yesman Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Salut. Imi pare bine sa cunosc chiar si pe putini dintre voi, sper ca pe viitor si la mai multi; Silviu sunt, domiciliu pe Banu Maracine restul timpului hai-hui. Mai jos, colega: Aprilia Pegaso 650. Editat Ianuarie 8, 2010 de yesman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salut.Imi pare bine sa cunosc chiar si pe putini dintre voi, sper ca pe viitor si la mai multi; Silviu sunt, domiciliu pe Banu Maracine restul timpului hai-hui. Mai jos, colega: Aprilia Pegaso 650. atunci la moto de ce scrie KTM? anyway.. bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Bine ai venit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Sa ma prezint si eu. Is Bogdan, am 16 ani, am scuter de 5 ani si anul trecut in august mi-am luat un Yamaha YZF r125. Stau in Arad pe Kogalniceanu dar deocamdata ma plimb cu motoru prin Zabrani pana fac carnetul, adica pana pe la sfarsitul lui Martie. Niste poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Salut.Imi pare bine sa cunosc chiar si pe putini dintre voi, sper ca pe viitor si la mai multi; Silviu sunt, domiciliu pe Banu Maracine restul timpului hai-hui. Mai jos, colega: Aprilia Pegaso 650. Vecineeeeee.....bun venit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yesman Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 atunci la moto de ce scrie KTM? anyway.. bine ai venit Metaforic, KTM rămâne first love. Restu' mobrelor ce vin după= just bodyfuck. Fain aici pe forumu ăsta, omini de gaÂşca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Sa ma prezint si eu. Is Bogdan, am 16 ani, am scuter de 5 ani si anul trecut in august mi-am luat un Yamaha YZF r125. Stau in Arad pe Kogalniceanu dar deocamdata ma plimb cu motoru prin Zabrani pana fac carnetul, adica pana pe la sfarsitul lui Martie. Niste poze : welcome........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut tuturor. Fiind nou pe acest forum cred ca aici trebuie sa-mi fac introducerea: NUME:Varlan Ovidiu,33 ani din Micalaca 300 MOTO: HONDA TRANSALP(in curs de inmatriculare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Bine ai venit, asfalt uscat si plimbari faine alaturi de vaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 bine ai venit,sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut tuturor.Fiind nou pe acest forum cred ca aici trebuie sa-mi fac introducerea: NUME:Varlan Ovidiu,33 ani din Micalaca 300 MOTO: HONDA TRANSALP(in curs de inmatriculare ) esti de'ameu velcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci moto Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Salutari tuturor sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd 440 bine vam gasit si sa ne auzim cu bine pe sosele si fara evenimente rutiere salutari Mesaj completat Salutari tuturor sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd 440 bine vam gasit si sa ne auzim cu bine pe sosele si fara evenimente rutiere salutari Mesaj completat Salutari bine vam gasit sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd de 440 va salut pe toti si vreau sa ne vedem pe sosele cu bine si fara evenimente rutiere va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Salutari tuturor sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd 440 bine vam gasit si sa ne auzim cu bine pe sosele si fara evenimente rutiere salutari Mesaj completat Bine ati venit nenea ! Da parca va cunosc de undeva.......va place cumva rachia ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Salut bine ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) Salutari tuturor sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd 440bine vam gasit si sa ne auzim cu bine pe sosele si fara evenimente rutiere salutari Mesaj completat Salutari tuturor sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd 440 bine vam gasit si sa ne auzim cu bine pe sosele si fara evenimente rutiere salutari Mesaj completat Salutari bine vam gasit sunt Luci moto si conduc un Kawasaki ltd de 440 va salut pe toti si vreau sa ne vedem pe sosele cu bine si fara evenimente rutiere va salut Bine ai venit pe forum!!! Cred ca si mie i-mi pari cunoscut. Editat Ianuarie 27, 2010 de 73deauville Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 BINE AI VENIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 weelcome . lucian mi se pare mie sau bike-ul tau ii mai ushor ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Salut tuturor.Fiind nou pe acest forum cred ca aici trebuie sa-mi fac introducerea: NUME:Varlan Ovidiu,33 ani din Micalaca 300 MOTO: HONDA TRANSALP(in curs de inmatriculare ) Bine ai venit!!? Ne vedem "on road" când ne va permite vremea de afară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 salut sint ramona sau blonda de la allmotowear am un BMW F650 GS si un KTM 520 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 salutsint ramona sau blonda de la allmotowear am un BMW F650 GS si un KTM 520 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 salutsint ramona sau blonda de la allmotowear am un BMW F650 GS si un KTM 520 Ihaaaa.. Inca una intre noi... Bine ai venit... >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 salutari de ceva vreme nu am mai intrat pe forum.m-a prezint din nou.sunt Zoli,dar multi m-a stiu Ocsy mobra mea e un Suzuki DR800S BIG asfanl uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 salutsint ramona sau blonda de la allmotowear am un BMW F650 GS si un KTM 520 Welcome!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Cred ca ar fii momentul sa ma prezint si eu. Numele meu este: "Zolike". Mai nou, Calaresc o capra japoneza mai nervoasa, in aceeasi timp super fidela (Yamaha TDM - 3VD). Iata si o poza cu ea: Insa am mai modificat cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate