mihaiachi Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Dragilor, daca va plac mashinutzele hitleriste gogonate, votatzi-mi confratele! http://concurs.infopro.ro/superstar_car/to.../pagina-36.html Chemarea la lupta si comentariile pe aceasta tema le gasitzi aici: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=51238 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Votat. Iubesc broastele si mi-as dori si eu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Votat! Daca castigi, imi esti dator cu o bere rece sau cu o femeie fierbinte(tu alegi... )! Ca broasca presupun ca nu mi-o dai sa fac o tura cu ea prin cartier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Pai. 1. Broasca aia nu-i a mea, e a unui broscar din Sibiu. 2. Broasca mea n-are ITP si RCA. Poti sa te dai pe unde si cat vrei cu ea dar fara numere si fara talon (ca sa n-aiba ce-ti lua), pe barba ta. 3. Te poti da in schimb perfect legal cu busul din avatar... E fratele mai mare al broashtei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 s-a votat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 superbaaa... bestiala... eu iubesc masinile astea. de mult imi doresc si eu o broasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 votat! iimi doresc si eu un asemenea specimen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Oac oac VOTAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 (editat) Cati dintre voi nu v-ati dori un hot rod d'asta? Oricare dintre modelele alea arata de nspe mii de ori mai bine decat noul model de Beetle...Nu ii inteleg pe cei de VW ce au avut in cap cand au scos pe piata modelul nou, absolut oribil.Probabil a contat foarte mult in luarea deciziei nisa tutelor cu multi bani si gusturi indoielnice, carora le este adresat modelul... Editat Octombrie 25, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 votat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 am votat (din nou) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 10X! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) Cati dintre voi nu v-ati dori un hot rod d'asta? Oricare dintre modelele alea arata de nspe mii de ori mai bine decat noul model de Beetle...Nu ii inteleg pe cei de VW ce au avut in cap cand au scos pe piata modelul nou, absolut oribil.Probabil a contat foarte mult in luarea deciziei nisa tutelor cu multi bani si gusturi indoielnice, carora le este adresat modelul... Hai ma, nu fi rau ca sunt destule care arata mai rau decat Beetle, ce sa-i faci asta e era plasticului si silicoanelor, sa nu-mi spui mie ca daca nu te poti juca cu tzatzele lu Marilin Monroe, ai refuza sa te joci cu ale Nicoletei Luciu ca-s de prost gust Apropo, sunt bestiale broscutele, intotdeauna le-am iubit si taicameu a avut una de doua ori... adica a cumparat-o, a tinut-o vreo 3 ani, a vandut-o si dupa alti 4 ani a cumparat-o din nou, apoi a dat-o imediat dupa revolutie, cand se aduceau din RFG masini in draci, a dat-o aproape gratis... Asta e, poate o data si o data sa imi iau eu una, sau poate sa o recumpar pe aceiasi... VOT, VOT, VOT Editat Octombrie 26, 2008 de ovisey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Daca vretzi brotaci, acum e momentul- pretzurile cresc de la an la an. Ideal e sa luatzi de afara, gasitzi si sub 1000E: http://alsacecox.fr-bb.com/vente-f6/samtrot-1985-t3815.htm bani la care aici luatzi aproape exclusiv carutze. Pe vremea lu' Ceashca, era greu sa faci rost de piese (cuzinetzi, pistoane etc) dar nu imposibil- si multzi Gigei s-au crezut mai deshteptzi ca nenea Porsche si au facut inovatzii, cele mai multe ireversibile, dar absolut toate nefiabile. Cuzinetzi turnatzi din material de ceaun de aluminiu, cilindri bucshatzi... te doare mintea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nenea, daCĂ CĂÂştigă broscaru', face Âşi el o plimbare cu votanții muciucliÂşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 misto....daca era verde chiar era broscan!!VOTAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Presupun ca va plimba, daca va ducetzi la Sibiu! La Bucale va plimb eu cu basu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate