Purghy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 De foarte mult timp mi-am dorit sa ajung pe Valea Doftanei si la lacul Paltinu si iata ca azi mi s-a realizat visul. In plus, am avut parte de surprize placute pe care ni le-a daruit drumul. Ma rog, pentru cei pasionati de putin enduro au fost surprize placute, ceilalti probabil au cam blestemat printre dinti portiunile fara asfalt dar eu cred ca a meritat din plin, tinand cont si de conditiile foarte putin favorabile excursiei (nor, burnita, carosabil ud, frunze si noroi pe asfalt, gropi la greu si al dracului de frig). Dar natura este intr-adevar spectaculoasa si acum imi doresc sa merg pe acolo si pe soare si uscat. Hai sa pun intai poze cu gasca, care s-a comportat exemplar si apoi pun si cateva imagini cu natura. si acu natura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Da frumoasa intr-adevar plimbarea, noroi din belsug, ceata si frig cat cuprinde, iata cateva ingrediente dintr-un aluat care este numai pentru pasionati. Reusite poze Dana!!! Pe curand. Editat Noiembrie 8, 2008 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Da frumoasa intr-adevar plimbarea, noroi din belsug, ceata si frig cat cuprinde, iata cateva ingrediente dintr-un aluat care este numai pentru pasionati. Reusite poze Dana!!!Pe curand. Nici acum nu m-am oprit din tremurat, chiar si dupa o baie fierbinte. Hehe... Mersi fain pt. compliment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Sweet! Felicitari pt curajul de a iesi pe vreme asa insorita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 bravo , felicitari pentru tura facuta si curajul de a mai iesi pe vremea asta neprielnica motocicilstului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) pe timp de primavara/vara e foarte mito zona...iar la Valea Neagra merita de petrecut weekendul. eheee, ce betii ies la Paltinu de 1 Mai... Editat Noiembrie 9, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Bravo!Faine pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Pozele mele: Urmeaza si filmuletele imediat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Heee ... ce vremuri .. imi aminteste de tinerete... cand mergeam la 2 grade ... fara manere incalzite :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Filmuletele (playlist) Filmuletele individuale: Paltinu 1 Paltinu 2 Paltinu 3 Paltinu 4 Paltinu 5 Paltinu 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 eu n-as fi zis ca mai ajung teafara acasa! desi acum cand ma uit la poze, parca m-as duce iar. Vreau sa le multumesc baietilor care au stat cu mine pe drum si nu m-au lasat singura, si in acelasi timp sa le cer scuze ca n-am putut tine pasul cu restul grupului. Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 eu n-as fi zis ca mai ajung teafara acasa! desi acum cand ma uit la poze, parca m-as duce iar. Vreau sa le multumesc baietilor care au stat cu mine pe drum si nu m-au lasat singura, si in acelasi timp sa le cer scuze ca n-am putut tine pasul cu restul grupului. Merci mult! mergi in ritmul tau, cum te simti tu in siguranta, nu trebe sa alergi dupa altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 eu n-as fi zis ca mai ajung teafara acasa! desi acum cand ma uit la poze, parca m-as duce iar. Asa e de fiecare data cand faci ceva mai dificil. Acolo te juri ca nu mai faci vreodata asa ceva, si cand ajungi acasa, parca iti vine iar cheful de duca. Vreau sa le multumesc baietilor care au stat cu mine pe drum si nu m-au lasat singura, si in acelasi timp sa le cer scuze ca n-am putut tine pasul cu restul grupului. Merci mult! Se gaseste mereu cate cineva sa stea si cu cei mai lenti. Doar de aia mergem in grup, nu ? Eu la intoarcere am luat-o pe alta parte, de aia nu am mai stat cu grupul. Apropo, sa vedeti frig la Slanic, parca pe motor la 100km/h imi era mai cald... In schimb, am vazut si pe acolo niste peisaje misto. Merita mers pt o tura scurta (si mai scurta decat aia de ieri). Hai ca incerc si eu acuma sa pun niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 mergi in ritmul tau, cum te simti tu in siguranta, nu trebe sa alergi dupa altii. Se gaseste mereu cate cineva sa stea si cu cei mai lenti. Doar de aia mergem in grup, nu ? ei da las ca ma fac si eu mare.. la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 ei da las ca ma fac si eu mare.. la primavara! Pai de ce la primavara ? Saptamana viitoare, peste 2 saptamani stai acasa ? Hai sa pun si eu poze. Mi-a fost cam greu sa filtrez din ele, toate sunt frumoase. Am si vreo 2 filmuletze, dar n-am cont pe youtube sau ceva asemanator. Se ofera careva care le poate face publice ? Unul dintre filmuletze o sa va aminteasca de aventura pe noroi si ploaie Ordinea la postul anterior e cam ciudata. Prima oara cand pun poze, ce sa-i faci... Inca o serie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Daca tine vremea cu noi in weekend-ul urmator, nu zic nu! Doamne'ajuta sa nu ninga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) da.... frumos, sa speram ca nu mai e asa urat afara data viitoare sa-ti dea dumnezeu sanatate care ai facut ultimele poze, ce aparat ai de au iesit asa frumoase (exceptand duda aia cu geaca de vitezana)? Editat Noiembrie 10, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 Hehe... ce tare a fost faza cu cateii!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 oameni buni, vad ca incepe sa fie frumos afara. dak e asa frumos si sambata va fac io un traseu pana la horezu judetul valcea de mai mare frumusetzea. drumul este super, fara gropi si alte minuni , peisajul de vis. io fac traseul asta de mic, anu asta a dat domnu sa il fac cu suza si ai ce vedea, va jur! dak va intereseaza, spunetzi-mi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 pozele si povestea de la mine le gasiti aici /index.php?...84629&st=50 http://s4.transfer.ro/storage/8-9_noiembri...unte_-b065e.rar aveti aici toate pozele pe care le-am strans de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 oameni buni, vad ca incepe sa fie frumos afara. dak e asa frumos si sambata va fac io un traseu pana la horezu judetul valcea de mai mare frumusetzea. drumul este super, fara gropi si alte minuni , peisajul de vis.io fac traseul asta de mic, anu asta a dat domnu sa il fac cu suza si ai ce vedea, va jur! dak va intereseaza, spunetzi-mi! Putem merge pana la Pestera Muierii, e tot prin zona. Eu ma gandeam ca daca e vremea mai urata in Romania, sa o luam spre sud (Bulgaria). Daca e ok, gasim ceva in Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 De foarte mult timp mi-am dorit sa ajung pe Valea Doftanei si la lacul Paltinu si iata ca azi mi s-a realizat visul. In plus, am avut parte de surprize placute pe care ni le-a daruit drumul. Ma rog, pentru cei pasionati de putin enduro au fost surprize placute, ceilalti probabil au cam blestemat printre dinti portiunile fara asfalt dar eu cred ca a meritat din plin, tinand cont si de conditiile foarte putin favorabile excursiei (nor, burnita, carosabil ud, frunze si noroi pe asfalt, gropi la greu si al dracului de frig). Dar natura este intr-adevar spectaculoasa si acum imi doresc sa merg pe acolo si pe soare si uscat.Hai sa pun intai poze cu gasca, care s-a comportat exemplar si apoi pun si cateva imagini cu natura. si acu natura... pai bine mai tovarashi... treceti prin campina si nu dati un semn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) O daaaaa! Pestera Muierii, , Pestera Polovragi pe Oltetz, manastirea dintr-un lemn, Manastirea Bistritza si pe cine il tine dam o tura pe Ranca la cota 1800! drumul e bunicel dak um urcat cu dacia mea veche de 35 de ani, cu moto nu vad vre-o problema! Sa vad dak pot pune ceva poza, asa ca preview... <<Eu ma gandeam ca daca e vremea mai urata in Romania, sa o luam spre sud (Bulgaria)>> La cat de nasparlii sunt vamesii in Bulga nu prea m-as aventura pe acolo.... Editat Noiembrie 11, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Suna suuuuper bine. Abia astept! dar oare n-ar trebui sa cautam ceva cazare pt sambata seara? Din ce spunetzi voi.. sunt multe de vazut. Ne ajunge o zi? Intreb si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) dak se lungeste treaba nici o problema, aproape de pestera polovragi este o manastire cu cazare unde putem sta linistiti. cui nu-i place e hotelul langa. adevarul e ca e cam lung traseul, de aia am zis sa ne vedem maine la arc eventual aducem si o harta sa facem traseul asa cum trebuie si adaugam sau scoatem obiective dupa cum hotaram impreuna! astept comentarii Editat Noiembrie 11, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate