dragos1972 Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 de 49 am avut si a stat degeaba in garaj, de plimbari lungi nu mai am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Perfect de accord cu ce spuneti voi, eu personal nu cred ca voi mai trece pe altceva, poate marca sau capacitate mai mare, desi 400 consider ca sunt de ajuns chiar pentru deplasari mai lungi, nu mai vorbesc pt. oras. Am schimbat trei motociclete, de la naked pana la cruser, insa cred ca burgmanul era ce cautam. Nu mai insist pt. ca s-au scris pagini intregi, insa asta e parerea mea. De accord si cu Choix, am vazut si eu in Franta ce inseamna maxiscuterul si da, Gixu are dreptate, e vorba de cultul motociclismului, care in tara noastra, din pacate lipseste cu desavarsire. In Romania isi cumpara scuter numai cine nu are bani de masina. Spun scuter pt. ca maxi sau motor intra deja la categoria cultura, cum spuneam. Domnule, mai ai Burgmanu' sau l-ai upgradat? Ma uitam la Sermoto, au iar unul la vanzare din 2010.. Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titi Hornet Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Da, e fostul meu Burgman....ce sa zic...m-am impacat foarte bine cu el prin oras, dar pentru distante mai mari nu e exact ce trebuie. Oricum Burgmanul mi-a placut foarte mult, este foarte comod, prea comod chiar si de aceea la un moment dat devine plictisitor. Depinde ce vrei de la motor. Oricum va ramane una din marcile mele preferate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 de vanzare Suzuki Burgman, 2004 http://www.tocmai.ro/suzuki-burgman-2004-18929786.html detali telefon pret 950e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 (editat) Robert, faci upgrade ? PS: ce ziceti de asta, bengos din cale-afara... ) http://www.tocmai.ro/suzuki-burgman-650-18386481.html# Editat August 11, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 eu am de 400,ajunt un prieten sa vanda burgman ul 250 si sa intre in gasca de 400 cel de 250 este pentru plimbari mai lejere singur fara pasager,in grupul de 400 sau piaggio 500 este mic cel de 250 ceva vocsit <vopsit> proaspat nu imi inspira incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 eu am de 400,ajunt un prieten sa vanda burgman ul 250 si sa intre in gasca de 400 cel de 250 este pentru plimbari mai lejere singur fara pasager,in grupul de 400 sau piaggio 500 este mic cel de 250 ceva vocsit <vopsit> proaspat nu imi inspira incredere De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 am lucrat in service auto,tot ce este lovit reparat cu piese de alte culori se vopseste integral,in 2 sapt este la vanzare pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 am lucrat in service auto,tot ce este lovit reparat cu piese de alte culori se vopseste integral,in 2 sapt este la vanzare pe net Parerea mea este ca daca lovesti o motoeta/masina nu o faci asa o vopsesti cat mai spre original sa nu iasa in evidenta...Eu mi-am vopsit motoreta pentru ca nu imi placea gri-ul pe care il avea si am facut-o gri sobolan...Deci nu toate revopsite au fost si lovite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Robert, faci upgrade ? PS: ce ziceti de asta, bengos din cale-afara... ) http://www.tocmai.ro/suzuki-burgman-650-18386481.html# daca-l dadea cu beteala si globuri il luam ca vine craciunul imediat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Gata, se lasa Salam de motociclism? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) daca-l dadea cu beteala si globuri il luam ca vine craciunul imediat.. Racing MODE ... activated Editat August 25, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Robert, faci upgrade ? PS: ce ziceti de asta, bengos din cale-afara... ) http://www.tocmai.ro/suzuki-burgman-650-18386481.html# il stiu pe om si mobra, e intr-adevar de expozitie. tehnic este impecabila si putini km.ma batea gandul s o iau..dar deja am cireada. stiu ca a ales o culoare de caterinca, dar da bine rau ( in soare in grecia era de ..mare angajament) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 traieste Foxu... Ia zi, ai marit cireada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 nuuu, dimpotriva.vreau s-o micsorez:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 http://olx.ro/oferta/suzuki-burgman-2004-ID2czKz.html pret nou 900 negociabil,in limite simtite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicrs Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Salutare tuturor... As avea nevoie de putin ajutor ...in achizitionarea unui wind screen pentru un burgman de 400 din 1999.. cel pe care il am acum e crapat in mai multe locuri si e destul de urat. deci ar cam trebui schimbat doar ca nu prea am gasit oferte,iar cele pe care le-am gasit sunt exagerat de scumpe.Am vrut sa postez si o poza cu cel montat dar nu am reusit ..(You are not allowed to use that image extension on this community) este mesajul cand am incercat sa incarc poza Va multumesc anticipat pentru ajutor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aichmann Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Salut Inca un Burgman 400 - Dr Taberei Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free-rider Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Exista in Bucuresti un loc unde se pot aduna posesorii de Maxiscutere? Pentru discutii pareri impresii etc. Am vazut discutii despre modificari consumuri etc. Burgmanul meu consuma 4% GPL adica sub 2 benzina. Eu am modelul din 2000 si vreu sa-l schimb cu modelul 2003 pentru ca are porbagajul mai mare si este mai lung in zona picioarelor, iar eu am 190 In porbagaj vreau sa bag o butelie mai mare, cam de 15 l fata de 7 cit am acum, pentru o autonomie mai mare. Daca nu exista un loc de adunare, putem sa facem unul in fata la casa poporului ca este parcarea destul de mare.Trebuie sa stabilim o zi si intre ce ore.Poate devine traditie si putem sa stabilim si plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 feliciari pentru primul burgman pe Gpl de obicei ne vedem in fata la biblioteca , se face topic pe burgman si ne vedem 7 8 maxi scutere,facem si o plimbare la mici la mihailesti,ceva poze si planificari excursi de sfarsit de saptamana,se anunta o iesire de sighisoara,dar nu stiu detali cand si cum,de obicei ne auzim la un telefon,cei care iesim mai des la aceste excursi cu grup de maxi,poate se reuseste sa mai face o intalnire asa de sfarsit de sezon si vedem ce si cum ne gasim mai multi propitari de maxi-scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 am nevoie de aripa roata fata Suzuki Burgman 2003 , daca stiti ceva nu ezitati sa-mi dati informatia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut! Am eu una gri in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 primit , montat , danke Pake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Cunoaste cineva scuterul acesta http://olx.ro/oferta/suzuki-burgman-400-ca-nou-ID1EdW3.html#183f13d9ab Anuntul suna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Am și eu câteva intrebari legate de burgman 400, ma interesează cum se comporta la drum lung, cum sta cu depășirile, care e viteza de croaziera la care se simte ok? Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate