi fost 2 2 la fel in aceeasi seara ... ba ma lasi si totusi cine sunt cei 2 implicati in accident? in ce stare sunt? asta incerc si eu sa aflu ... Editat Octombrie 14, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) cam mare coincidenta ce-i drept..... dar nici in politia romana nu pun baza....cine stie ce adormit care abia a ajuns la servici a scris articolul pe infotrafic. in alta ordine de idei....cu ce e mai interesant/"senzational" daca accidentul a avut loc la zoo sau la cotroceni. Editat Octombrie 14, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 imi dai impresia ca stii mai multe. te rog dezvolta as vrea sa nu fiu inteleasa gresit, dar nu dezvolt nimic. o sa vorbesc cu unul dintre motociclistii implicati in accident, care imi este prieten, iar daca el va fi de acord, o sa dezvolt. pana atunci, incercati sa nu mai fiti penibili (unii dintre voi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Sa incep "ontopic", cum e obiceiul pe aici: insanatosire grabnica! Eniuei, altceva vroiam sa spun. Regulile de deplasare in grup (de motociclisti) ar trebui sa fie cunoscute si respectate de toata lumea. Cei doi indivizi din cazul de fata se vede ca ori nu le stiau ori li s-au parut niste bancuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 as vrea sa nu fiu inteleasa gresit, dar nu dezvolt nimic. o sa vorbesc cu unul dintre motociclistii implicati in accident, care imi este prieten, iar daca el va fi de acord, o sa dezvolt. macar elucideaza misterul cu locatia unde s-a produs evenimentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate