SAVAGE_GUY Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 atw, mersi mult de informatie...adevarul e ca daca stai si citesti ce scriu cei de pe suzukisavage.com iti vine sa nu iti mai iei acest motor....numai si numai probleme.....ma cam speriat, plus un prieten din germania care imi spunea ca nu are o reputatie grozava acest motor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 atw, mersi mult de informatie...adevarul e ca daca stai si citesti ce scriu cei de pe suzukisavage.com iti vine sa nu iti mai iei acest motor....numai si numai probleme.....ma cam speriat, plus un prieten din germania care imi spunea ca nu are o reputatie grozava acest motor..... toate motoarele au probleme! fiecare model are cate un punc slab!... mai ales dc trec anii peste ele... ...dar tb sa te gandesti si ca la pretul pe care il are un savage, nu prea iti iei motoreta de capacitate cat-de-cat! oricum, este o motoreta pe care inveti componentele unui motor! este FOARTE simpla si aerisita! eu sunt (eram) atehnic si dupa 2 ani, dc ma pui sa schimb ceva la un savage, o fac cu ochii inchisi! (in afara de interiorul motorului ca nu am avut ce cauta acolo!... si este, dupa parerea mea, cea mai indicata pt incepatori datorita pozitiei sezutului si a centrului de greutate! Apropos, este de vanzare ca mi-am luat intruder de 800... din motive de evolutie! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brumifahrer Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Salutare la toata lumea! Credeam ca sunt singurul pasionat de Savage.........se pare ca am facut fixatie pe modelul asta :-))).....si eu ma intreb asemenea unora cit ma costa intretinerea ei! Daca stie cineva de unde sa o cumperi in siguranta si la ce sa ma uit? As vrea sa plec in Germania dar am inteles ca Olanda ar fi m-ai buna la achizitionarea de asa ceva??? Orice informatie mi-ar fi de ajutor......o alta intrebare pt cei care au fost "afara" la cumparaturi ar fi sa o achizitionez de la particular sau de la deler? As m-ai avea intrebari dar...............:-))) ramine asa! Toate bune si sper la ceva sfaturi de la detinatori de Savage(eu inca nu o am dar am fost obligat sa complectez spatiul asa ca........) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 O prietena a gasit un savage la o mie de euro, in stare foarte buna, in Germania. Nu cred ca o sa ai probleme decat sa le alegi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Sal... de 2 luni am shy yo un savage... de o luna il dau legal pe sosele... ,acum am o mica problema cu distributia... 200E de la suzuki... lantz+ghidaje... in fine... c-am tot ce am citit pe aici... e c-am asa... sincer... parerea mea... e shmechera cureaua... shy yo vreau sa o fac sa sune ma rau... da parca shy asa e destul de galagioasa... o iubesc... pe scurt...cat mi-a mers "legal" am facut 2000km in 5 zile prin buc problema cu distributia era de cand am luat-o de la unu care nu stia ce fel de suspensie era pe spate... shy tot asa... e adusa de ala din germania... a mea e lucrata... a fost a unei firme de curierat... shy avea 40000km cand al luat-o shy singura problema e lantul pe care il astept... urmand vineri sa il iau... poza cu ceasu e facuta la 5 zile dupa ce am facut permisu.... acum are undeva la 43000-43500km... Merita TOTI BANII... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Am o problema cu motorul meu.... mi-a iesit balansul din el... shy am nev de carcasa noua la cutie shy de alte cateva... care stie de unde pot sa le iau ieftinache il implor sa ma ajute.... va rog... nu ma ignoratzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Ti-a iest balansul? Ce e ala? Spune exact si cu vorbe mai multe ce iti trebuie. Savageul are cutie de viteze separata? Fii mai explicit, necunoscatorii sunt in ceata (ma refer la cei care nu au Savage). asa.... arborele cotit are contra greutatzi... ok.... asta are una in fata lui pe langa restul de 2.... pun shy poze.... cu desenele pieselor... bucata aia de fier(crank_balancer) a tzajnit prin motor afara.... spargand crankcase-ul caut posesor de savage care are nev de piese de motor sa ne combinam la cumparat sau care a avut unu shy nu ii ma merge pt piese... incercam sa il luam pe tot.... poze ma jos cu ce stiu ca am nev pt moment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick Boy Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 asa.... arborele cotit are contra greutatzi... ok.... asta are una in fata lui pe langa restul de 2.... pun shy poze.... cu desenele pieselor... bucata aia de fier(crank_balancer) a tzajnit prin motor afara.... spargand crankcase-ul caut posesor de savage care are nev de piese de motor sa ne combinam la cumparat sau care a avut unu shy nu ii ma merge pt piese... incercam sa il luam pe tot.... poze ma jos cu ce stiu ca am nev pt moment... Mai s-ar putea sa te ajut eu cu ceva ieftinica unnul "complet"lipsa doar chiuloasa pret in jur de 1000 si un pic de euro,numai sa nu il fi dat daca te intereseaza pot sail caut pe tip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mai s-ar putea sa te ajut eu cu ceva ieftinica unnul "complet"lipsa doar chiuloasa pret in jur de 1000 si un pic de euro,numai sa nu il fi dat daca te intereseaza pot sail caut pe tip merci mane.... tzinem legatura.... pe forum am tot shi nr tel shy mail... --- Mesaj completat în 21 Oct 2007 01:28 ------------- nimic... caut caut caut.... inebunesc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1997-62058.html si ii 800 de euro , nu 'o mie si ceva'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 sus cu topicul. o intrebare:la apasarea franei de pe spate trebuie sa se aprinda stopul , sau numai la cea de pe fatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 trebuie in ambele cazuri sus cu topicul. o intrebare:la apasarea franei de pe spate trebuie sa se aprinda stopul , sau numai la cea de pe fatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beast Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 sal... va multumesc... carcasa am luat-o de pe ebay.... cu 6 mil + drum.... a ramas bucata de fer... satept in continuare propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 ok , mersi. Si ce benzina sa-i bag, cu plumb sau fara? e carburator , nu ar trebui cu plumb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 N-are nici o legatura cu carburatorul. Trecerea la benzina fara plumb a presupus modificarea camerei de ardere, a scaunelor supapelor si a ghidurilor de supape. In principiu benzina fara plumb contine adititvi antidetonanti oxigenati, deci folosirea ei duce la saracirea amestecului care oricum e reglat mai sarac pentru respectarea normelor anti-poluare, chestie care duce la temperatura mai mare in camera de ardere, ce presupune materiale mai bune si arhitecturi care sa disipe caldura mai eficient. Teoretic, poti folosi benzina etilata intr-un motor care e gandit pt benzina fara plumb, dar vei distruge catalizatorul si ti se va ancrasa bujia mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 nu prea am inteles mare lucru. pana la urma, de care sa bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 fara plumb....uita-te si in cartea tehnica daca ai...presupun ca spune benzina fara plumb,nu conteaza ca are carburator.aceeasi poveste si la virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Poti baga si fara plumb, Savage nu are catalizator, dar benzina fara plumb e mai ieftina oricum, deci... Pune fara plumb, asa cum scrie in carte. Verzii te vor iubi si vei face economii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lety Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Fratilor, cine mai are savage si se mai da cu el? Cam cati suntem in tara asta? Dar in Bucuresti??? Ca din acest topic, si din ce am mai cautat pe forum, nu cred ca am gasit mai mult de 5-6 savage-uri.Oare chiar asa sa fie?...Astept semne de la voi. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 In Sibiu stiu 3 - din care o membra ca tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Fratilor, cine mai are savage si se mai da cu el? Cam cati suntem in tara asta? Dar in Bucuresti??? Ca din acest topic, si din ce am mai cautat pe forum, nu cred ca am gasit mai mult de 5-6 savage-uri.Oare chiar asa sa fie?...Astept semne de la voi. Mersi! Am eu unul. De vanzare. Am mers aproape 2 ani cu el, e un motor excelent pentru inceput, usor, manevrabil si fiabil. Cel mai mult mi-a placut la el feelingul de monocilindru (BUM-BUM-BUM-BUM... ) si transmisia pe curea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maephisto Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Nu am gasit pe forum nici o recenzie a proprietarilor de Savage, asa ca...here it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) serios? iacata aici e locul! Editat Septembrie 3, 2009 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maephisto Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 serios?iacata aici e locul! esti mare! nush de ce n'a iesit nimic cand am dat search:D Mesaj completat Fratilor, cine mai are savage si se mai da cu el? Cam cati suntem in tara asta? Dar in Bucuresti??? Ca din acest topic, si din ce am mai cautat pe forum, nu cred ca am gasit mai mult de 5-6 savage-uri.Oare chiar asa sa fie?...Astept semne de la voi. Mersi! una bucata propretar de savage, aici aici:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 vand elecrtomotor de suzuki savage 0744779729--0724020205 mail simson.timisoara@yahoo.com http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...amp;act=results Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate