mihai_prd Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Am de vanzare o remorca pentru motocicleta. Vreau s-o vand sa mai bag in M, ca am cam ramas in ...criza goala si ma apropii cu pasi mari de finalizarea M-ului. Pretul este de 700 lei si nu il negociez. Un PAV la nemti se vinde in 300-400 de euro. Tel e acelasi mereu-0723565973, restul datelor la profil. Unde e pata verde m-am jucat un pic in paint si asa mi-a ramas poza, acolo este o sigla. Editat Ianuarie 19, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 poate pleaca odata cu zundapp-ul....ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 chestiile astea se inscriu si tre facute rarul ? ca la remorcile auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 In legislatie nu prevede nimic de remorca cu o singura roata. La RAR au dat din umeri, unii mi-au spus ca pot circula pe nr de la motocicleta, altii ca merge asa cum e, iar un alt inginer mi-a spus sa iau niste acte de la o remorca mica inscrisa si gata. Sau s-o inscriu la primarie din localitate ca remorca de moped si e acelasi lucru, plus ca e mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 E prin tara o tula roz cu remorca inmatriculata separat, remorca nu are acelasi numar cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 Da, posesorul ei are si user pe forum, Liviu Tula parca, dar remorca aceea este fabrica manual dintr-o "copaie" de plastic si omul a omologat-o artizanal. Cred ca l-a costat ceva omologarea, dar atunci nu se inmatriculau la primarie mopede sau alte utilaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Am de vanzare o remorca pentru motocicleta. Vreau s-o vand sa mai bag in M, ca am cam ramas in ...criza goala si ma apropii cu pasi mari de finalizarea M-ului.Pretul este de 500 lei si nu il negociez. Un PAV la nemti se vinde in 300-400 de euro. Tel e acelasi mereu-0723565973, restul datelor la profil. Unde e pata verde m-am jucat un pic in paint si asa mi-a ramas poza, acolo este o sigla. SAl M-asi interesa ideia jucariei. Daca te rog nu pui niste poze mai clare sau mai mari Multam fricz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 cel cu tula care are remorca este din targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Am de vanzare o remorca pentru motocicleta. Vreau s-o vand sa mai bag in M, ca am cam ramas in ...criza goala si ma apropii cu pasi mari de finalizarea M-ului.Pretul este de 500 lei si nu il negociez. Un PAV la nemti se vinde in 300-400 de euro. Tel e acelasi mereu-0723565973, restul datelor la profil. Unde e pata verde m-am jucat un pic in paint si asa mi-a ramas poza, acolo este o sigla. un Bull-terrier de 25 kg incape in ea?nu e bascalie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 un Bull-terrier de 25 kg incape in ea?nu e bascalie! faci catelu` motorist??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) E prin tara o tula roz cu remorca inmatriculata separat, remorca nu are acelasi numar cu motocicleta. Da, posesorul ei are si user pe forum, Liviu Tula parca, dar remorca aceea este fabrica manual dintr-o "copaie" de plastic si omul a omologat-o artizanal. Cred ca l-a costat ceva omologarea, dar atunci nu se inmatriculau la primarie mopede sau alte utilaje. cel cu tula care are remorca este din targoviste Asta este: Si eu vreau sa construiesc o remorcuta pe 1 roata, mi-am luat o roata de scuter, cu frana, cu alea, alea... Editat Decembrie 13, 2008 de mishu_canishu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 faci catelu` motorist??? nu! pasager! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 SAl M-asi interesa ideia jucariei. Daca te rog nu pui niste poze mai clare sau mai mari Multam fricz Salut. O sa-i fac saptamana viitoare. un Bull-terrier de 25 kg incape in ea?nu e bascalie! Fara probleme. Ideea nasoala e, ca fiind in spatele motocicletei, nu stiu daca poti urmarii cainele sa nu sara din remorca. Eventual sa faci un sistem sita prin care sa poata respira cainele si in acelasi timp sa-l poti controla sa nu sara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Salut. O sa-i fac saptamana viitoare. Fara probleme. Ideea nasoala e, ca fiind in spatele motocicletei, nu stiu daca poti urmarii cainele sa nu sara din remorca. Eventual sa faci un sistem sita prin care sa poata respira cainele si in acelasi timp sa-l poti controla sa nu sara. ooo! atita bai sa fie! pe una din usi (vazui doua) pot pune sita cum zici matale si o zala, incuietoare! nu e asa naravas, pina cand nu vede ceva sau pe cineva, care se misca in patru labe mic ori mare carburatoare noi nu ai nevoie sau nu potrivesc K68 pekar Y rusesti originale in cutie, la restaurarea M-lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Carburatoare tocmai mi-am luat de la Dany. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 E prin tara o tula roz .... Da, posesorul ei are si user pe forum..... cel cu tula care are remorca este din targoviste @liviuM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 salutare baieti haideti sa il invitam la niste idei de impartasit pe acest baiat, mai ales am inteles ca a facut-o singur..si da poate o merge inscrisa la primarie . nu la politie cu rar si alte tampenii! numai bine! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 LiviuM a mai postat pe forum impresii despre remorca pe care a construit-o, trebuie doar sa cauti prin posturile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am sa caut, ca ma bate gandu destul de tare sa scoata ceva de genu din el...si trebuie ceva documentatie...., mai ramane sa ne interesam cu inscrierea cum sta treaba......si daca il faci "home made" cred ca este mai complicat...ca trebuie ceva acte si la primarie....!!! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 vin poze cu remorca ceva mai clare? si mai mari ca format? rogute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 A mai fost un topic cu remorca moto ; am scris acolo ce conditii trebuie sa indeplineasca o remorca , tot acolo am scris si ce trebuie si cum trebuie facut . Ia mai ganditi-va : In vara un auto mi-a iesit inainte cand veneam cu bagaje la intrunirea de la Breaza , daca nu manevram in scurt sa ma feresc ..... Manevra s-a putut face pentru ca principala caracteristica a unei remorci este TINUTA de DRUM ! Eu sunt batran si vreau sa ajung la destinatie fara probleme , nu sa ma tocmesc pe marginea drumului cu POLITIA pentru punerea in circulatie a unui vehicol neinmatriculat , etc . Odata ce exista legi despre remorca de motocicleta , bineinteles ca se vor gasi si oameni care sa le aplice ... Daca vreau sa ies din tara o pot face fara probleme . Eu care am trait si am vazut atatea , merg pe principiul : "Mai bine sa ma feresc decat sa ma vaiet" . In caz de accident vi se cer toate actele , iar un tip istet poate da vina pe orice ca sa scape ; si atunci ce te faci ? Nu observati ca legile sunt din ce in ce mai pretentioase ? Asa cum circul eu de vreo 15 ani cu remorca , bineinteles ca veti putea si voi , pentru ca eu am creat un precedent . Nu vreau ca "maine-poimaine" sa ma intalnesc cu cineva care sa-mi zica : "- Bine mai omule daca ai stiut , de ce nu ne-ai spus si noua , ca esti om batran ! " . Parerea mea .... CRACIUN FERICIT ! La multi ani cu sanatate ! Asfalt uscat si un an fara evenimente neplacute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Daca fac un mic exercitiu de imaginatie si ma gandesc cum o arata dupa M72, incep deja sa ma gandesc mai bine la vanzarea ei. O poza mai relevanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Daca fac un mic exercitiu de imaginatie si ma gandesc cum o arata dupa M72, incep deja sa ma gandesc mai bine la vanzarea ei. O poza mai relevanta. exact asa arata ea acum? deci trebuie reconditionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ai acte la ea? ma intereseaza ideea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Nu are acte, nu se faceau acte pentu ea cand a fost adusa (inainte de 1989), se inmatricula pe numarul de la motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate