Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Asa este don'soara Ninja...mai acida! Prea acida! Mie nu mi se pare acida daca vrea sa intalneasca o alta gagica in vederea...hmm..cum se zice la treaba aia rusinoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Mie nu mi se pare acida daca vrea sa intalneasca o alta gagica in vederea...hmm..cum se zice la treaba aia rusinoasa? Pudicule!!! Ruşinosule!!! Nu măi, vrea să aducă la Arc cât mai multe fete. Ce să facă cu ele nu o să ştii niciodată De ce 90% din bărbaţi visează la o pereche de fete playing dirty? (De ce restul de 10% nu recunosc că visează şi ei asta e neinteresant). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) Pudicule!!! Ruşinosule!!! Nu măi, vrea să aducă la Arc cât mai multe fete. Ce să facă cu ele nu o să ştii niciodată De ce 90% din bărbaţi visează la o pereche de fete playing dirty? (De ce restul de 10% nu recunosc că visează şi ei asta e neinteresant). Pudic nu sunt, rusinos nici atat....cat despre perechea de fete..da, visam cu totii, dar nu la nija schija cu rose.. Deci la arc mi s-au parut super dragute doar 2 fete sapt trecuta.. Gagica blonda cu baiatul care avea un ducati rosu..era un street, nu stiu ce model era, nu suport ducati. Gagica bruneta cu ochi frumosi si cu gropita in barbie, era singura cu gropita in barbie.. Editat August 16, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Get laid. Dar nu cu ale altora, că dai de unul cu mai mulți cai putere Âşi te rupe la cuplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Get laid. Dar nu cu ale altora, că dai de unul cu mai mulți cai putere Âşi te rupe la cuplu Oricat de "laid" esti, nu se poate sa-ti para 2 fete frumoase si sa le admiri?...Crezi ca am ajuns acasa si am dat-o la laba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Ce cautati voi la sectiunea noastra?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Ce cautati voi la sectiunea noastra?????? ishi exploreaza latura feminina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 ishi exploreaza latura feminina!!! Intre ei...mai funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olga Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Da' ce smecher suntem????!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Făceam schimb de experienţă despre fete motocicliste. E foarte on topic. Cred că vecinul tau_xxx în loc să întindă lanţul la motocicleta lui ar prefera să privească două motocicliste playing dirty, dar să nu fie ninja una din ele, după cum spunea mai sus. Tau_xxx, ai ceva împotriva don'şoarei ninja sau ... ? Olga, numărul WET e pe bune? Dacă da, iată o fată motociclistă udă toată - adică are şi motorul ud ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Făceam schimb de experiență despre fete motocicliste. E foarte on topic. Cred că vecinul tau_xxx în loc să întindă lanțul la motocicleta lui ar prefera să privească două motocicliste playing dirty, dar să nu fie ninja una din ele, după cum spunea mai sus. Tau_xxx, ai ceva împotriva don'Âşoarei ninja sau ... ? Am intins lantu de la motocicleta dar tot se aude ceva in mers...o fi specific transmisiei pe pinioane de la zxr400, ca asa mai vorbeste lumea.. Vecine, n-am nimic cu nija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Aia era culmea, sa ai ceva cu mine... ca nu te stiu. Cred Adrian, merci de sustinere Dra sensibila, fiecare pasare pe limba ei piere, eu ma oferisem sa te duc la arc. Care e faza? Ce daca sunt fata nu am voie sa ma dau la tine? E decizia ta daca accepti sau nu. Doamneeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 crede-o...are apucaturi d-astea! A vrut sa-mi fure si prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Aia era culmea, sa ai ceva cu mine... ca nu te stiu. Cred Adrian, merci de sustinere Dra sensibila, fiecare pasare pe limba ei piere, eu ma oferisem sa te duc la arc. Care e faza? Ce daca sunt fata nu am voie sa ma dau la tine? E decizia ta daca accepti sau nu. Doamneeee. Parca gagica e din bacau(dc am vazut eu bine)..te duci pana acolo dupa ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 daca-i bruneta cu ochii verzi... s-ar putea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 alooooo...asta-i prietena mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 era vb de fata din bacau, a vazut ca nu se poate cu prietena ta si cauta alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 daca-i bruneta cu ochii verzi... s-ar putea! Fac cheta de benzina pe drum... zi roza salbatica, o poza ceva bagi si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Irina...si cu Ramona cum ramane??? Mi-ai promis ca ma scapi de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 lav iz in di er! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildrose Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Aia era culmea, sa ai ceva cu mine... ca nu te stiu. Cred Adrian, merci de sustinere Dra sensibila, fiecare pasare pe limba ei piere, eu ma oferisem sa te duc la arc. Care e faza? Ce daca sunt fata nu am voie sa ma dau la tine? E decizia ta daca accepti sau nu. Doamneeee. pt cunostintele tale generale, nu nu ma interesezi. nici tu, nici alta donsoara. nu sunteti pe gustul meu. in orice caz, parerea ta nu ma intereseaza. se pare k topicul asta avea nevoie de ceva activitate si acum a dobandit-o. voi despre motoare nu stiti sa vb?sau vi se pare mai interesant sa vb despre fete ude pe un forum despre motoare? demonstrezi de fapt ceea ce spuneam la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 No more love in the air pt cunostintele tale generale, nu nu ma interesezi. nici tu, nici alta donsoara. nu sunteti pe gustul meu. in orice caz, parerea ta nu ma intereseaza. se pare k topicul asta avea nevoie de ceva activitate si acum a dobandit-o. voi despre motoare nu stiti sa vb?sau vi se pare mai interesant sa vb despre fete ude pe un forum despre motoare? demonstrezi de fapt ceea ce spuneam la inceput. Iti place FJR-ul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 pt cunostintele tale generale, nu nu ma interesezi. nici tu, nici alta donsoara. nu sunteti pe gustul meu. in orice caz, parerea ta nu ma intereseaza. se pare k topicul asta avea nevoie de ceva activitate si acum a dobandit-o. voi despre motoare nu stiti sa vb?sau vi se pare mai interesant sa vb despre fete ude pe un forum despre motoare? demonstrezi de fapt ceea ce spuneam la inceput. Moaaa, nija, ti-a dat papucii !!!! wildrose, cati ani ai?Esti gagica d-aia care zice "Cum sa pun eu gura pe asa ceva?E atat de scarbos!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 fetele, care v-ati udat bre? si de ce? Domnisoara, baga un ochi mai atent pe tot forumu' si o sa vezi discutii despre motociclism, ne mai destindem si noi, mai luam o gura de aer, mai o atentie, mai o maslina, dar daca tu vrei musai discutii doar despre motociclism, vezi ca's cateva topicuri unde offtopicul este interzis si se discuta doar de moto. Si nu mai fii asa de intepata, ca nu-i frumos! don't worry, there is no sugar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 pt cunostintele tale generale, nu nu ma interesezi. nici tu, nici alta donsoara. Nu ştii ce pierzi. Atâtea miliarde de don'şoare care nu te interesează (nici eu nu ştiu, dar nu de mine e vorba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate