cicloburu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Sper să ajung iarăÂşi, dar fără bicicletă, că e ud rău pentru caucioacele mele. Nu voi sta mult, dar sper să ne adunăm cel puțin ca ultimele dăți. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Sper să ajung iarăÂşi, dar fără bicicletă, că e ud rău pentru caucioacele mele. Nu voi sta mult, dar sper să ne adunăm cel puțin ca ultimele dăți. Toate bune! cu sau fara sa fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 cu sau fara sa fi prezent ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 ora? Ai uitat,,,,,,,,,,18, sau 17 .30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Confirm si eu prezenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Catalin, am fost aseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 A venit ianuarie.Nicio propunere pentru saptamina care vine?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 A venit ianuarie.Nicio propunere pentru saptamina care vine?Bunu. bine zi o vorba cind si ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 ...Nicio propunere pentru saptamina care vine?Bunu. bine zi o vorba cind si ora? Hai stabiliti voi si sa posteze toti cei care vin, eu inca beau doar suc de dude poate-o iesii ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Hai stabiliti voi si sa posteze toti cei care vin, eu inca beau doar suc de dude poate-o iesii ceva... Sambata 10 ian 2009 ora 18.00 cred ca e bine ,,,,hai sa vedem cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Sambata 10 ian 2009 ora 18.00... eu prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Sunt si eu pe lista !!! Numai bine baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sper sa am timp sa trec macar sa va salut! nu promit nimic insa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 salut....sambata dupa ora 19 sunt acolo...ma duc in predeal la o tura cu snowboardul si dupa ma intorc acasa si i-au trenul spre bucuresti....salutareee ...cicloburu sa fii prezent...am sa iti dau o bere ...salutt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Frumos si repede trece timpul in societatea "comunistilor" si in ambianta placuta de la Apasu..Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 salut....a fost frumos ieri ...chiar daca am aajuns cam tarziu....oricum a fost bun vinul ala... mi-a mai pus sangele in miscare... pedros ...am zis eu ca plec cu microbuzul...dar cand ma indreptam spre el deja plecase ...asa ca m-am dus in gara de nord....cand sa intru in gara vad lacate pe usi....si asa am petrecut cateva ore in restaurantul benzinariei omw ... si la 5 am plecat ... noroc ca nu eram singurul acolo care astepta sa deschida gara abia astept urmatoare intrunire ... sper sa ajung pe motor la urmatoarea ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Salve ! La apasu in seara asta careva ? Imi place vinul lui fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 Fratilor tineti-o tot asa si ne vedem in MARTIE iara, atunci ajung iar p-acolo si stau vreo 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Care te risti simbata seara la o friptura si un uischi la Apasu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Care te risti simbata seara la o friptura si un uischi la Apasu? Eu ma bag Glumesc ! Chiar nu stiu daca pot sa vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Gata d-nule Bunu .sambata 24 ian 2009 adunarea la Apasu , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 sa facut domnu Pedros ....sper sa ajung ... (sper sa vin cu masina ca doar am luat acum 2 ore si B ul ... ) baftaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Gata d-nule Bunu .sambata 24 ian 2009 adunarea la Apasu , salutam, simbata ma bag si" io" la o tuica .venim cu niprele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salutam, simbata ma bag si" io" la o tuica .venim cu niprele? Salve ! Pedro, sambata vin si eu si nu vin singur, sa vedem cum facem cu mesele crek iar le lipim, poate lipim 3 mese de data asta ) Daca nu ploua vin si yo cu motorul Bafta ! la orele 18:00 suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cred ca nu o sa fie nevoie de mese pentru ca o sa stam afara la gratar.Bineinteles daca ne lasa Apasu.Io vin cu mititeii.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate