MotĂśrizer Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 ..si esti rea a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crstiana_fata_rea Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Depinde.... Pot fi si FOARTE REA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Vino si tu pe la Arc.....poate te ia cineva la spate cand plecam prin afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 intrebare for all exista vreo motociclista din galati? asa din curiozitate pai din ce cunosc eu personal si imi sunt prietene: cmotor de pe forum (raluca) care are permis si un simson, loredana care nue pe forum si are 18 ani si permis si in curand un enduro mai maricel si danutza, iubita mea, care are toate troacele pe care le am si io si in martie o sa aiba si permis! in rest nu stiu nik personal da' am auzit ca ar mai fi! a! era sa uit! si cartush de pe forum are permis a! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crstiana_fata_rea Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Sar'mana pentru invitatie. Din pacate si motive profesionale (cica) sunt foarte mult plecata prin tara, dar poate m-oi nimeri si io candva pe acolo.... Numai bine si clasicul (nu?) "Asfalt uscat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Fii binevenita !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biatch Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 sunt studenta in anulII, pasiunea e motoare..... si cam asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 studenta / membru? cred ca ai nevoie de o operatie de schimbare a sexului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biatch Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 nu-i nimic k ma tratez cu cocolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 cocolino sau ticolino ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biatch Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 mai degraba picolino....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Mey Biatch,nu baga in seama micile "rautati nevinovate" ale baietilor de pe forum...cu iarna asta...suntem cam statuti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 haha pai daca afara ninge si nu ne putem plimba ... aberam si noi pe forum. Sevraju asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuliana16 Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 buna...eu sunt iuliana...si nu am inka motor...dar aj vrea un gilera dna... ..va tzuk... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 bine ai venit iuliana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuliana16 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 bine ai venit iuliana merci, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 salut si bafta la achizitionarea motoruliu dorit sper sa fie cu noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuliana16 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 offf....da rai mai suntetzi....(( ce daka nu`mi plac comunistele asta inseamna k sunt fitzoasa...pls raspundetzi`mi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) Salut, incearca sa scrii cum ti s-a cerut si sa dovedesti ca vrei si ca poti sa fi un membru al acestei comunitati. Nu stiu daca de la comuniste ti se trage. Editat Martie 6, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuliana16 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ma rog...o sa incerc... ms mult spider :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 np bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Iuliana,trebuie sa o rumegi la rece pasiunea asta ! Nu este un moft..nu ma intelege gresit...dar nu esti cool in fata prietenilor daca ai moto ! Trebuie sa iti lipseasca si o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa_20 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Salutare ! Numele meu este Nico, nou intrata pe forum, viitoare candidata (cine stie?) la un motor. Am 24 de ani (care nu se vad), sunt din Sinaia si in prezent sunt asistent manager (a nu se confunda cu rolul de secretara). De ce motoarele ? Nu din cauza zgarieturilor ci a vitezei. Si a prietenilor care m-au "molipsit". Mi-am facut cont anul trecut pe motociclism, dar din varii motive nu mi-am facut "simtita" prezenta. Imi place muzica si ador plimbarile. Iar la barfe cred ca pot ajunge cu usurinta pe primul loc. Deh, trebuie sa aiba si omu un cusur. Va salut pe toti si poate cu unii dintre voi o sa am ocazia sa ma si intalnesc. Editat Martie 8, 2006 de bebelusa_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate