"Fanes" Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Pentru betivani .Vine cineva la Aasu vineri seara 6 mart "09 ? eu voi fi prezent. Hai ca a trecut ceva vreme, decind nu ne-am mai vazut.Haideti la una mica. mie mi s-a facut dor... ma gandeam astazi la intrunire! cred ca vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 mie mi s-a facut dor... ma gandeam astazi la intrunire! cred ca vin si eu! nu se mai inscrie nimeni? la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Careva in seara asta la apasu ? eu pe la 7 sunt acolo See ya !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Careva in seara asta la apasu ?eu pe la 7 sunt acolo See ya !! doamne ! credeam ca nu mai posteaza odata cineva! cred ca vin si eu! saptamana trecuta a plouat si nu se inscrisesera multi...ca si acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Logic ma baieti stiti ca voi fi akoloooo.,,,,, vin ku afrikana so vedeti si voi , cind o sa ma dau pe jos ku ea . sau se baga altcineva sa o puna jos?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pe bani lui .... la 19' 30 is deja beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 sambata 21 martie vine vre-un posesor de comunista la apasu? as vrea sa vin cu jawa la o plimbarica ...sa vad ce mai zice lumea pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 sambata 21 martie vine vre-un posesor de comunista la apasu? as vrea sa vin cu jawa la o plimbarica ...sa vad ce mai zice lumea pe aici as vrea sa aud o Jawa si sa te cunosc! dar din pacate trebuie sa plec acasa si nu o sa fiu in Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Hai băieții, mîine seară să ne adunăm, este Âşi @bach în oraÂş Âşi ar vrea să ne vedem cît mai mulți. Eu nu ajung mai devreme de 19, dar voi fi acolo. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) OK ,miine la ora 19, adunarea la Apasu.Nu veniti tirziu ca ma gasiti beat, si nu ne mai intelegem. ,,,,si nu mai vin cu motoreta ca iar o las pe acolo, si nu mai stiu de chei,,,,,,,,,,,,,,,,,bineeee vin cu motoreta. Editat Martie 20, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 nu mai veni cu motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 vin si eu diseara....dar nu mai vin cu moto ca a innebunit cutia de viteze ...si nu stiu ce sa ii fac...voi veni cu masina ... P.S. cicloburu tu m-ai sunat mai devreme? ...ca am scapat telefonul din mana si sa dezmembrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Confirm si eu cu Ralu Thiiii ce betie tragem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 am reusit sa ajung si eu abia acum acasa...dar nu din motive tehnice.....vizite ......fain ieri...si merci mult cicloburu pentru gazduire si indrumare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 am reusit sa ajung si eu abia acum acasa...dar nu din motive tehnice.....vizite ......fain ieri...si merci mult cicloburu pentru gazduire si indrumare Cătă, cu multă plăcere! Oricînd mai ai nevoie, la mine uÂşa e deschisă, chiar dacă se resimte criza p-aici, p-acolo... Sper ca data viitoare să avem mai multă vreme. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 V-am trezit topicul pentru ca,se pare,aveti motiv sa va intalniti. LA MULTI ANI! Pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 V-am trezit topicul pentru ca,se pare,aveti motiv sa va intalniti.LA MULTI ANI! Pedros La multi bani Pedros! si ani bineteles... trebuie sa dai o berik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Pina la urma afost stabilita o data ,o locatie,o ceva,privind intrunirea "comunistilor"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Pina la urma afost stabilita o data ,o locatie,o ceva,privind intrunirea "comunistilor"? Pai haidem aici : /index.php?...p;#entry1851342 ...deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Pai haidem aici : /index.php?...p;#entry1851342...deocamdata in link-ul acela este vorba de o intrunire a veteranilor....oare pot veni la acea intrunire si cei care nu sunt veterani...dar totusi posesori de o motocicleta comunista? intrunirea de moto comuniste e departe... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Pai haidem aici : /index.php?...p;#entry1851342...deocamdata Acolo o sa ma duc in vizita.Dupa cum ai observat nu m-am inscris si nici nu o sa o fac.Era vorba de intilnirea anuala a posesorilor de motociclete vechi de peste 20 ani de orice productie.Nu numai comuniste.Am numit intilnirea cu titlu generic de "comuniste" pentru a o numi intr-un fel.Anul trecut a fost la Sapte Scari.Din cei ce sau ocupat anul trecut sa ia initiativa sa o organizeze si anul acesta.Mihai,Aleco,Cristi 57,Pedros,ORL-ul,tineretul si nunumai.Trebuie programat din timp ca sa stie toata lumea sa-si faca programul.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Acolo o sa ma duc in vizita.Dupa cum ai observat nu m-am inscris si nici nu o sa o fac.Era vorba de intilnirea anuala a posesorilor de motociclete vechi de peste 20 ani de orice productie.Nu numai comuniste.Am numit intilnirea cu titlu generic de "comuniste" pentru a o numi intr-un fel.Anul trecut a fost la Sapte Scari.Din cei ce sau ocupat anul trecut sa ia initiativa sa o organizeze si anul acesta.Mihai,Aleco,Cristi 57,Pedros,ORL-ul,tineretul si nunumai.Trebuie programat din timp ca sa stie toata lumea sa-si faca programul.Bunu. ????UP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Acolo o sa ma duc in vizita.Dupa cum ai observat nu m-am inscris si nici nu o sa o fac.Era vorba de intilnirea anuala a posesorilor de motociclete vechi de peste 20 ani de orice productie.Nu numai comuniste.Am numit intilnirea cu titlu generic de "comuniste" pentru a o numi intr-un fel.Anul trecut a fost la Sapte Scari.Din cei ce sau ocupat anul trecut sa ia initiativa sa o organizeze si anul acesta.Mihai,Aleco,Cristi 57,Pedros,ORL-ul,tineretul si nunumai.Trebuie programat din timp ca sa stie toata lumea sa-si faca programul.Bunu. Vrei sa spui Dambu Morii, Sapte(7) Scari e mai sus!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ????UP. Pai da ,ca deceea si-u luat "alti" motorete mari Pan moldovean,pan iranian,pan american ,pan italian casa stie lumea ca are , dar de mers cu ea poate in sec 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pai da ,ca deceea si-u luat "alti" motorete mari Pan moldovean,pan iranian,pan american ,pan italian casa stie lumea ca are , dar de mers cu ea poate in sec 22. Asa pedros, bravo, la vrajeala sunt toti buni... orgnizam, facem, dregem, mergem si... faasss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Asa pedros, bravo, la vrajeala sunt toti buni... orgnizam, facem, dregem, mergem si... faasss! imi place "despre" voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate