T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Tie iti doresc spor la mobre si te asteptam sa ne prezinti mobra ta! In rest..numai bine! buna,faceti cunostiinta, mobra mea - Terente, Terente - mobra mea on topic: au dreptate cei care iti spun sa nu incepi cu una de 600, cacaturile astea de mobre de 600 sunt pentru babalaci, te vei da un sezon cu ea si iti vei da seama ca e puturoasa, eu recomand mereu ca incepatorii sa inceapa cu un minim de 1000, faci altfel uilii si stopii cu ea, cu aia de 600 te vei chinui si nici banii care i-ai dat pe ea nu-i mai recuperezi Editat Septembrie 22, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Eu nu mai zic nimic ca am fost luat la ochi "ca baiat rau"...va las pe voi sa o primiti asa cum se cuvine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 buna,faceti cunostiinta, mobra mea - Terente, Terente - mobra meaon topic: au dreptate cei care iti spun sa nu incepi cu una de 600, cacaturile astea de mobre de 600 sunt pentru babalaci, te vei da un sezon cu ea si iti vei da seama ca e puturoasa, eu recomand mereu ca incepatorii sa inceapa cu un minim de 1000, faci altfel uilii si stopii cu ea, cu aia de 600 te vei chinui si nici banii care i-ai dat pe ea nu-i mai recuperezi Mda... Defapt va rog sa nu ma primiti...eu ma retrag...e putin cam rautacioasa lumea asta a voastra...si am eu destule rele in viata mea ca sa ma mai supar cu ale voastre...oricum...dupa prezentarea facuta nu ma asteptam la asemenea critici negative...poate niste sfaturi...dar nu la rautate!! Asta este...eu chiar credeam ca voua va pasa...si sunteti capabili de obiectivitate si maturitate si sfaturi bune!! Dar vad ca va descurcati mai bine la critici... PS- Nu! Nu eu am scris poezia...am gasit-o pe un site si mi-a placut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Mda... ...dupa prezentarea facuta nu ma asteptam la asemenea critici negative...poate niste sfaturi...dar nu la rautate!! Asta este...eu chiar credeam ca voua va pasa...si sunteti capabili de obiectivitate si maturitate si sfaturi bune!! Dar vad ca va descurcati mai bine la critici... Mda... Iti mai pun odata replica ta?Tinand cont ca nu te-a jignit absolut nimeni inainte? Si de ce sa ne pese?Sau de cine si pentru ce?Eu n-am inteles.... Pai din moment ce vii cu "ai lipsa de materie cenusie", "scoate-ti arrow-ul din fund de frustrat" si etc...cum vrei sa te primeasca lumea?cu bratele intinse si covor rosu?crezi ca esti singura fata pe motocicleta de pe acest forum?crezi ca tu ai inventat apa calda sau ce?Nu fatuco, cum vorbesti asa ti se vorbeste, asa ca nu mai face pe victima atat si da dovada de maturitate, nu de zmiorcaieli de pitziponci! Daca vrei sa mai postezi bine, daca nu nu..nu plange nimeni, stai parcata. Editat Septembrie 22, 2008 de Terente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mda... Defapt va rog sa nu ma primiti...eu ma retrag...e putin cam rautacioasa lumea asta a voastra...si am eu destule rele in viata mea ca sa ma mai supar cu ale voastre...oricum...dupa prezentarea facuta nu ma asteptam la asemenea critici negative...poate niste sfaturi...dar nu la rautate!! Asta este...eu chiar credeam ca voua va pasa...si sunteti capabili de obiectivitate si maturitate si sfaturi bune!! Dar vad ca va descurcati mai bine la critici... PS- Nu! Nu eu am scris poezia...am gasit-o pe un site si mi-a placut!! Alexandra,nu generaliza...UNII dintre noi incercam sa dam sfaturi bune ptr tine,nimeni nu contesta ca nu te poti descurca cu un moto mare sau etc...dar noi avem in spate ceva km ca sa putem trage cateva concluzii fata de drumuri,soferi si traficul din RO...iti sustin din toata inima pasiunea ta ptr moto care este si a mea si a multor de aici...si nu te lasa dezamagita de unii oameni care nu au ce face cand e nasol afara;DECI SFAT: mai vorbeste si cu alti motociclisti/motocicliste pe care ii cunosti si cere-le parerea,nu numai aici pe net...uite am un prieten care a avut primul moto un GPZ de 500 si a cazut cu el si a vazut ca nu e bun ptr el si are omul aproape 30 de ani si si-a luat chopper acum...gandeste-te ca in trafic vei intalni ff multe situatii neprevizibile carora esti obligata sa le faci fata ca sa nu patesti DOAMNE FERESTE ceva...iar cu 600 e greu...din partea mea ai TOT RESPECTUL!!! si iti doresc realizari cat mai frumoase.ride safe...numai bine!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Ce diferenta de exprimare Terente...de la mesajul dat pe privat la cel postat...nu mai spun nimic...evident nu are rost!! Editat Septembrie 22, 2008 de BikerGirl-4Life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Mda... Defapt va rog sa nu ma primiti...eu ma retrag...e putin cam rautacioasa lumea asta a voastra...si am eu destule rele in viata mea ca sa ma mai supar cu ale voastre...oricum...dupa prezentarea facuta nu ma asteptam la asemenea critici negative...poate niste sfaturi...dar nu la rautate!! Asta este...eu chiar credeam ca voua va pasa...si sunteti capabili de obiectivitate si maturitate si sfaturi bune!! Dar vad ca va descurcati mai bine la critici... PS- Nu! Nu eu am scris poezia...am gasit-o pe un site si mi-a placut!! te superi aiurea si nu iei in serios ce ti se spune, de ex acum depinde si ce bani ai, dar pentru inceput o mobra buna(un pic cam scumputa ce-i drept) este ducati 1098 R. arata beton si e o mobra super docila DUCATI uite aici ce marfa e si Nicoleta imi pare rau sa aud ca te-ai varsat cu motoreta, dar mai mica e de 400 sau de 250, deci? Editat Septembrie 22, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) te superi aiurea si nu iei in serios ce ti se spune, de ex acum depinde si ce bani ai, dar pentru inceput o mobra buna(un pic cam scumputa ce-i drept) este ducati 1098 R. arata beton si e o mobra super docila DUCATI uite aici ce marfa e Esti prea dragut...multumesc de sfat ..."am sa-l urmez" )...desi nu cred ca o sa dispun de atatia bani...un 1098 chiar si SH se duce dupa 10.000 iepuroi (daca esti norocos)...am sa raman totusi la 600cc...sper totusi sa nu ma plictisesc...nah...noi femeile (unele) nu ne plictisim asa repede ca voi barbatii...odata ce ne indragostim ne tine ceva timp...oricum inima mi-e pusa pe 600cc...o sa va anunt daca ma indragostesc de ceva mai mare PS- Am 1.70...cred ca nu e bine...sa imi mai scurtez picioarele? In felul asta nici sa nu ating pamantul, ce naiba...stau direct pe scarite Editat Septembrie 22, 2008 de BikerGirl-4Life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ...odata ce ne indragostim ne tine ceva timp...oricum inima mi-e pusa pe 600cc...o sa va anunt daca ma indragostesc de ceva mai mare tu te indragostesti de o capacitate cilindrica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 PS- Am 1.70...cred ca nu e bine...sa imi mai scurtez picioarele? In felul asta nici sa nu ating pamantul, ce naiba...stau direct pe scarite Daca iti iei ceva de o mie, se scurteaza ele singure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) .oricum inima mi-e pusa pe 600cc...o sa va anunt daca ma indragostesc de ceva mai mare pai da-o si tu mai incet.. sa stii ca imi place cum gandesti, e nasol sa ai ceva mic si brusc sa te indragostesti de ceva.. mai mare p.s. Melcu ne priveste din umbra, nu prea stie cum s-o dea ca sa nu ia ban... Editat Septembrie 22, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) tu te indragostesti de o capacitate cilindrica ? Era o expresie...si o usoara gluma... Ei T Rex...de aia am zis ca va tin la curent...deocamdata nu vreau ceva mai mare...sper sa ma ajute Dumnezeu sa imi iau o mobra de 600...acum nah...nu ma compar cu voi...toti aveti motoare si experienta...dar am timp... Terente sa sti ca am stat pe miare...pe 1000rr stateam cu talpile perfect pe asfalt...la R1 aveam calcaiul putin ridicat...dar stabilitate aveam... Editat Septembrie 22, 2008 de BikerGirl-4Life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Terente sa sti ca am stat pe miare...pe 1000rr stateam cu talpile perfect pe asfalt...la R1 aveam calcaiul putin ridicat...dar stabilitate aveam... Pai una e sa stai, alta sa te dai... Eu zic la fel ca baietii, un miar ar fi mult mai potrivit ptr tine, mai ales daca zici ca atingi jos bine.Se gasesc si mai ieftine, de ce nu iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 bre,seseule...da` te-ai suparat rau pe forumu` asta,bag de seaama.. ..@fata motociclista...ce-ti place sa raspunzi la provocari...cand sunt atatea topicuri la fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Hmmm...cred ca s-a cam deviat de la topic...ma retrag!! Va doresc o seara placuta in continuare... Aveti grija de voi! Editat Septembrie 22, 2008 de BikerGirl-4Life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Sa stii ca nu e politically correct sa spui ca stateai "cu calcaiul ridicat", corect se spune ca "nu eram cu bolta piciorului perfect aseazata pe sol". Si vezi ca la pozitiile astea pe mobre sportive trebuie neaparat avut in vedere ca distanta dintre metatarsiene sa nu depaseasca dublul distantei de la scarita la discul de frana. exact la asta ma refeream si eu cand am zis ca un miar este un miar, pe o trompeta de 600 pozitia vertebrei 6 este in principiu incomoda si riscul de lumbago e maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 pe 1000rr stateam cu talpile perfect pe asfalt...la R1 aveam calcaiul putin ridicat...dar stabilitate aveam... te rog sa imi confirmi faptul ca stii ca tocmai ai spus o mare prostie si ca nu asa trebuie sa pui problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 exact la asta ma refeream si eu cand am zis ca un miar este un miar, pe o trompeta de 600 pozitia vertebrei 6 este in principiu incomoda si riscul de lumbago e maxim Mai oameni buni, voi credeti ca toti cunosc termenii medicali asa ca voi?Nu toti suntem doctori..vorbiti si voi mai elastic asa, sa inteleaga toata lumea, ce naiba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 te rog sa imi confirmi faptul ca stii ca tocmai ai spus o mare prostie si ca nu asa trebuie sa pui problema Eu vorbeam strict de pozitie...nu de mers pe motor...era vorba de lungimea picioarelor...atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ta-na-na-naaaam!!!! Funny topic reloded. Shoot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Eu vorbeam strict de pozitie...nu de mers pe motor...era vorba de lungimea picioarelor...atat! Da, deci pozitia conteaza, nu stabilitatea.Adica mi se pare normal pana la urma, noroc cu astia ca au schimbat bordurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Da, deci pozitia conteaza, nu stabilitatea.Adica mi se pare normal pana la urma, noroc cu astia ca au schimbat bordurile. Mare adevar ai zis. Deobicei conteaza pozitia, nu stabilitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nuka, ce mai faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Deobicei conteaza pozitia, nu stabilitatea. Chit ca stai pe marginea patului si exista riscul sa te rastorni catre dusumea, da conteaza pozitia!Am inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 n-ati inteles nimic ! SUFLETUL CONTEAZA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate