cs-marius-b Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) Salut .De simbata planuiam o tura prin zapada .asa ca de dimineata a schimbat roata la cb cu una cu cauciuc de enduro.am ales sa merem spre Marila apoi sa facem la stanga spre Bradet .de acolo drumul era cu zapada si pe alocuri greata.de aici distractie..... Video MariusB video Editat Noiembrie 23, 2008 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 FERICITILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Hehe baieti, mare curaj pe voi! Cred ca am trecut cu putin inainte sau dupa voi pentru ca eu m-am intalnit si cu : Salutari, Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 @ Domnul Marius: Respectele mele si felicitari pentru tura amandurora! 2 la mana - nu e frumos sa dai peste cap planurile oamenilor care visau la o iarna lenesa cu motorul la caldura, mai Marius! Asa mi-ai facut o pofta de dat pe zapada . O sa caut ulei de iarna si merg cu roata spate la spitat, fiindca se pare ca sezonul nu prea o sa se termine total. @ fade2black : G, ti-am spus eu ca Teneristii sunt oameni seriosi, nu? Cel putin Marius a fost la nivel inalt astazi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Super tare. Imi amintesc de plimbarea cu Mielu de la Bistrita - Bucuresti - VamaVeche pe o vreme similara Numai ca la voi este mai multa zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 Hehe baieti, mare curaj pe voi! Cred ca am trecut cu putin inainte sau dupa voi pentru ca eu m-am intalnit si cu : Salutari, Fade Am vazut si noi urme de oi.de curaj,chear ca iti trebuie fuge de sub tine cand nici nu iti dai seama[poate asta te tine in suspans]. Am cazut,ne-am ridicat, ne-am distrat de minune.Daca o sa mai ninga o sa mai bagam o tura similara,mie tare mia placut @ Domnul Marius: Respectele mele si felicitari pentru tura amandurora! 2 la mana - nu e frumos sa dai peste cap planurile oamenilor care visau la o iarna lenesa cu motorul la caldura, mai Marius! Asa mi-ai facut o pofta de dat pe zapada . O sa caut ulei de iarna si merg cu roata spate la spitat, fiindca se pare ca sezonul nu prea o sa se termine total. @ fade2black : G, ti-am spus eu ca Teneristii sunt oameni seriosi, nu? Cel putin Marius a fost la nivel inalt astazi . Ce sa fac Raul,nu ma pot aptine sa nu ies cu grasu meu la o tura La mine sezonul cu greu o sa se incheie,tot mai prind eu zile sa ma dau La urmatoarea tura mar face placere sa ne insotesti,numai sa rezolvi treaba cu uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrinel Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 foarte frumos.felicitari se vede ca e bine pe zapada si fara schiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Si nu era cam frigut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Felicitari domnilor, inca o dovada ca sezonul nu se termina niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 tot respectul oameni buni, mai trimiteti si pe la noi oleac de zapada P.S. Pe poze apare o singura data cand ai culcato pe jos, in realitate totusi de cate ori ai scapato? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Nu e corect! Unii si-au bagat mobrele la caldurica si altii le scot la zbenguiala in zapada. Ce oameni dom'le, ce oameni In alta ordine de idei: foarte frumoase pozele si cred ca si distractia a fost pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Oare lu' Viroaga mea ii place zapada? Parca m-as interesa de niste adidasi de enduro pt ea... mi-ati dat idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 Salut domnilor. De trantit doar o data a fost ,si o data pe a lui Dexte r[tot eu,CB-ul.]Oricum trebuie sa fi foarte atent,intrun cuvant FUGE DE SUB TINE .am mers doar cu treapta 1 in relanti,si mi se parea al dracu de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Pana sa apuc sa vad toate pozele deja ma gandeam: mai dar oamenii astia nu au cazut deloc?! Apoi da'o'ncolo cat de bun sa fii?! Pozele astea mi-au adus un " " mare pe fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 halfgodess pliz, nu incerca prostii pe vremea asta chiar dak te cred ce simti! nu stiu dak o sa-i placa la vira ta sa cada intr-o veselie pe zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 Fara cauciucuri de enduro nici nu pleci de pe loc.Mai ales ca noi am avut parte si de putina gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zore_1984 Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 salutare Oravita Mariuse nu e corect, vreau si eu enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) salutare Oravita Mariuse nu e corect, vreau si eu enduro. Poi ce mai astepti sa vina MOS CRACIUN, ,vinde cbr-ulsi trageti un enduro de toata frumusetea... Ei si mai ceva,domnul meu TENERE sta acum la caldurica....e la mine in camera Uitativa si la video sa vedeti si cum se mere pe gheata,e superb Editat Noiembrie 26, 2008 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Fara cauciucuri de enduro nici nu pleci de pe loc.Mai ales ca noi am avut parte si de putina gheata Super tare poza. Nu mai ai si altele cu toata moto? Super iesirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Fara cauciucuri de enduro nici nu pleci de pe loc.Mai ales ca noi am avut parte si de putina gheata Felicitari pentru tura asta pe zapada e beton !!! AM o intrebare , unde ai facut poza aia cu motorul plin de chiciura ? !!!!! E super faina poza ti-a iesit FAINA DE TOT !!!!!! Bafta multa , SANATATE si la anul sa ne v edem pe dealuri sau pe sosele !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Salut .De simbata planuiam o tura prin zapada .asa ca de dimineata a schimbat roata la cb cu una cu cauciuc de enduro.am ales sa merem spre Marila apoi sa facem la stanga spre Bradet .de acolo drumul era cu zapada si pe alocuri greata.de aici distractie.....Video MariusB video foarte tare , bravo baieti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Poi ce mai astepti sa vina MOS CRACIUN, ,vinde cbr-ulsi trageti un enduro de toata frumusetea... Ei si mai ceva,domnul meu TENERE sta acum la caldurica....e la mine in camera Uitativa si la video sa vedeti si cum se mere pe gheata,e superb A stat la caldurica ca dupa o saptamana ... /index.php?showtopic=294804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 A stat la caldurica ca dupa o saptamana ... /index.php?showtopic=294804 se pare ca nu ia placut prea mult la caldurica ,a vrut la plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate