yzulyka Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/au-cazut-cu-masina-in-rau-in-timp-ce-faceau-sex-14343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern: - Ce este cladirea asta asa mare? - Este palatul guvernului, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam in 10 ani! - Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba: - Cladirea asta ce e? - Este sediul primariei, domnule! - Si in cat timp a fost construita? - Cam in juma' de an! - Mult... la noi era gata in 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului: - Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul: - Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 1, 2011 Autor Share Postat Iulie 1, 2011 Ion si Vasile. - Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare. Da' sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera. Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas. Ma duc acolo, bat la usa , deschide Antonio. Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie! Cu tatele vai mama ei, curu lasat, cearcane ....... ba, mi-a fost o rusine de omul ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Ce idioti... http://www.crimetime.ro/international/atentie-imagini-socante-pe-rusi-heroina-nu-i-mai-satisface-au-inventat-un-drog-care-le-macina-trupurile.html filmuletul asta te chiar da pe spate...in orice caz numa de ras nu-mi arde cand ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Never underestimate the small chineese guy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V_for_Whatever Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/au-cazut-cu-masina-in-rau-in-timp-ce-faceau-sex-14343 aha...deci de asta trebuia cuplata si frana de mana^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 http://www.youtube.com/user/funnyvideosarchive?blend=2&ob=4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Citat dintr-o scrisorica primita de la finante: ...."Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=286Wj2nJxPI&feature=player_embedded#at=15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) parca tot asta-i mai natural inca o chestie super tare Editat Iulie 6, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 (editat) dane asta i tragic ... a folosit el cuvantu ala dar daca e asa cum zice e grav frate . iti dau un exemplu un prieten a avut atac cerebral si l au dus la spital si au vrut abea a 2 zi sa l opereze si doar cu niste telefoane au acceptat sa l opereze in ziua aia in plus nesimtire mare , i au cerut familiei sa cumpere ustelsilele cu care sa l opereze ca ei nu le au .... cum sa faci asa ceva ? .... ustelsilele au costat 8 mil cum sa'ti cumperi ustelsilele cu care sa fi operat ? ... Editat Iulie 9, 2011 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=wbjeW7oIouc&feature=player_embedded Editat Iulie 12, 2011 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 care pe care o ia? Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Azi am încercat sa fac o retragere dintr-un bancomat, însă am primit mesajul "fonduri insuficiente". Nu Âştiu dacă se referea la ei sau la mine. Criza financiară poate fi mai rea decât un divorț. Te poate lăsa cu mai puțin de 50% din avere. Care este diferența între o bancă de investiții Âşi o pizza? O pizza încă mai poate hrăni o familie cu patru membri. Guvernul va asigura slujbe pentru Âşomeri pe perioada crizei financiare. Ele vor fi oficiate de preoți, episcopi Âşi mitropoliți. Lacrimile lui Chuck Norris ar putea oferi destulă lichiditate pentru a rezolva criza financiară. Păcat că nu plânge niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Te inseli,Chuck Norris a plans si el odata. Singurii supravietuitori au fost niste perechi de animale si un tip pe nume Noe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Oameni cu mintea odihnita http://agenda.ro/news/news/44428/incredibil-in-poza-din-permis-cu-strecura-toarea-pe-cap.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Amu5FaRQt7s&feature=player_embedded Face unul o pana taman in fata unui spital de nebuni.Tot acolo,in asfalt un canal cu un capac cu gaurele.Desface omul roata,si cum se invarte el pe acolo,scapa prezoanele de la roata in canal.Acesta incepe disperat sa umble pe langa masina,sa se vaicareasca .............Tot acest spectacol e privit de un nebun care statea sprijini...t de poarta spitalului.La un moment dat nebunul ii spune: - Daca ai lua cate un prezon de la fiecare roata,ai face cate trei pe fiecare.Ti-ar ajunge pana la primul service? - Cred ca da,oare cum de nu m-am gandit la asta?si apoi tu ce cauti aici ca vad ca iti umbla mintea.... - Pai stii,eu sunt nebun,nu tampit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 respect in trafic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Se pare ca toti masculii au aceleasi probleme cu femelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Se pare ca toti masculii au aceleasi probleme cu femelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 care...asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate