Sari la conținut

Reparatii sei

darian
 Share

Postări Recomandate

Salut, am citit ambele topicuri si avand in vedere ca am nevoie de o sa mai intalta, m-am hotarat sa apelez la serviciile tale. As dori ceva de genul acesta /index.php?...t&p=1584262 , http://www.wunderlich.de/frame.php?MakeLan...;prodid=8330001 . Spune-mi te rog cat ar costa operatiunea si cat dureaza. Astept un PM, sau ma poti contactat si dupa datele din profil.

Numai bine !

Editat de DragosV
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ramine cum am stabilit pe PM,astept saua

Mesaj completat

Iaca o poza,c-o sea de la o motoreta,a unei domnisoare.Evident,am scos vreo 2-2,5 cm inaltime,din buretele original.Plus customizarea ,care a fost la alegerea mea.Stapina,doar si-a dat acordul.

post-2143-1256835274_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Sorry,nu ma bag...E chin si jale...1 mm mai mult,la o piesa,si sta aiurea...Si facut doar unicat...Mai am una,p-aicea...12 piese,ca sa iasa...Si de bine ce e gata ,n-a mai venit omu' sa i-o montez,pe rezervor... Vezi daca nu gasesti pe ebay,pt. motoreta ta.Asa,am mai adus,pt. un prieten

Link spre comentariu

salut

De 1200 GS,doar vreo 3...

Mesaj completat

Chiar,am si uitat...Am si-o sea Kahedo,mi-a lasat-o cadou,un amic...

Link spre comentariu

Baiatul asta face minuni si nu va exagerez cu nimic. I-am dat o sa de Varadero la facut, doream sa fie mai confortabila si sa arate in stil Bagster.

Sunt foarte multumit cum a facut-o, sper ca Darian sa puna si poze, de incercat o incerc azi la un drum mai lung si revin cu impresii, insa cum spuneam din punct de vedere al design-ului a iesit asa cum imi doream.

Bravo Darian!

Il recomand cu caldura.

Link spre comentariu

Salve Darian,

Intrebare.

La asa ceva de pus pe un F650 clasic te bagi?

bmw_f650_seat.jpg

inca ma intreb daca vreau ce e mai sus sau ce e mai jos?

fun6502.jpg

O combinatie intre cele doua ar fi ideala, adica cu o buza mai mica decat ce vezi pe scarverul ala (ca mai merg si in picioare pe ea). Daca nu tine as fi interesat macar de a doua cu buzunarasele alea cu silicon (ceva mai moale).

In plus de asta o caut portocalie sau combinatie portocaliu / negru. Ceva in stilul asta (btw. facut tot de tine).

http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=8...87&start=10

Stiu ca nu se inscrie in standard la re-imbracare ci vreau modificare asa ca sunt interesat si intr-un pret estimativ

P.S. daca gasesti un logo sa mearga cu cel de f650 dar sa scrie ca e saua ta... feel free. Numa sa-l faci sa arate bine.

Link spre comentariu

No problem,se face.Dealtfel,am mai si facut.Tot pt. BMW,da' R1200GS.Cam 200 ron

Ce-am mai ras,cand am vazut ce se discuta despre mine,pe forumul vostru ...

Editat de darian
Link spre comentariu

Ce e bun pentru un R1200 e bun si pentru Sally a mea.

Atunci vaz cum stau cu finantele, dau un semn si vin pe la tine sa-i facem pe tinerii de pe f650.ro gelosi.

Multam mult, Alex

Link spre comentariu

Salutare Darian am atasat o poza cu motocicleta mea Honda Cb500. Poti sa modifici saua sa arate cu cea din a doua poza ? si daca da, cam la ce pret m-ar duce ?

post-22810-1258287628_thumb.jpg

post-22810-1258287662_thumb.jpg

Editat de Sir Vlad
Link spre comentariu

mama ce faina e!!!

dar cum fac, ca nu stiu sa demontez saua, si voiam s-o fac iarna asta... :crack:

tot un cb 500 am si eu, si am dus-o deja la iernat undeva unde nici n-am pe cineva sa m-ajute s-o scot de pe moto.....:)

Link spre comentariu

mama ce faina e!!!

dar cum fac, ca nu stiu sa demontez saua, si voiam s-o fac iarna asta... :crack:

tot un cb 500 am si eu, si am dus-o deja la iernat undeva unde nici n-am pe cineva sa m-ajute s-o scot de pe moto.....:)

Ce e de demontat la ea ? nu se tine decat in balamaua din spate, care e un clips de plastic care se infige pe o bara de metal. Tragi de ea si iese :P atata tot

Link spre comentariu

He,he...Stai calma...! Au fost baieti,care n-au stiut cum se scoate seaua,de pe motocicletele lor...Sa nu mai zic,ca am o prietena,nu stie unde sunt bujiile,pe mobra ei...Ma mir ca stie cate...

Link spre comentariu

He,he...Stai calma...! Au fost baieti,care n-au stiut cum se scoate seaua,de pe motocicletele lor...Sa nu mai zic,ca am o prietena,nu stie unde sunt bujiile,pe mobra ei...Ma mir ca stie cate...

Poate ca bujiile respective erau ascunse cumva sub o patura de mithril si atunci era imposibil sa le vezi. :alcy:

Link spre comentariu

Salut Darian!

Am si eu un XVS950 Midnight Star si are saua relativ inconfortabila cand e vorba de distante mari. Cum sa fac sa o vezi si sa-ti dai cu parerea legat de o posibila rezolvare?

Asta e Breazu':

post-47504-1258636177_thumb.jpg

Link spre comentariu

Oooo...ce frumusete...! Imi aduc aminte,ca parca am si eu,cruiser... Vino cu motoreta,si discutam.In principiu,cu 2 straturi suplimentare,de burete de 1 cm grosime,puse 'strategic",se rezolva problema ta.Ai datele mele,de contact,in semnatura.

Link spre comentariu

Salutare,

Maestre Darian scuze pt intarziere :-)) dar nu am fost in tara iar cand am foast turna cu galeata. In sfarsit insa am reusit sa fotografiez opera sau mai bine capodopera ta si o postez cu multumiri si recomandari si pt altii in a apela la tine. Cuvintele sunt de prisos dar pozele spun totul. As mai fi postat si o poza cu doua buci fericite dar probabil ca nu am voie.

Merci,

Vlad

post-50352-1258975765_thumb.jpg

post-50352-1258975871_thumb.jpg

post-50352-1258976032_thumb.jpg

post-50352-1258976100_thumb.jpg

post-50352-1258976120_thumb.jpg

Link spre comentariu

Saltare, am dus si eu mai aku' ceva zile seaua de la TA-ul meu la nenea Darian si abia sastept sa merg sa pun sambata ''pingeaua de popo'' inoita si facuta ''a la carte''.

Promit ca pun poze imediat , mai ales ca am promisiunea ferma de livrare simbata...so...am vreme sa fac si sa pun boze :D

Oricum ...numai de bine am auzit asa ca ma astept la surprize placute ...:D

Editat de Unchiu'
Link spre comentariu

Dap.

Banuiesc ca-i vorba de vreun KTM-u care vede noroaie,pietris,padure,si alte de-astea.Am mai rezolvat problema asta,cu sei de pe motoare folosite in asemenea conditii...

Link spre comentariu

Dap.

Banuiesc ca-i vorba de vreun KTM-u care vede noroaie,pietris,padure,si alte de-astea.Am mai rezolvat problema asta,cu sei de pe motoare folosite in asemenea conditii...

Si ce material folosesti care sa garanteze ca nu se rupe ca musamaua?

Link spre comentariu