tiger4maniacs Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Un prieten a imprumutat motoru sa se duca pana la spital la analize iar pe drumul de intoarcere un nenea cu taxi el smeker schimba de pe banda 2 pe banda 1 brusc fara semnalizare lovindul in plin pe prietenul meu trantindul . Motoru avariat toata partea stanga carenag manete scarite baie ulei .. baiatu julituri, politia = 0 ,taximetristul = fuga de la locul accidentului....nai cu cine domne...niste tarani:) noroc ca vizavi este serviceul moto riders ,a fost ajutat de un motociclist care a oprit si a duso la baietzi acolo ...ce frumos e la noi in tara lovesti,omori fugi si scapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Un prieten a imprumutat motoru sa se duca pana la spital la analize iar pe drumul de intoarcere un nenea cu taxi el smeker schimba de pe banda 2 pe banda 1 brusc fara semnalizare lovindul in plin pe prietenul meu trantindul . Motoru avariat toata partea stanga carenag manete scarite baie ulei .. baiatu julituri, politia = 0 ,taximetristul = fuga de la locul accidentului....nai cu cine domne...niste tarani:) noroc ca vizavi este serviceul moto riders ,a fost ajutat de un motociclist care a oprit si a duso la baietzi acolo ...ce frumos e la noi in tara lovesti,omori fugi si scapi Ignorand faptul ca nu stiu cum ai ajuns la liceu cu gramatica asta, de ce nu a sunat prietenul tau la politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Ignorand faptul ca nu stiu cum ai ajuns la liceu cu gramatica asta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Ignorand faptul ca nu stiu cum ai ajuns la liceu cu gramatica asta, de ce nu a sunat prietenul tau la politie? Raspunsul la intrebare ti l-ai dat singur:Prietenii se aseamana intre ei, deducem logic ca amicul nu cunoaste cifrele!Elementar, Watson, elementar! Editat Noiembrie 18, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 pentru ca prietenul lui nu avea permis. si cred ca nici asta posesoru nu are permis. ce lume, ce tara, ce oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Si ce treaba au autobuzul si liceul???????????????? Baiete esti usor idiot...ca sa nu mai zic ca esti si analfabet rau de tot. Editat Noiembrie 18, 2008 de Bogdis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Si ce treaba au autobuzul si liceul???????????????? Baiete esti usor idiot...ca sa nu mai zic ca esti si analfabet rau de tot. Liceul se numeste "Autobuzul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Si ce treaba au autobuzul si liceul???????????????? Baiete esti usor idiot.. Pai baiatul care a facut accident trebuia sa se duca cu autobuzul liceului la spital dar nu mai avea motorina Si a luat mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 dume de autobaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Da, ok , interesant subiect Si toata situatia a ramas ca`n pom.. "Ala" julit, probabil, motoru cam shifonat => ala cu datorii $$ la prietenul posesor de motor, taximetristul si-a bagat pe romaneste si a plecat.. "Ala" nu a retinut numarul .. Pana mea.. Sounds like Alice in Wonderland to me! Everyting happened so faaast! Multa sanatate omului si spor la munca sa faca bani de reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 dume de autobaza. Eu nu glumesc. Liceul chiar asa se numeste, "Autobuzul"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Eu nu glumesc. Liceul chiar asa se numeste, "Autobuzul"! Offtopic: Traim in Romania si asta ne .. facem sa radem din cand in cand Editat Noiembrie 18, 2008 de Skring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Eu nu glumesc. Liceul chiar asa se numeste, "Autobuzul"! nu se mai numeste asa, se numeste Grigore Cerchez mai nou .. daca la ala de pe viilor te referi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Oricum f tare topicul asta ) m-a amuzat rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 nu se mai numeste asa, se numeste Grigore Cerchez mai nou .. daca la ala de pe viilor te referi... Dap. dar toata lumea il stie de "autobuzul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 no... shi s-o facut bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 no... shi s-o facut bine? Liceul?e renovat recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Liceul?e renovat recent Daca invata numai baieti care au bani de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Liceul?e renovat recent .. chiar daca risc sa fiu offtopic, replica mea era dintr-un banc cu ardeleni... nu o sa-l spun aici, vroiam sa raman doar in acelasi cadru, adica "pe langa"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Sa inteleg ca l-a lovit autobuzul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) nu se mai numeste asa, se numeste Grigore Cerchez mai nou .. daca la ala de pe viilor te referi... Corect!Asa e!Acolo vreau si eu sa dau la vara!La "AUTOBUZU"... Are careva vreo pila?Or mai fi locuri?Cu cat s-a intrat anu' asta? Stie careva....gagici misto or fi pe acolo? Editat Noiembrie 18, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 si totusi ce s-a intamplat? asta in cazul in care s-a intamplat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger4maniacs Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 deci:) iar o luam de la capat:))? i-am mai explicat si lu manu..nu scriu gramatical din obisnuinta avand calculator de foarte mult timp deci nu-mi mai arde "sa fac caligrafie" voi hienelor ce sariti asa ,de unde stiti ca nu avea carnet si in al doilea rand n-a sunat pentru ca deja nu mai avea sens .."n-a vazut nimeni nimic" ,si era porma de alergat . Prefer sa platesc din buzunarul meu ca fata de altii care stau si comenteaza prost toata ziua eu lucrez:) am o ocupatie si liceu asfalt uscat?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 si ai si poze la ikea facand stoppie ... mare sef,mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 si ai si poze la ikea facand stoppie ... mare sef,mare ... Mie imi place casca lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate