apriliacluj Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 ce se intampla pe motociclism, ramane pe motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 M-a sunat un amic sa-mi zica: "...bai, e teroare in parcare la Kaufland!" Cica s-au inmultit grupurile infractionale si acum actioneaza in grupuri mari ca sa nu mai lase vreo sansa victimelor! Uite de cine a fost atacat! Si asta s-a jurat ca nu mai calca pe-acolo...pina deseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 (editat) noroc pe mine ca in zona mea nu este nici un Kaufland! sunt safe Editat Mai 26, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 ce noroc ca p-aci prin floresti avem doar profi carfour si lidl ....mi-ar da nevasta-mea ..sa tot raman fara portofel noroc pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Mno k n-am kaufland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Promotie la "Doi Pasi"...cumprei faina si primesti bonus...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 nu se uita pe forum Mamaia norocu' lu Ivan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Stie oricum mult mai multe decit as vrea io sa stie! Si chiar daca nu citeste forumu'...are iscoadele (copiii) care au cont aici si-i aduc la cunostinta derapajele! Norocu' meu ca nu derapez...io patinez continuu...ca asa-s vremurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Bai baieti ! Propun schimbarea denumirii topicului in " Motociclisti pasionati de sex - part two " Daca o tineti tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 ...Avem aceeasi amanta ?! ... Nu, doar ca amantele noastre isi imprumuta una alteia masina! Bai baieti ! Propun schimbarea denumirii topicului in " Motociclisti pasionati de sex - part two " Daca o tineti tot asa . Pai ce-i mai hazliu pe lumea asta decit sa poftesti la curu' muierilor altora?! Mno finule,amu-i clar:tataie-i obsedat sexual... Gresit, is lesbian convins...atita doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Io cred ca inca n-ai crescut mare...,destul! Pusi! Cine zice, ala este! Am peste 190...si destule kile incit sa ma consider destul de mare, ca sa nu fac vreo comparatie nesanatoasa! Hai, ca mi se filfiie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Ivan: atunci tu esti Micutu de GJ ? Numa' sa nu va incurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Ivan: atunci tu esti Micutu de GJ ? Numa' sa nu va incurc... Nu, ca io is lesinat, plapind si anemic, am chiar putin sub suta de kile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Pe topicul " Sa mai si ridem" ...ne prea se mai ride domnilor ...f mult offtopic cu tenta de dialog personal . Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Apoi orice om sanatos are macar o suta de kile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Incercam sa fac un cont nou de yahoo. Pun parola: ratusca. Zice: sorry the password must be more than 8 characters Zic: ratusca urata Zice: sorry the password must contain 1 numerical character Zic: 1 ratusca urata Zice: sorry the password cannot have blank spaces Zic: 25deratusteuratesamananci Zice: sorry the password must contain at least one upper case character Zic: 25deRATUSTEuratesaMANANCI Zice:sorry the password cannot use more than one upper case character consecutively Zic:Sa'tibagiInFund25deRatusteUrateUnaCateUnaDacaNuMaLasiSaPunOparolaMaiRepede Zice: sorry the password cannot contain punctuation Zic:SatiBagi25DeRatusteUrateInFundFaraNiciUnFeldePunctuatieCaUnRetardatcareEstiCuParoleletaleCuTot Zice: Sorry that password is already in use fapt real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Stupariu Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Incercam sa fac un cont nou de yahoo. Pun parola: ratusca. Zice: sorry the password must be more than 8 characters Zic: ratusca urata Zice: sorry the password must contain 1 numerical character Zic: 1 ratusca urata Zice: sorry the password cannot have blank spaces Zic: 25deratusteuratesamananci Zice: sorry the password must contain at least one upper case character Zic: 25deRATUSTEuratesaMANANCI Zice:sorry the password cannot use more than one upper case character consecutively Zic:Sa'tibagiInFund25deRatusteUrateUnaCateUnaDacaNuMaLasiSaPunOparolaMaiRepede Zice: sorry the password cannot contain punctuation Zic:SatiBagi25DeRatusteUrateInFundFaraNiciUnFeldePunctuatieCaUnRetardatcareEstiCuParoleletaleCuTot Zice: Sorry that password is already in use Iar trebuie sa imi schimb parola... Damnit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Ce e negru si cu trei picioare? Un negru fara chiloti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Stiu,d-aia am renuntat la iuhu... me too Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Si toti ati fugit pe gmail! Ca pe samsung mere mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Mai clar de atât... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 O glumita culeasa de pe un grup de pe FB.. cui ii place, sa rada, cine se simte ofensat, sa....... i don't really care. Isus mergand prin desert intalneste un batran sarac si cu vederea slaba.Isus:Ce cauta un om batran ca d-ta in desert?Batranul:Imi caut fiul.Isus:Si,cum arata fiul dumitale?Batranul:Pai, are urme de cuie in palme.Isus:Tata!!!Batranul:Pinochio!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Erau odata 3 motani lenesi. Unul dintre ei incepe sa se laude: -Ba, io sunt asa de lenes, ca stapanii mei imi dau mancarea la bot si mi-e lene sa o mananc. Al doilea nu se lasa mai prejos: -Eu sunt asa de lenes, ca soarecii sar peste botul meu, si mi-e lene sa-i prind. Al treilea zice arogant: -Ati auzit tipatul ala tare de ieri? Ceilalti ii raspund: -Da ma, cine naiba a urlat asa tare 3 ore? -Eu eram ma. M-am asezat pe oua si mi-a fost lene sa ma ridic. tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 . » Post actualizat in 01 Jul 2016 10:45nu am nimic cu arabii, pur si simplu m-au distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 http://www.trafictube.ro/ramas-fara-benzina/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate