infopasscom Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 De vanzare: http://www.okazii.ro/catalog/42930152/Vand...D-5500-RON.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 cred ca am gasit problema o dioda pe un fir de la contact este desprinsa(rupta) astazi o cumpar :>:> sper caci asta este problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 De vanzare: http://www.okazii.ro/catalog/42930152/Vand...D-5500-RON.html sal ! o vedem zilele astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 sal !o vedem zilele astea ? Salut. Da... dar e cam problematic. Abia duminica mai sunt liber. Eu stau in cartier Vitan, ca zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Salut. Da... dar e cam problematic. Abia duminica mai sunt liber. Eu stau in cartier Vitan, ca zona... e in regula, noi am vrea sa venim in targ dimineatza, deci pe la un 12 cred ca e ok sa ne vedem ... daca vrei lasa-mi numarul tau aici si vorbim ;-) Mesaj completat sau pe PM ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 e gata si bordu cand ma intorc de la mare ma duc cu ea la RAR si o sa fie street legal Mesaj completat inainte dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarom Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 S-a dat farul si carena superioara+laterale, oglinda stanga, bloc de lumini. Mai sunt multe altele la preturi de vara!!!! Salut! Pompa de benzina o mai ai?Un pret,daca da!Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salut. Da... dar e cam problematic. Abia duminica mai sunt liber. Eu stau in cartier Vitan, ca zona... mda, apreciez interesul acordat, cu multum.iri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 zzr 600 din 93 de vanzare , 700 de euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 cum sa dai zzr cu700 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 asa bine , am 6 copii , vine iarna , si ma gandesc de pe acum la toate cele.....asa cum am dat anul trecut xtz 750 supertenere , cu 1600 impecabila, nu era criza, am vandut xj 600 diversion cu 1 mie , parca....si multe alte motorete pe care le-am dat de-a lungul timpului fara sa fac vreo afacere, mai degraba in paguba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Jenifer, spune ca de fapt vrei sa dai ZZR-ul cu 550, restul de 150 de euro ii astept sa mi-i inapoiezi de un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Jenifer, spune ca de fapt vrei sa dai ZZR-ul cu 550, restul de 150 de euro ii astept sa mi-i inapoiezi de un an. E BINE SI ASA, GASESTE UN CLIENT! Mesaj completat Jenifer, spune ca de fapt vrei sa dai ZZR-ul cu 550, restul de 150 de euro ii astept sa mi-i inapoiezi de un an. E BINE SI ASA, GASESTE UN CLIENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUDYX Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Salutari! Aveti careva alte dimensiuni de cauciucuri trecute pe cartea tehnica,pe langa 160/60/17 si 120/60/17? Ati trecut careva pe evacuare cu o singura toba (sport)la zzr 600? Merita?Cum suna? SALUTARI SI ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Salutari!Aveti careva alte dimensiuni de cauciucuri trecute pe cartea tehnica,pe langa 160/60/17 si 120/60/17? Ati trecut careva pe evacuare cu o singura toba (sport)la zzr 600? Merita?Cum suna? SALUTARI SI ASFALT USCAT! nu cred ca poti sa treci si alte dimensiuni pe carte fata de 160 eu am mers pe zzr si cu 160 si cu 180 - se comporta mult mult mai bine cu 180 pe spate - ceva mai stabila la franarea pe spate - viraje ceva mai placute referitor la toba - merge sa pui o singura evacuare - dar trebuie modificata toata tevaraia iar galeria trebuie sa fie efectiv un burlan, acum depinde si ce finala iti pui. de auzit se aude frumos dar nu merita sa pui frumusete de zzr in 2 tobe in una singura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUDYX Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 nu cred ca poti sa treci si alte dimensiuni pe carte fata de 160 eu am mers pe zzr si cu 160 si cu 180 - se comporta mult mult mai bine cu 180 pe spate - ceva mai stabila la franarea pe spate - viraje ceva mai placute referitor la toba - merge sa pui o singura evacuare - dar trebuie modificata toata tevaraia iar galeria trebuie sa fie efectiv un burlan, acum depinde si ce finala iti pui. de auzit se aude frumos dar nu merita sa pui frumusete de zzr in 2 tobe in una singura! Am vorbit cu alti prieteni si au spus ca au trecute mai multe dimensiuni(ZX6R). Am sa verific mai bine,eu am mers numai cu 180. Am inteles ca mai trebue sa ai o galerie 4 in 1 care se taie si se sudeaza cu capetele de la galeria originala(4 in 2). As putea sa-i pun doua tobe cu 250 bucata din alea artizanale(VSC). MULTUMIRI DE RASPUNS! SAL SI ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Am vorbit cu alti prieteni si au spus ca au trecute mai multe dimensiuni(ZX6R).Am sa verific mai bine,eu am mers numai cu 180. Am inteles ca mai trebue sa ai o galerie 4 in 1 care se taie si se sudeaza cu capetele de la galeria originala(4 in 2). As putea sa-i pun doua tobe cu 250 bucata din alea artizanale(VSC). MULTUMIRI DE RASPUNS! SAL SI ASFALT USCAT! daca ai evacuarea normala - dupa locul in care se vor reuni la tine toate cele 4 gelerii - ai sa risti sa nu scoti toate gazele - si sa belesti motorul gazele arse sa intre inapoi in piston pe la supapele de evacuare, si nu ai facut nici o branza vb cu ady_zzr - parca el avea o evacuare completa de zzr cu o finala leo-vince de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sten Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) Jenifer, spune ca de fapt vrei sa dai ZZR-ul cu 550, restul de 150 de euro ii astept sa mi-i inapoiezi de un an. Mai,parca ai fi militian...nu poti si tu trimite un PM,trebuie sa stie toata lumea ca tie dator omul sau poate nu... Ce legatura are problema ta cu ZZ-R-urile? Stiu bine cine esti si tu stii la fel de bine cine sint...cosmarul tau!...dovedeste tuturor ce stim despre tine! Succesuri...multe! Editat August 20, 2010 de sten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 stiti careva unde gasesc dimensiunile simeringului de la pompa de apa fara sa o desfac? pt un zzr din 92? Mesaj completat done! Mesaj completat Vand plastice de bord pt kawsaki zzr 600 1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Varu' Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-326746.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Varu' Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-326746.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 stiti careva unde gasesc dimensiunile simeringului de la pompa de apa fara sa o desfac? pt un zzr din 92?Mesaj completat done! Mesaj completat Vand plastice de bord pt kawsaki zzr 600 1992 nu le vrea nimeni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Proaspat posesor de ZZR400 (din 98) si mai nou si de permis, nu caut nimic, doar ma laud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Proaspat posesor de ZZR400 (din 98) si mai nou si de permis, nu caut nimic, doar ma laud. taci dracu ca ai mobra de un sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 taci dracu ca ai mobra de un sezon Asta cam asa e... Dar sper sa te tina mult si bine! Asfalt uscat si peripetii putine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate