darian Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 Una bucata fotoliu de atas,in lucru.Ca si-asa,nu prea mai am de lucru,altceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Asta e blestemul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Salut, am citit ambele topicuri si avand in vedere ca am nevoie de o sa mai intalta, m-am hotarat sa apelez la serviciile tale. As dori ceva de genul acesta /index.php?...t&p=1584262 , http://www.wunderlich.de/frame.php?MakeLan...;prodid=8330001 . Spune-mi te rog cat ar costa operatiunea si cat dureaza. Astept un PM, sau ma poti contactat si dupa datele din profil. Numai bine ! Editat Octombrie 15, 2009 de DragosV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 17, 2009 Autor Share Postat Octombrie 17, 2009 Ramine cum am stabilit pe PM,astept saua Mesaj completat Iaca o poza,c-o sea de la o motoreta,a unei domnisoare.Evident,am scos vreo 2-2,5 cm inaltime,din buretele original.Plus customizarea ,care a fost la alegerea mea.Stapina,doar si-a dat acordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) man , sa faci o husa de rezervor cat m-ar costa ?? Editat Octombrie 29, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2009 Autor Share Postat Octombrie 29, 2009 Sorry,nu ma bag...E chin si jale...1 mm mai mult,la o piesa,si sta aiurea...Si facut doar unicat...Mai am una,p-aicea...12 piese,ca sa iasa...Si de bine ce e gata ,n-a mai venit omu' sa i-o montez,pe rezervor... Vezi daca nu gasesti pe ebay,pt. motoreta ta.Asa,am mai adus,pt. un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Buna Darian, Pot sa apelez la serviciile tale pt. un BMW R1200GS? Ai mai facut pt modelul asta? Numai bine, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 salut De 1200 GS,doar vreo 3... Mesaj completat Chiar,am si uitat...Am si-o sea Kahedo,mi-a lasat-o cadou,un amic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Baiatul asta face minuni si nu va exagerez cu nimic. I-am dat o sa de Varadero la facut, doream sa fie mai confortabila si sa arate in stil Bagster. Sunt foarte multumit cum a facut-o, sper ca Darian sa puna si poze, de incercat o incerc azi la un drum mai lung si revin cu impresii, insa cum spuneam din punct de vedere al design-ului a iesit asa cum imi doream. Bravo Darian! Il recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Salve Darian, Intrebare. La asa ceva de pus pe un F650 clasic te bagi? inca ma intreb daca vreau ce e mai sus sau ce e mai jos? O combinatie intre cele doua ar fi ideala, adica cu o buza mai mica decat ce vezi pe scarverul ala (ca mai merg si in picioare pe ea). Daca nu tine as fi interesat macar de a doua cu buzunarasele alea cu silicon (ceva mai moale). In plus de asta o caut portocalie sau combinatie portocaliu / negru. Ceva in stilul asta (btw. facut tot de tine). http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=8...87&start=10 Stiu ca nu se inscrie in standard la re-imbracare ci vreau modificare asa ca sunt interesat si intr-un pret estimativ P.S. daca gasesti un logo sa mearga cu cel de f650 dar sa scrie ca e saua ta... feel free. Numa sa-l faci sa arate bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) No problem,se face.Dealtfel,am mai si facut.Tot pt. BMW,da' R1200GS.Cam 200 ron Ce-am mai ras,cand am vazut ce se discuta despre mine,pe forumul vostru ... Editat Noiembrie 11, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Ce e bun pentru un R1200 e bun si pentru Sally a mea. Atunci vaz cum stau cu finantele, dau un semn si vin pe la tine sa-i facem pe tinerii de pe f650.ro gelosi. Multam mult, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) Salutare Darian am atasat o poza cu motocicleta mea Honda Cb500. Poti sa modifici saua sa arate cu cea din a doua poza ? si daca da, cam la ce pret m-ar duce ? Editat Noiembrie 15, 2009 de Sir Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 Dap,pot s-o fac,fara probleme.Max. 180 ron,cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 mama ce faina e!!! dar cum fac, ca nu stiu sa demontez saua, si voiam s-o fac iarna asta... tot un cb 500 am si eu, si am dus-o deja la iernat undeva unde nici n-am pe cineva sa m-ajute s-o scot de pe moto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 mama ce faina e!!! dar cum fac, ca nu stiu sa demontez saua, si voiam s-o fac iarna asta... tot un cb 500 am si eu, si am dus-o deja la iernat undeva unde nici n-am pe cineva sa m-ajute s-o scot de pe moto..... Ce e de demontat la ea ? nu se tine decat in balamaua din spate, care e un clips de plastic care se infige pe o bara de metal. Tragi de ea si iese atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 hopaaa... nu stiam. (dar e scuzabil, sunt fomee!!! ) O sa ma duc sa ma uit. multzam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 He,he...Stai calma...! Au fost baieti,care n-au stiut cum se scoate seaua,de pe motocicletele lor...Sa nu mai zic,ca am o prietena,nu stie unde sunt bujiile,pe mobra ei...Ma mir ca stie cate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 He,he...Stai calma...! Au fost baieti,care n-au stiut cum se scoate seaua,de pe motocicletele lor...Sa nu mai zic,ca am o prietena,nu stie unde sunt bujiile,pe mobra ei...Ma mir ca stie cate... Poate ca bujiile respective erau ascunse cumva sub o patura de mithril si atunci era imposibil sa le vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Salut Darian! Am si eu un XVS950 Midnight Star si are saua relativ inconfortabila cand e vorba de distante mari. Cum sa fac sa o vezi si sa-ti dai cu parerea legat de o posibila rezolvare? Asta e Breazu': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 Oooo...ce frumusete...! Imi aduc aminte,ca parca am si eu,cruiser... Vino cu motoreta,si discutam.In principiu,cu 2 straturi suplimentare,de burete de 1 cm grosime,puse 'strategic",se rezolva problema ta.Ai datele mele,de contact,in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socarvl Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Salutare, Maestre Darian scuze pt intarziere :-)) dar nu am fost in tara iar cand am foast turna cu galeata. In sfarsit insa am reusit sa fotografiez opera sau mai bine capodopera ta si o postez cu multumiri si recomandari si pt altii in a apela la tine. Cuvintele sunt de prisos dar pozele spun totul. As mai fi postat si o poza cu doua buci fericite dar probabil ca nu am voie. Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 Vlade,mersi pt. poze si pt. aprecieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Saltare, am dus si eu mai aku' ceva zile seaua de la TA-ul meu la nenea Darian si abia sastept sa merg sa pun sambata ''pingeaua de popo'' inoita si facuta ''a la carte''. Promit ca pun poze imediat , mai ales ca am promisiunea ferma de livrare simbata...so...am vreme sa fac si sa pun boze Oricum ...numai de bine am auzit asa ca ma astept la surprize placute ... Editat Noiembrie 26, 2009 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 La o sea de ktm ai putea face ceva? Am avut invelitoarea originala care s-a rupt intr-un an si apoi am pus piele sintetica care m-a tinut 6 luni. Ai ceva invelitori mai rezistente care sa tina mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate