sader Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Bine ne'ai gasit pastiluto!E un obicei pe forumul asta ca toate nou venitele sa s eprezinte la mine cuIDul de yahoo messenger,poti sa verifici,nu te mint.Asa ca astept. BINE ATI VENIT, FETELOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allamarine Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Gata!!!!! Mi-am mai adaugat si A-ul pe carnet, de-acuma-s linistita:). Vreau motoooor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Gata!!!!! Mi-am mai adaugat si A-ul pe carnet, de-acuma-s linistita:). Vreau motoooor FELICITARI! Mult noroc in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 se pare ca sunt chiar cea mai noua "achizitie" a acestui forum cativa dintre voi ma cunoasteti deja. si cine nu e sigur....sa dea un click pe nume si.....hocus pocus ma numesc Ana-Maria,am 19 ani,n-am inca motor iar ptr carnet dau anul viitor dupa bac. ca prim motor mi-as dori un kawa zxr 250 care-mi place foarte mult. va salut pe toti si va doresc asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi si sper si eu sa ma vad in curand pe 2 rotzi. v-am pompat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 No,acum iti stiu si numele.Bine ai venit! Si completeaza'ti IDul de messenger la profil Bah,nu'mi mai editati posturile,securistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 ei... iata ca a venit timpul sa ma prezint si eu... sunt Nicky, am 22 de ani si sper sa termin faculta vara ce vine. deocamdata sunt doar pasager, dar imi place sa cred ca intr-o zi voi avea motocicleta mea si "A"-ul meu... pana fac rost de finante pt cele doua amintite adineaori, ma multumesc cu privitul: ma uit cu jind cand vad un motor trecand pe strada... si im spun: one day i will have one of my own!! doar ca va trebui sa fie o motocicleta joasa, pt ca io-s pitica... 1,53 m nu-i o inaltime tocmai ideala pt asta, nu?... by the way... Irascibile, poate te iei de inaltimea mea! ca varsta deja mi-ai "pocit-o" cand mi-ai dat 14 ani asfalt uscat tuturor si ne mai citim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 se pare ca sunt chiar cea mai noua "achizitie" a acestui forum cativa dintre voi ma cunoasteti deja. si cine nu e sigur....sa dea un click pe nume si.....hocus pocus ma numesc Ana-Maria,am 19 ani,n-am inca motor iar ptr carnet dau anul viitor dupa bac. ca prim motor mi-as dori un kawa zxr 250 care-mi place foarte mult. va salut pe toti si va doresc asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi si sper si eu sa ma vad in curand pe 2 rotzi. v-am pompat Bine ai venit! ei... iata ca a venit timpul sa ma prezint si eu... sunt Nicky, am 22 de ani si sper sa termin faculta vara ce vine. deocamdata sunt doar pasager, dar imi place sa cred ca intr-o zi voi avea motocicleta mea si "A"-ul meu... pana fac rost de finante pt cele doua amintite adineaori, ma multumesc cu privitul: ma uit cu jind cand vad un motor trecand pe strada... si im spun: one day i will have one of my own!! doar ca va trebui sa fie o motocicleta joasa, pt ca io-s pitica... 1,53 m nu-i o inaltime tocmai ideala pt asta, nu?... by the way... Irascibile, poate te iei de inaltimea mea! ca varsta deja mi-ai "pocit-o" cand mi-ai dat 14 ani asfalt uscat tuturor si ne mai citim!! In sfarsit si tu pe forum! Ce bine ca ne inmultim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 ei... iata ca a venit timpul sa ma prezint si eu... sunt Nicky, am 22 de ani si sper sa termin faculta vara ce vine. deocamdata sunt doar pasager, dar imi place sa cred ca intr-o zi voi avea motocicleta mea si "A"-ul meu... pana fac rost de finante pt cele doua amintite adineaori, ma multumesc cu privitul: ma uit cu jind cand vad un motor trecand pe strada... si im spun: one day i will have one of my own!! doar ca va trebui sa fie o motocicleta joasa, pt ca io-s pitica... 1,53 m nu-i o inaltime tocmai ideala pt asta, nu?... by the way... Irascibile, poate te iei de inaltimea mea! ca varsta deja mi-ai "pocit-o" cand mi-ai dat 14 ani asfalt uscat tuturor si ne mai citim!! Bine'ai venit copilo!Cred ca am zis 15.Sau eram beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summerclub_blue Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 re' si bine v-am gasit ; ma numesc anca si mai am 2 ani pana la A1 si "obsesia" pt motoare o am de 1 an sau 1 jumate cand am vazut circuitu d la ciolpani...motor are tata si pt mine (mobra da mere inca ) si io sunt pasageru constant... iar in bucuresti-calator ocazional see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 re' si bine v-am gasit ; ma numesc anca si mai am 2 ani pana la A1 si "obsesia" pt motoare o am de 1 an sau 1 jumate cand am vazut circuitu d la ciolpani...motor are tata si pt mine (mobra da mere inca ) si io sunt pasageru constant... iar in bucuresti-calator ocazional see ya Bine ai venit! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Sader, te paste puscaria, e minora! Ontopic: Bun venit pe forum tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Salutare, tuturor! In sfarsit mi-am facut curaj sa postez si eu. Numele meu e carmen si mi-am descoperit pasiunea pentru motoare relativ recent. Inca nu am motor iar scoala pt A e trecuta in BVC pe anul viitor. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Salutare, tuturor! In sfarsit mi-am facut curaj sa postez si eu. Numele meu e carmen si mi-am descoperit pasiunea pentru motoare relativ recent. Inca nu am motor iar scoala pt A e trecuta in BVC pe anul viitor. Numai bine! Uelcom end engioi iour stei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Uelcom end engioi iour stei Cu asa urare poate-mi fac curaj si pun si o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Buna seara forumisti si forumiste, Numele meu este Diana, 22 de ani, momentan nu am motor, dar sper ca in primavara sa ma pricopsesc cu unul, inca sunt in dubii in ceea ce priveste identitatea viitoarei bestii pe doua roti, dar o sa ma hotarasc eu si daca am nelamuriri vin si va stresez pe voi cu intrebari. Microbul ( ce-mi place cum suna) nu l-am contactat, m-am nascut cu el, a fost un dar de la strabunicul meu, pe mobra lui m-am plimbat prima oara cand aveam 4-5 ani . Mare mea pasiune nu sunt motoarele de viteza ci chopperurile, sper ca intr-un final sa pot avea si eu banii necesari pentru unul mare si lenes... dar pentru senzatii tari clar motoarele de viteza sunt favoritele si cum topicul asta e nothing fara poze... va pun si eu o poza cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Cu asa urare poate-mi fac curaj si pun si o poza. Sau macar sa-ti completezi profilul Welcome Arthemis! PS: Cred ca deja ma pot numi baiatul de la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 (editat) Sau macar sa-ti completezi profilul Welcome Arthemis! PS: Cred ca deja ma pot numi baiatul de la intrare. Merci, merci... cata promptitudine Domni admini, una bucata de operatie schimbare de sex, se poate? Editat Noiembrie 11, 2005 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Sau macar sa-ti completezi profilul PS: Cred ca deja ma pot numi baiatul de la intrare. Lasa-ma si tu sa respir putin aer moto si-apoi o sa ma joc si prin profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Domni admini, una bucata de operatie schimbare de sex, se poate? Mais bien sur bun venit zeitei vanatorii si pasarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Bine ati venit Ma bucura mult faptul ca apar tot mai multe fete motocicliste! Sa ne vedem pe drumuri! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 bine v-am gasit dragilor... si sper sa va mai tina vremea asta frumoasa o perioada, ca dupa aia... iar nu mai pot sa va admir pana-n primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Sa speram sa avem noi ocazia cat de curand sa va admiram pe voi pe motoare!!! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 pe mine pana in primavara ma poti admira doar pe motorul altora si stand frumos pe cric, pentru ca nu sunt posesoare de carnet si nici de motor, dar in aprilie ale mele sunt..sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Salutare, tuturor! In sfarsit mi-am facut curaj sa postez si eu. Numele meu e carmen si mi-am descoperit pasiunea pentru motoare relativ recent. Inca nu am motor iar scoala pt A e trecuta in BVC pe anul viitor. Numai bine! Bine ai venit, "cantec"! Sa fii iubita! pe mine pana in primavara ma poti admira doar pe motorul altora si stand frumos pe cric, pentru ca nu sunt posesoare de carnet si nici de motor, dar in aprilie ale mele sunt..sper Mult noroc! Take care! Sa vedem cat mai multe fete pe motoare sa nu ne mai priveasca lumea ciudat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Mult noroc! Take care! Sa vedem cat mai multe fete pe motoare sa nu ne mai priveasca lumea ciudat! Va privim ciudat pt ca ne fermecati si se blocheaza irisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate