valerio Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 CBX 750 F din 1985 Mesaj completat Hop si eu cu a mea!sper sa va placa.Honda CB 750 F 1979. Am avut si eu CB 750 F la fel....cumparat nou !! Trece timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Pentru toti posesorii de Honda clasice.Mai aveti 2 zile sa va hotarati sa participati la "Motociclistii exista de mult in trafic".Sambata dimineata la ora 9,00,la Fantana Zodiac ,Parcul Carol,ne adunam.la 10,30 plecam spre Predeal.Va asteptam si pe voi.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Hop si eu cu a mea!sper sa va placa.Honda CB 750 F 1979. Maama. Ce futurista pentru vremea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Din toate vechiturile ,la manifestarea 'Motociclistii Exista De Mult in Trafic" a participat o singura japoneza din anii 80.Este vorba despre Honda 1200 Sabre,productie 1985,in perfecta stare de functionare.A fost foarte admirata de toti cei prezenti.Este proprietatea lui Luky,60 ani,posesor in trecut a mai mult de 10 motociclete,dintre care un Trimph de 500 si un Norton ,productie 1965.In continuare asteptam pe posesorii de japoneze clasice ,sa participe la manifestarile de gen.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Am si eu o Honda GL 500 SilverWing, model 1982 (cu 7 ani mai mare ca mine). Este o motocicleta extraordinara, o folosesc zilnic, este o placere s'o conduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Am si eu o Honda GL 500 SilverWing, model 1982 (cu 7 ani mai mare ca mine). Este o motocicleta extraordinara, o folosesc zilnic, este o placere s'o conduc. Exceptionala moshule.Astept sa apari la mici expozitii de o zi sau doua ,la Parcul Carol sau in alta parte.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Din toate vechiturile ,la manifestarea 'Motociclistii Exista De Mult in Trafic" a participat o singura japoneza din anii 80.Este vorba despre Honda 1200 Sabre,productie 1985,in perfecta stare de functionare.A fost foarte admirata de toti cei prezenti.Este proprietatea lui Luky,60 ani,posesor in trecut a mai mult de 10 motociclete,dintre care un Trimph de 500 si un Norton ,productie 1965.In continuare asteptam pe posesorii de japoneze clasice ,sa participe la manifestarile de gen.Bunu. Intr-adevar, o motocicleta de exceptie pe care am admirat-o,inclusiv pe posesor la intrunirea Guerillei de la Tulcea... cred ca el este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Intr-adevar, o motocicleta de exceptie pe care am admirat-o,inclusiv pe posesor la intrunirea Guerillei de la Tulcea... cred ca el este... Cum le stii mata ,bre papas bre,ca un om mare.Asa este.El e Luky si motocicleta lui ce participa cam peste tot.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) [/size] Greatest ever, mama tuturor motocicletelor moderne: HONDA CB 750 - Sevenfifty[/size] 1969 - 2003 (cea din poza 2002) Pt. cine nu stie: Editat August 4, 2010 de TheLegend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 am si eu o intrebare pentru un amic. cauta cauciucurile dintre carburatoare si motor la o honda CB 750 1970. unde se mai pot gasi piese de genul prin RO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Ia sa treceti pe la MALL BANEASA intre 02.10.2010-25.10.2010 la a doua editie a "O ISTORIE PE DOUA ROTI" .O sa vedeti cateva motociclete Honda de o sa va lingeti pe buze.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Ceva mai multe detalii sefu', se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) misto topic ! o poza Editat Septembrie 24, 2010 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Sa mai aducem la zi un pic topicul. Ce parere aveti de VF-urile de la Honda de prin '80? Am vazut recent un vf1000f de prin 87 (am inteles ca nu sunt chiar asa de multe prin tara; plus ca ma si gandisem sa imi iau unul, dar am ramas fara bani) si un Vf750f de prin 84 si pot spune ca m-au impresionat (pe mine ma cam impresioneaza vechiturile). Am inteles ca motoarele V4 alea ar fi cam fiabile. Pe mine m-a cucerit modelul asta de 750, de la felul in care merge, cum se aude motorul si felul in care se simte greutatea(vreo 250 kg). Voi ce ziceti? Editat August 9, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 XBR 500 din 1986, in opinia mea extrem de clasica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 am si eu un honda cb750custom din 1983 ultimul model japonez functioneaza perfect daca intereseaza pe cineva e de vanzare tel.0743573198 298329_114450265301787_100002104429863_120538_5972455_n - Copy.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 salutare tuturor. V-o prezint pe Akutagawa, o Honda CX 500 din 30 martie 1978 (...cu 6 zile mare ca mine): Am cumparat-o din Olanda cu 500 de euro. La 130-140 (viteza mea de croaziera) toarce minunat si se tine pe sosea incredibil de bine (bine, ca are si numai fier serios pe ea, nu plastice). Am urcat pana in 185 ca sa vad cat ma iubeste - si se pare ca suficient, pentru ca nu mi-a scartait din nimic de mama. Este o bijuterie, nu am cuvinte sa v-o descriu. (Intrebare: cand imi aduc frumoasa in Romania pot s-o inmatriculez la noi ?) Sunt si eu interesat de o astfel de motocicleta. Imi poti detalia ceva despre ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 salutare tuturor. V-o prezint pe Akutagawa, o Honda CX 500 din 30 martie 1978 (...cu 6 zile mare ca mine): Am cumparat-o din Olanda cu 500 de euro. La 130-140 (viteza mea de croaziera) toarce minunat si se tine pe sosea incredibil de bine (bine, ca are si numai fier serios pe ea, nu plastice). Am urcat pana in 185 ca sa vad cat ma iubeste - si se pare ca suficient, pentru ca nu mi-a scartait din nimic de mama. Este o bijuterie, nu am cuvinte sa v-o descriu. (Intrebare: cand imi aduc frumoasa in Romania pot s-o inmatriculez la noi ?) cu siguranta ca o poti inmatricula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 XBR 500 din 1986, in opinia mea extrem de clasica ! hmmmm ce bine seamana motoru cu cel de pe dominator,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CICI80 Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Am si eu o Honda VF 750 C din anu 1985,merge si trage foarte bine.Am testat-o,am fost doua persoane pe ea si am ajuns la 180 km/h si nu sunt aberatii,sunt niste motoare dementiale,torc ca si pisicute daca stie cineva,sau poate are cineva Kilometraju sau Bordul cu totu pentru motocicleta mea,nu mai fuctioneaza si nu mai sunt sanse sa mai fie reparat.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Mă înscriu și eu cu Honda Xl 185s din 1982 de care sunt foarte mulțumit. Sunt curios totuși de unde vă luați piese aftermarket pentru Hondele anilor 80? Din păcate la Louis, în Viena nu am găsit doar câteva piese pentru modelul meu. Am nevoie de bucșe pentru amortizoarele din spate, filtre de ulei și aer, cablu de turometru, apărătoare pentru amortizoarele din față, gume pentru schimbătorul de viteze și kickstarter, etc. La Mulți Ani Tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Xl e model pt State, deci ebay,com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Eu am luat ceva piese pentru Honda mea de aici: http://www.davidsilverspares.co.uk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Îmi poate spune și mie care sunt avantajele de a trece o motocicletă/mașină ca fiind istorică? Scutire de impozit? Asigurări mai mici (asta n-o cred)? Pe net nu găsesc nimic concret. A mai făcut cineva lucrul acesta și poate spune din experiență? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Îmi poate spune și mie care sunt avantajele de a trece o motocicletă/mașină ca fiind istorică? Scutire de impozit? Asigurări mai mici (asta n-o cred)? Pe net nu găsesc nimic concret. A mai făcut cineva lucrul acesta și poate spune din experiență? Daca mai intereseaza pe cineva... http://www.manager.ro/articole/auto/regimul-juridic-al-masinilor-istorice-in-romania-28877.html http://www.retromobil.ro/ce-trebuie-sa-stim-despre-vehiculele-istorice.php » Post actualizat in 14 Jun 2016 12:38 Cu ocazia asta ma laud si io: Honda VF700 Sabre din 1984. Am mai pus-o pe un topic despre Sabre, dar vre-un harnic a sters topicul cu totul... Ceva idei de cioparit? Io ma tot gandesc, dar tot la Cafe Racer ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate