robychopper Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 nea BOA ma da tu inaintezi pe zi ce trece,frumos si ai respectele mele urmeza sa faci la rotile astea si niste spinere si vor arata superb.... Is tare curios care sunt urmatoarele piese ce vei face? salut si tineo tot asa ca in vreo doua luni o sa termini tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 (editat) Ok, Robychopper... Ca planuri pentru saptamana asta, termin si cealalta roata si apoi ma apuc de curatat ceea ce mi-a ramas din puntea de la Dacie... Adica, cutia de viteze, puntea propriu-zisa, mai sunt carcasele de la planetare, iar dupa toate astea urmeaza asamblarea... Etrierele sunt gata, rotile vor fi gata maine, deci sper la sfarsitul saptamanii viitoare sa va trimit poza cu puntea spate asamblata si gata de mers pe ea... Dupa asta urmeaza constructia cadrului.... Asta va necesita ceva mai mult timp pentru ca va trebui sa-mi fac o masina de-ndoit teava! Mai sunt de taiat arcurile de la puntea asta, dar asta va fi facuta la sfarsit, pentru ca din fabrica, tendinta puntii spate de la Dacia 1100 e de a sta in forma literei V, deci clar va trebui sa le tai... Cat voi taia din ele, ramane de vazut, pentru ca e in functie de greutatea motorului, a cadrului si a indianului ce-o va calari! Va saluta tata pe toti! Vb... Editat Februarie 7, 2006 de BOA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Ok, Robychopper... Asta va necesita ceva mai mult timp pentru ca va trebui sa-mi fac o masina de-ndoit teava! Va saluta tata pe toti! Vb... ....sper ca team lamurit cu bacul de la masina de indoit teava? ca am tot palavragit pe messenger..... ....astept poze sa vad cum va iesii utilajul de indoit teava,bazat pe un cric hidraulic ,doua role si un bac.... spor la munca te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Nu va speriati! N-am disparut! Mai am si altele de facut... Inca n-am terminat cu rotile! Va salut si va urez o spt super!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Facut dintr-o 1100.... poze gasite de-un prieten de-al meu... Nu mi-am abandonat proiectul, insa atunci cand te-apuci de zugraveala, nu stii cand termini... Maine ma duc sa-mi cumpar garnituri pentru etriere... pret 110.000 lei / set Am uitat sa va spun de problema peste care am dat cand am facut rotile! La jumatatea de janta de pe care am indepartat mijlocul, raman niturile pe care OBLIGATORIU le etansati... Eu am sudat acele nituri pe partea interioara... Nu mi-au mai facut probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Nu mi-am abandonat proiectul, insa atunci cand te-apuci de zugraveala, nu stii cand termini... Bafta la zugraveala si spor la treaba....cat despre trikeul de mai sus l-am vazut live....e tare de tot dar al tau cred ca va iesi mai tare:) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 In sfarsit, am gasit garnituri pentru etrierii de R8... Am cautat la multe firme, insa numai una singura mi-a putut procura, si asta in cateva ore! Firma se numeste ADF si e in Bucuresti, pe B-dul Constantin Brancoveanu la nr. 11. Setul de garnituri are codul D4056 si costa 10 RON. Deci, termin si cu etrierii si cu zugraveala! Mai am una din roti de sudat! A venit caldura! Apropos! Am trecut acum 30 de min pe la Daytona Motors! HUH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 recunoaste cineva prima jumatate a trike-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 recunoaste cineva prima jumatate a trike-ului? ala ii cadru lu' robi?, fain springeru, bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Cool barbate! Sunt cadrul shi rotzile lui Roby clar. Springerul e foarte mishto. La ce motorizare te-ai gandit? Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 rotile nu sant a lui roby , cadrul intradevar a ajuns zilele astea din spania si este a lui . o sa ii pun un motor de 2000cc vw beetle nou noutzz !! cu sigurantzza in cateva luni va fi gata sambata o sa unesc cele doua jumatatzzi , o sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Keep on rollin' !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 cam ce pret are o furca springer ca a ta? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 mie imi place ideea asta cu trike ul si cu dracula ! sa aveti spor la constructie ! salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) Este un trike construit de la 0 in Timisoara.Constructorul este celebrul Marcel Mihaescu. Detalii aici:www.kmotors.ro sectiunea ARTICOLE-PLEDOARIE PENTRU CREATIVITATE. Editat Decembrie 30, 2006 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 de vanzare pe e-bay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-Vu...sspagenameZWDVW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 ii super, dar nustiu daca il potzi inscrie la RAR:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 sunt kituri in sua pt foarte multe modele.scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) daca ai un certificat de agreere din tara de origine nu ar trebui sa fie nici o problema http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TRIKE-KITS-...1QQcmdZViewItem Editat Ianuarie 14, 2008 de yknot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 ha ha ha ce trike fratilor ca are roata spate normal + 2 ROTI AJUTATOARE SUPRADIMENSIONATE mie nu-mi place magaria macar daca avea o furca mai lunga dar pt asta trebuiesc facute modificari la cadru pt marirea unghiului, taierea basculei spate si inlocuirea acesteia cu un tren rulant pt doua roti cu diferential + cate si mai cate... prefer Nipra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 mie imi place, cu atat mai mult ca o poti demonta in 2 minute sa mergi pe 2 roti din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 4 roti inseamna conserva! asa am invatat la scoala. jokin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 ) akm observ, pai daca are 4 rotzi mai e trike? ) e totusi super da, trikeul are motor de masina, furca mai lunga, si cel mai important diferentzial ca de altfel can intri in curba tre sa te faci drift master ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ce haioasa e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Este trike. Rotile ajutatoare sunt de fapt un kit de conversie, cele mai populare sunt in State, Voyager se numesc. Montarea-demontarea are loc in aprox 15 min. Daca ai chef de trike, mergi cu trikeul, ai chef de motoreta, dai kitul jos si bagi gaz la motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate