joee_cretz Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 sambata petrecere cu beutura din plin in Tunari la PAW WAW la curte. de ce? pentru ca am luat permisele categoria A. asadar suntetzi invitatzi cu totzii la Tunari !!! PS: am fost la udriste si mi-am ridicat permisul!!! astazi feritzi-va de un tip cu costum negru-verde Polo calare pe o Honda CB 250 de culoare neagra cu albastru!!!!! Venitzi cu propunerea orei de plecare si locul de intalnire! mai multe detalii vineri seara in Etrusco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 bah ce nu-i suport eu p-ashtia care dau mass message!!! off topic: vorbim in etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Felicitari inca o data pentru permis si.......ma-scriu si io la petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Distractie maxima si cat mai multe poze sa stiu ce am pierdut Inca odata felicitari pentru permise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Distractie maxima si cat mai multe poze sa stiu ce am pierdut Inca odata felicitari pentru permise multumim dar de ce nu ne onorezi cu prezentza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Sa nu beti putin! Felicitari si betie crunta placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 si eu vin....eu beau numai apa plata cu lamaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Bai fratilor, felicitarile vi le dau in persoana, ca ma prezint si io Vineri seara aterizez in Bucales si vin direct in Etrusco Sa nu beti putin! Felicitari si betie crunta placuta! Sa inteleg ca tu nu vii?Ti-e frica sa nu patesti ca data trecuta? Macar pe Irina o lasi sa vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 si eu vin....eu beau numai apa plata cu lamaie... un manechin pe 650 GS ( sper sa nu mi-o iei in nume de rau da' nu m-am putut abtine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Daca maine nu reusesc sa gasesc un strungar care sa imi faca pe loc flanse pentru prinderea carburilor nu am cum sa ajung la party. Carburile originale (de fapt cel de pe stanga) = muci. Asadar... cunoaste careva asa ceva? Adik un strungar meserias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Daca maine nu reusesc sa gasesc un strungar care sa imi faca pe loc flanse pentru prinderea carburilor nu am cum sa ajung la party. Carburile originale (de fapt cel de pe stanga) = muci. Asadar... cunoaste careva asa ceva? Adik un strungar meserias. Ce inseamna ca NU ajungi la Party? Poate ca nu ajungi cu Natasha, dar daca nu vii, te iau in spate Si vezi? cred ca masajul prostatic pe care mi l-ai promis pe natasha va suferi o amanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 care ma luati si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 drakule, da ce are motoru tau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 bravo toashilor! sa-l purtati sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Felicitari pt permise si petrecere placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 -la ce ora ? .....loc de intalnire ?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Ca ce ora si de unde se pleaca. Macar o harta sau un nr de telefon pt cei intarziati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 drakule, da ce are motoru tau??? n-are nimic adica asa sper, pana maine sa nu pateasca nimic ziceam sa ma indrume si pe mine careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Felicitari pentru permise,beti si pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Felicitari pentru permise CE pacat ca trebuie sa ma fac baiat serios incepand cu we asta si sa ma apuc de invatat la greu timp de cel putin o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Salut baieti, Felicitari inca o data! S-ar putea sa ajung si eu... ziceti o ora si cum ajung! merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 din cate stiam, la ora 16.00 adunare la arc. da asa e....la 16:00 e marea adunare ....care din pacate nu e asa de mare.. unii nu pot veni pacat o sa fie frig dar f distractiv...ce naiba ..doar o viata avem si..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Pastiluto, daca gasesti tu scurtul ala care-mi f@#& mie lumina la far, sa mor daca nu sunt in Tunari inaintea voastra. Asa, tre sa ma multumesc cu statul la ai mei, unde nepotii m-au "arestat", sa le fac dovleac copt si placinta cu dovleac. Na... Care n-ai ce face, anunta-ma. Am un fir care ma supara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Abia acu am terminat si eu trebile... as fi vrut sa vin dar nu stiu unde dati-mi si mie un bip 0788.398.363 pana nu e prea tarziu.... sau este deja?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 (editat) Urma scapa turma... Intr-un final, am ajuns si eu. Tzuica fiarta, vin fiert, bere, cola, vodca.. Au curs rauri-rauri. Am prins si eu un parau, mititel, asa, ca pt mine Prima petrecere la care raman peste noapte... Gazda (Paw Waw) a fost perfecta si-i multumim pentru rabdare si pentru riscul asumat cu vizita noastra. Si el, si Cretzu' au fost niste dulci. Am dansat de am rupt (asa schioapa cum sunt), dar schiopii nu sunt ceea ce par a fi. Ca dovada, schiopul de ultima ora, DDU, a fost prezent si a dansat. A fost frig, dar frumos. S-au facut poze... P O Z E.... PS: Datoram o roaba de lemne PPS: Escu, tu, Kevlarul si cu Axa sunteti "next" Editat Octombrie 30, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate