LOTRU Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Molotoave minune? 1.Bere cu 50-100 coniac in ea. 2.100 vodca+50 sau 100 bitter,florio sau chiar visinata. Efect garantat si aluneca pe gat ca terciu! Suna bine reteta ta ,Alveola.Poti face rost?Contra cost,normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Submarine: bere cu rom sau cu tequilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 (editat) votka + suc de rosii Editat Noiembrie 3, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 ba cu cerneala direct! daca era si dulce se poate sa fi fost lichior curacao. de ala era....lichior de curacao......da ce frumos suna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Numai sa nu bei cu sticla d'ala ,ca a doua zi e jale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Bere neagra/Vodca/Rachiu 'home made' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Suna bine reteta ta ,Alveola.Poti face rost?Contra cost,normal! Pot face rost, normal. La urmatorul chef la care vin in Bucuresti, aduc si din-ala Sau cand mai vin cu munca Esti primul pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Rameros E o bautura obtinuta prin fermentarea vinului de Bucium si distilare pana se ajunge la o concentratie de alcool pur de 40 de procente. Garantat fara dureri de cap. Plus ca filmul se deruleaza mai incet, asa ca ai timp sa tii minte Ding, wrong answer Rameros: echivalentul lui Calvados. Produs de Bucium SA. Obtinut din distilarea sucului de mere fermentat. Imbatranit in butoaie de stejar, lucru care-i da culoarea aramie. Pentru mai multe informatii: http://www.buciumiasi.ro/categ_id/4/products.html Nici vinurile nu-s de lepadat. Rameros e cam ca un coniac cu parfum/gust aparte. Nu apar probleme a doua zi ( gen dureri de cap sau mahmureala), cel putin nu la mine. LOTRU, poti sa cauti prin Metro, stiu ca au bidoane de plastic de pana la 3 litri sau sticle. Nu e o prezentare grozava, dar calitatea merita banii. Daca nu, incearca pe la magazine. Trust me, I know what I'm doin'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 de ala era....lichior de curacao......da ce frumos suna ... Numai sa nu bei cu sticla d'ala ,ca a doua zi e jale. Lichior de curacao = Perla chimiei romanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Ding, wrong answer Posibil... eu nu am cautat pe net, ci l-am intrabat pe unul de la Bucium, care vinde asa ceva. M-am gandit ca stie el ceva, dar se pare ca m-am inselat. Asta, totusi, nu face licoarea mai putin buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 (editat) Posibil... eu nu am cautat pe net, ci l-am intrabat pe unul de la Bucium, care vinde asa ceva. M-am gandit ca stie el ceva, dar se pare ca m-am inselat. Asta, totusi, nu face licoarea mai putin buna Neah, probabil n-a fost explicit. Oricum, licoarea e nu numai buna, ci si inedita si cu un raport pret/calitate imbatabil, in "peisajul" atator bauturi "naturale" facute de bravii nostri chimisti din sosete murdare si pufoaice murate. Oricum, nici eu n-am cautat pe net, m-am hranit direct de la sursa. Si cu informatii, si cu lichidul. Editat Noiembrie 3, 2005 de March Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Te tin minte,Alveola,merci de sfat March.Totusi bidon de 3 litri ptr prima degustare ar fi cam mult.Poate nu ma aranjeaza licoarea.Dar reteta suna bine in ambele cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 LOTRU, aia e cantitatea maxima, sigur au si mai putin si sigur la sticle de vreo juma' de kil. Stiu ca aveau si sticlute de 100 ml. Te poti uita prin Metro, cand ai drum. Daca nu, sigur gaseste Alveola prin Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klauss Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Eu nu beau. Nu imi sta in caracter! Doar gusti.... cu damigeana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Beau aproape orice, numai sa fie bun! Ca preferinte: Kreskova. Ia sa incerc eu si Rameros ala ca suna bine ce ziceti voi acolo! (Rameros ii zice nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Da, Rameros. Apropo, cei care-ati fost la intrunirea de la Iasi probabil stiti despre ce e vorba (nu dupa nume, ci dupa gust): e beutura ce s-a dat la intrare, aia aramie si tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Mor de curios ,cred ca ma duc azi in Metro.Lupule ,cum kilu' meu poti sa bei spirtul ala Kreskova?Rar am baut vodca mai nosoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Beau doar vinul facut de mine.Nu am incredere in ce se vinde pe piata si nici nu sunt dispus sa arunc cu banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Beau doar vinul facut de mine.Nu am incredere in ce se vinde pe piata si nici nu sunt dispus sa arunc cu banii. Si iti ajunge? Eu beau tot ce nu-i facut de mine ca de la cafea nu s-a imbatat nimeni. Sublima stare iti da betia. Asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Bere rulez. Altceva nu mai beau ca plecam combinat la baute si ma intorceam cavaler Sau cu alta. De fapt si de la bere tot asa patesc.Cred ca ar trebui sa ma las ...de mers combinat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 JACK si un strop de cola sau redbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 -Bautura preferata - RUSTY NAIL (cui ruginit)-50% SCOTCH WHISKY CUTTY SARK ( este de f. buna calitate , 43% alc. imbatranit in butoaie noi de stejar) -50% DRAMBUIE(malt whisky vechi de peste 15 ani in amestec cu miere si plante fermentate) si GHEATA . ....mai multe despre CALVADOS -se obtine prin distilarea sucului fermentat din mere VERZI si imbatrinit in butoaie VECHI (in care a fost tinuta inainte alta bautura) de stejar. RETETE: -APPLE-6/10 Calvados ; 2/10 jus de citron ; 2/10 sirop de framboise si gheata . -NORMAND-4/10 Calvados ;4/10 cafe ;2/10 creme fraiche si gheata . -TONIC -3/10 Calvados ; 7/10 tonic si geata . ....o alta bautura ar fi cockteilurile cu lichior DE KUYPER RETETE: -CHOCOLATA BANANA- 2 cl. De Kuyper crema de cacao alba ; 2 cl. De Kuyper crema de banane ; 2 cl. De Kuyper crema de cafea ; frisca si gheata. -AFTER EIGHT -2 cl. De Kuyper crema de cacao alba ; 2 cl. De Kuyper Peppermint ; 1 cl. whisky crema de lichior . -DIABLO- 2 cl. De Kuyper crema de caise ; 4 cl. Tequila SIERRA 1 cl. suc de lamaie verde(lime) ....o alta bautura ar fi SIERRA TEQUILA RETETE : -Sierra Tequila ; lamaie verde si sare . -MARGARITA -Sierra Tequila ; De Kuyper Triple Sec ; lamaie si fulgi de gheata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Bere la maxim Marca preferata Stella, in lipsa, Ciuc sau Bucegi, depinde de fonduri Pe langa bere, la ocazii mai speciale asa... Jacky Jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Pentru Paca ocazie speciala inseamna cand aduc eu Jack-ul Hai ba ca-ti aduc!!!! Doar esti varul meu favorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Sa aduci 2 sticle, sa ne facem prastie de bucurie ca mi-am luat motoru si carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate