tau Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 M-am gindit ca n-ar fi rau un astfel de topic, in care fiecare sa poata pune filmulete si linkuri despre ceea ce inseamna enduro(mania), enduro touring-ul, rally ride-ul, filme cu si despre training-uri enduro, concursuri, chestii de genul asta. Atentie: nu ma refer la calatoriile enduro pe care le-ati facut fiecare dintre voi - ele pot fi postate pe topicul dedicat. Personal am doar un fisier cu link-urile Long Way Round - dar nu ma lasa sa le atasez. Ca atare, cine vrea, dati-mi un mesaj pe PM, si vi le trimit. Eu unul ma tot uit cu placere la ele, si nu pierd episoadele Long Way Down - Nat. Geographic, simbata la ora 20. Daca cumva le aveti pe celelalte doua - "Long Way Down" respectiv "By any means" - sau / si ceva Dakar(-uri) .... v-as multumi daca le puteti impartasi la rindul vostru. Nu de alta, da' cum acum se face intuneric mai devreme, si cum vine frigul ... ! Toate cele bune, Aurelian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Dirtwise cu Shane Watts ! Cautati pe torrente. Un link de exemplu: http://fenopy.com/torrent/dirtwise/NjA1MDQz/download.torrent Daca faci abstractie de momentele biografice, este un film bun pt un endurist incepator. Si oricum, ce vezi acolo se poate aplica si la vacile mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 M-am gindit ca n-ar fi rau un astfel de topic, in care fiecare sa poata pune filmulete si linkuri despre ceea ce inseamna enduro(mania), enduro touring-ul, rally ride-ul, filme cu si despre training-uri enduro, concursuri, chestii de genul asta. Atentie: nu ma refer la calatoriile enduro pe care le-ati facut fiecare dintre voi - ele pot fi postate pe topicul dedicat. Personal am doar un fisier cu link-urile Long Way Round - dar nu ma lasa sa le atasez. Ca atare, cine vrea, dati-mi un mesaj pe PM, si vi le trimit. Eu unul ma tot uit cu placere la ele, si nu pierd episoadele Long Way Down - Nat. Geographic, simbata la ora 20. Daca cumva le aveti pe celelalte doua - "Long Way Down" respectiv "By any means" - sau / si ceva Dakar(-uri) .... v-as multumi daca le puteti impartasi la rindul vostru. Nu de alta, da' cum acum se face intuneric mai devreme, si cum vine frigul ... ! Toate cele bune, Aurelian Salut, Am eu long way down, long way round si race to dakar Daca le vrei spune-mi , ti le pun pe dvd-uri si ne vedem prin oras sa ti le dau (daca esti din buc) Daca tot vorbim de asemenea "seriale" ; are cineva Mondo Enduro si Terra Circa? Le caut disperat de vreo juma de a si nu le gasesc. Dau o BRRC sau cafea/ceai/tarie dupa gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Si eu caut GLOBERIDERS,poate are cineva ,buna ideea cu cinemateca enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Pentru cei care sunt(eti) interesati, am cele doua Long Way-uri si Race to Dakar! Mi le-a dat Thundercojones - Alex - caruia si pe aceasta cale, ii spun inca o data ... Vi le pot pune pe transfer si le descarcati de acolo. Mae, iti multumesc si tie de intentie! Am primit mesajul tau, te-am sunat ieri - credeam ca vii la arc - da' ... seara deja le aveam de la Alex. APRECIEZ GESTUL VOSTRU SI VA SUNT / RAMIN DATOR! Toate cele bune, Aurelian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 http://motorcyclemovie.blogspot.com/ si eu caut Mondo Enduro si Terra Circa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 http://dl.torrentreactor.net/download.php?...+Rally+2007+DVD Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally 2007 DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 http://motorcyclemovie.blogspot.com/ si eu caut Mondo Enduro si Terra Circa! Interesant, nu-l stiam! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 salutare, Long way round si down, race to dakar si by any means ... se gasesc instant pe torenti ... ceea ce nu am gasit pe torenti si parca m-ar manca palma sa dau cei 17 eur este un DVD cu Mondo Enduro ... Aveti careva asa ceva ? Dirtwise l-am vazut aseara ... e bun, dar din pacate inca nu am mobra de enduro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 salutare, Long way round si down, race to dakar si by any means ... se gasesc instant pe torenti ... ceea ce nu am gasit pe torenti si parca m-ar manca palma sa dau cei 17 eur este un DVD cu Mondo Enduro ... Aveti careva asa ceva ? Dirtwise l-am vazut aseara ... e bun, dar din pacate inca nu am mobra de enduro ... Un Dvd cu Mondo Enduro cred ca e mai scump. Oricum... il au deja mai multi in Bucuresti. Iti garantez. Poate se ofera vreunul sa iti faca o bucurie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Mi le-a dat Thundercojones - Alex - caruia si pe aceasta cale, ii spun inca o data ... Cu placere, oricum m-ai bagat in boala cu motorul tau am inceput sa visez bicilindrii ) http://motorcyclemovie.blogspot.com/ si eu caut Mondo Enduro si Terra Circa! Foarte interesant blog-ul chiar nu stiam de multe dintre filmele prezentate acolo salutare,ceea ce nu am gasit pe torenti si parca m-ar manca palma sa dau cei 17 eur este un DVD cu Mondo Enduro ... Aveti careva asa ceva ? Astazi o sa am Mondo Enduro!!! prin bunavointa lui PopsecuMihaiRaul caruia vreau sa ii si multumesc in acest mod Daca treci prin Bucuresti ai de la mine o mare bere!! Zilele astea incerc sa vorbesc cu cineva care aduce lucruri de pe amazon.co.uk, poate fac rost in acest fel si de Terra Circa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Zilele astea incerc sa vorbesc cu cineva care aduce lucruri de pe amazon.co.uk, poate fac rost in acest fel si de Terra Circa Tu vrei sa fii prea repede chit cu berea aia . Sa nu ma uiti Alex, daca il faci rost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Tu vrei sa fii prea repede chit cu berea aia . Sa nu ma uiti Alex, daca il faci rost ! Nu uit ! parol!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) este 19 lire un DVD cu Mondo Enduro ... cred ca-mi iau la salariu ... bafta Editat Noiembrie 8, 2008 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 este 19 lire un DVD cu Mondo Enduro ... cred ca-mi iau la salariu ... bafta problema e ca nu trimit in romanica.... Eu am vorbit cu o ruda care vine de craciun de la londra sa imi comande si sa-mi aduca Terra Circa sper sa nu uite.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolee04 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salutare, Eventual daca are cineva DVD-ul The Achievable Dream, nu apare pe nici un torrent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anacoarda Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 problema e ca nu trimit in romanica....Eu am vorbit cu o ruda care vine de craciun de la londra sa imi comande si sa-mi aduca Terra Circa sper sa nu uite.... Salute... Ai primit DVD ul? Ma intereseaza si pe mine! Sa auzim de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Cautam de mult Mondo Enduro. Acuma ca l-am vazut pot sa zic si eu ca ii intradevar o experienta greu de descris si aproape 70000km nu is putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Dupa jumatate de ora de ras iau o scurta pauza sa va recomand ceva. Fiindca este vorba despre 2 roti (conteaza ca sunt de scuter?), despre o calatorie turistica de-a lungul unei intregi tari, descoperirea culturii si mentalitatilor locale, fiindca unul dintre cei mai mari "inamici" al motocicletelor a avut o epifanie conducand un Vespa pe o superba sosea de coasta si, mai presus de toate, fiindca este vorba despre Aventura, domnilor : Top Gear - Traversarea Vietnamului cu o Honda Cube 50, un (o) Vespa si un Minsk. Torrent-ul este aici: http://thepiratebay.org/torrent/4608381/To..._XviD-RiVER.avi Si, va mai recomand si acest topic : /index.php?...305366&st=0 despre care chiar cred ca nu are ce sa caute la "Motociclisti in timpul liber". Editat Februarie 1, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Terra Circa, anyone? . Editat Februarie 10, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Unul dintre voi mi-a facut bucuria de a intra in posesia Terra Circa. Ii multumesc mult de tot, inca o data, pe aceasta cale (nu il mentionez ca sa nu il bombardati cu cereri). Recomand aceasta aventura. Este un Mondo Enduro mai matur organizat, mai responsabil si mai "militaros" (poate latura asta asta imi place asa de mult). Aaa.. Si cu o calitate a imaginii mai buna decat M.E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Transworld Motocross Skills 3 (2008): http://www.mininova.org/tor/2291497 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Unul dintre voi mi-a facut bucuria de a intra in posesia Terra Circa. Ii multumesc mult de tot, inca o data, pe aceasta cale (nu il mentionez ca sa nu il bombardati cu cereri). Recomand aceasta aventura. Este un Mondo Enduro mai matur organizat, mai responsabil si mai "militaros" (poate latura asta asta imi place asa de mult). Aaa.. Si cu o calitate a imaginii mai buna decat M.E. Vreau si eu. Am in schimb Long Way Down Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 si eu vreau terra circa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Fara nici o legatura voita cu acest topic, un prieten din Anglia (pe care cativa de pe acest forum l-am ajutat prin Romania in timpul unui tur al lumii, incheiat prematur in Afganistan) mi-a trimis astazi pe mail, din senin, aceasta poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate