maryus Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 A avut loc un accident azi pe la 10 pe Panduri, pe sensul dinspre Razoare catre 13 Septembrie: o motocicleta BMW a accidentat un pieton pe trecerea de pietoni. Motociclistul este unul super experimentat, pietonul, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 A avut loc un accident azi pe la 10 pe Panduri, pe sensul dinspre Razoare catre 13 Septembrie: o motocicleta BMW a accidentat un pieton pe trecerea de pietoni. Motociclistul este unul super experimentat, pietonul, nu. Poti sa fii si Pedrosa,daca este pe trecerea de pietoni este naspa. Victima este un batranel care parea destul de sifonat,unii dintre martorii de ocazie spuneau ca a fost implicat si un taxi care ar fi "plecat" de la locul accidentului,dar nu te poti baza pe astfel de povesti. Pacat oricum pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) Poti sa fii si Pedrosa,daca este pe trecerea de pietoni este naspa.Victima este un batranel care parea destul de sifonat,unii dintre martorii de ocazie spuneau ca a fost implicat si un taxi care ar fi "plecat" de la locul accidentului,dar nu te poti baza pe astfel de povesti. Pacat oricum pentru toata lumea. Ai vazut tu? Ai fost la locul accidentului? Ai mai multe amanunte? Batranelul era nasol? Sau chiar tu esti cel implicat... Editat Decembrie 23, 2008 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 A avut loc un accident azi pe la 10 pe Panduri, pe sensul dinspre Razoare catre 13 Septembrie: o motocicleta BMW a accidentat un pieton pe trecerea de pietoni. Motociclistul este unul super experimentat, pietonul, nu. Ai fost ironic presupun ...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Ai vazut tu? Ai fost la locul accidentului? Ai mai multe amanunte? Batranelul era nasol? Sau chiar tu esti cel implicat... Evident ca nu sunt eu cel implicat,altfel cred ca aveam alte griji decat sa postez pe forum. Am mai multe detalii dar nu vreau sa fac pe reporterul de razboi ca sa dau nastere la speculatii si interpretari fara rost care nu folosesc nimanui. Daca vrea cineva implicat direct in asta s-o faca este treaba lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) Ai fost ironic presupun ...?! Asa am intentionat, dar, daca este adevarat ca pietonul se deplasa in fuga, poate fi luata mot-a-mot eprimarea mea. Pare ciudat ca un batranel se deplasa in fuga, dar am vazut adesea persoane care pe trecerea de pietoni sprinteaza depasindu-se pe sine. (recunosc deschis ca sunt de partea motociclistilor in toate cazurile si ,oricum, forumuri pentru pietoni nu cunosc) Editat Decembrie 23, 2008 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 A avut loc un accident azi pe la 10 pe Panduri, pe sensul dinspre Razoare catre 13 Septembrie: o motocicleta BMW a accidentat un pieton pe trecerea de pietoni. Motociclistul este unul super experimentat, pietonul, nu. Doamne iarta-ma ca-n sfantul post al Craciunului cand trebuie sa fim mai buni il numesc pe userul MARYUS handicapat, dar crede-ma chiar este. Dovada o ai mai sus. Asta e si explicatia ptr care e de partea motociclistilor in orice situatie, ca sa nu-si uzeze neuronul in procesul de analiza a situatiei. Iarta-l doamne ca nu stie ce vorbeste. Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Doamne iarta-ma ca-n sfantul post al Craciunului cand trebuie sa fim mai buni il numesc pe userul MARYUS handicapat, dar crede-ma chiar este. Dovada o ai mai sus. Asta e si explicatia ptr care e de partea motociclistilor in orice situatie, ca sa nu-si uzeze neuronul in procesul de analiza a situatiei. Iarta-l doamne ca nu stie ce vorbeste. Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 pietonul avea echipament? dati detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 pietonul avea echipament? dati detalii Sigur s-a intamplat din cauza ca motociclistul avea BMW..ca daca avea altceva , pietonul nu trecea strada. Apropo : De ce trecea pietonul strada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Evident ca nu sunt eu cel implicat,altfel cred ca aveam alte griji decat sa postez pe forum.Am mai multe detalii dar nu vreau sa fac pe reporterul de razboi ca sa dau nastere la speculatii si interpretari fara rost care nu folosesc nimanui. Daca vrea cineva implicat direct in asta s-o faca este treaba lui. Spune doar ce BMW, eventual si numarul, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 seria 3 cu pachet M , b 69 bo$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Sigur s-a intamplat din cauza ca motociclistul avea BMW..ca daca avea altceva , pietonul nu trecea strada. Apropo : De ce trecea pietonul strada ? Ca sa treaca pe parte cealalata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) Ca sa treaca pe parte cealalata! N-o stii p'aia cu "De ce trece puiul strada ?" Extrapoland : De ce trecea pietonul strada ? haideti cu pareri ..va rog ! aici este esenta accidentului ! Editat Decembrie 23, 2008 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 Doamne iarta-ma ca-n sfantul post al Craciunului cand trebuie sa fim mai buni il numesc pe userul MARYUS handicapat, dar crede-ma chiar este. Dovada o ai mai sus. Asta e si explicatia ptr care e de partea motociclistilor in orice situatie, ca sa nu-si uzeze neuronul in procesul de analiza a situatiei. Iarta-l doamne ca nu stie ce vorbeste. Amin ca sa-nteleaga cititorii intru totul intamplarea, trebuie povestit ca pe acest user care afiseaza sigla Honda spre defaimare, l-am tocat marunt in topicul despre nistorescu, iar acum, dupa ce a accesat distonocalm.ro, isi revarsa nervii si pe alte topicuri, fara discernamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Daca batranul lovit pe trecere are un fiu cu suv care citeste asta, numai pentru nesimtirea celor care au scris aici si merita cand gaseste un motociclist sa-l ia pe capota, si apoi sa dea inainte-inapoi pana nu-i mai lasa nici un oscior intreg. O sleata de nesimtiti incepand cu cel care a initiat topicul prin modul in care a pus problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) Daca batranul lovit pe trecere are un fiu cu suv care citeste asta, numai pentru nesimtirea celor care au scris aici si merita cand gaseste un motociclist sa-l ia pe capota, si apoi sa dea inainte-inapoi pana nu-i mai lasa nici un oscior intreg. O sleata de nesimtiti incepand cu cel care a initiat topicul prin modul in care a pus problema. Amin. Editat Decembrie 23, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Asa am intentionat, dar, daca este adevarat ca pietonul se deplasa in fuga, poate fi luata mot-a-mot eprimarea mea. Pare ciudat ca un batranel se deplasa in fuga, dar am vazut adesea persoane care pe trecerea de pietoni sprinteaza depasindu-se pe sine. (recunosc deschis ca sunt de partea motociclistilor in toate cazurile si ,oricum, forumuri pentru pietoni nu cunosc) Bai " motociclistule " care e obligatia oricaruia dintre noi in apropierea trecerii de pietoni ? Ai tu vreo treaba cum trece ala strada ? Poate sa si tzopaie cand o face ... care`i problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 S-a dat liber din spitalele de nebuni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 ca sa-nteleaga cititorii intru totul intamplarea, trebuie povestit ca pe acest user care afiseaza sigla Honda spre defaimare, l-am tocat marunt in topicul despre nistorescu, iar acum, dupa ce a accesat distonocalm.ro, isi revarsa nervii si pe alte topicuri, fara discernamant. Auzi mai ratatouille n-ai tu fata sa ma toci pe mine. esti prea impotent tu ptr mine. Looserule. Tu defaimezi o comunitate prin creierul neted pe care-l ai. Ai parinti ma (cuvant jignitor)? Ai bunici sau rude in varsta care sa fie lovite pe trecere? (cuvant jignitor). Eu pot sa inteleg ca motociclistul a gresit si ca se va supune legii asha cum e ea, toti gresim mai mult sau mai putin, dar sa faci glume pe tema asta dovedeste ca esti retardat. Ma bucur ca ti-ai exprimat parerea ca sa fii credibil pe topicul lui nistorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Amin. nebi, cred ca tu ti-ai gresit vocatia,mami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 In plus mai cred ca nu a avut loc nici un accident.Pur si simplu suferi de nebagare in seama si ai o placere deosebita de a toca creierii celor de pe aici . N`am vazut pe nici un forum nici un (cuvant urat) nimic in care cel ce a deschis subiectul sa nu fi dat si detalii. Have Fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Nici umbră de bun-simț nu mai aveți... si nici măcar nu e zapadă afară să zicem că e scandal din cauză ca e lumea blocată în case... Personal as aprecia daca ar povesti cineva ce s-a intamplat de fapt si nu doar aberatii si "razboaie personale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Motociclistii au ajuns mai rai si mai isterici decat evreii de la liga-antidefaimare. L-ai atins cu o mimoza pe la koor pe orice incepator pe doua roti, iti da foc la rulota dupa ce ti-a calcat familia cu Buceagu, anterior batuta cu levierul pana la consistentza salatei de vinete, ingramadite toate leshurile in rulota, si dat foc dupa ce a turnat 3 canistre de 20 de litri de benzina. . .si la urma joaca tontoroiul prin cenusha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 nebi, cred ca tu ti-ai gresit vocatia,mami hoo mee..neeee....sunt doar un Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate