Joe Black Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 ma voi intoarce shi imi voi lua casca inapoi cu tot cu ce e in ea... escule! tu esti ma? tu-tzi fatza aia urata da drac, ca nu te-am recunoscut! sunt berile alea de grau care-mi afectara vederea ....altzii ar spune ca nu numai, dar e mai bine asa! si nju uitatzi: ma voi reintoarce cu ... vedem cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 " damn it! asta vara cand treceam prin etrusco nu era mai nimeni cunoscut.. iar acum cand lipsesc e ditamai petrecerea dar mai e timp sa recuperez...sper " Join the club, harciogule! si eu am ratat-o... ata ete... daca nu am aflat din timp... poate reusesc sa vin next friday in Etrusco, "tragand dupa mine" una bucata sora geamana Aviz amatorilor (ma refer aici la 2 persoane in mod special - sper ca se stiu ele care... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Psssst!... Ray!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 hmmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Pssst!.. Ray!.. Te-ai trezit?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 (ma refer aici la 2 persoane in mod special - sper ca se stiu ele care... ) care? Zi-ne si noo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 care? Zi-ne si noo! nu se simte nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 'r-atz ai dreq, de zadanijdi nezimdizi!!! simdedzi-va!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 nu va zic, bueeey, nu va zic!! ca daca vream sa zic, le ziceam direct lor, nu? ok, recunosc... unul a aflat deja, dar... "cine o fi oare"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 he he he ,dragutza,matale se pare ca vrei sa te joci de-a vati ascunselea numai ca lumea nu prea are rabdare:) asa ca fa un pustiu de bine si spune-le care sunt cei 2 DON JUANI:d asta ca sa nu lungim topicul asta numai cu intrebari de genu:CINE SUNT AIA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 nu va zic, bueeey, nu va zic!! ca daca vream sa zic, le ziceam direct lor, nu? ok, recunosc... unul a aflat deja, dar... "cine o fi oare"??? Da asa e care sunt inculpatii .Ca tare m-a mananca si pe mine sa aflu care sunt .Bafta si sa fi iubita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 nu va zic, bueeey, nu va zic!! ca daca vream sa zic, le ziceam direct lor, nu? ok, recunosc... unul a aflat deja, dar... "cine o fi oare"??? cat suspans, cata drama ... sper sa nu fitzi dezamagitzi oameni buni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Si ca sa nu o dam de tot in IRC aici, mai pun cateva poze. Fratilor si surorilor... ati cam luat-o pe aratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 buei nu fitzi bulangii ca e obicei shi facetzi shi voi la 20 de posturi cate un rezumat, ca acu intru pe dial up da poza cand l-am pus pe mircea la pamant in jukebox unde e???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 bai frate bai ce bulangii... si eu care nu am mai intrat pe forum am pierdut bunatate de petrecere... ... ma rog... lasa ca recuperez eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 he he he ,dragutza,matale se pare ca vrei sa te joci de-a vati ascunselea numai ca lumea nu prea are rabdare:) asa ca fa un pustiu de bine si spune-le care sunt cei 2 DON JUANI:d asta ca sa nu lungim topicul asta numai cu intrebari de genu:CINE SUNT AIA? Da asa e care sunt inculpatii .Ca tare m-a mananca si pe mine sa aflu care sunt .Bafta si sa fi iubita cat suspans, cata drama ... sper sa nu fitzi dezamagitzi oameni buni!! bine... momentul dezamagirii a sosit... cei 2 nu sunt don juani, dar sunt curiosi s-o cunoasca pe sis' pt ca le-am povestit despre ea. atata tot. "senzationalul" ar fi doar ca suntem gemene. desi cunoscutii stiu ca nu semanam mai deloc. gata, misterul a fost dezvaluit. peace to all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 bine... momentul dezamagirii a sosit... cei 2 nu sunt don juani, dar sunt curiosi s-o cunoasca pe sis' pt ca le-am povestit despre ea. atata tot. "senzationalul" ar fi doar ca suntem gemene. desi cunoscutii stiu ca nu semanam mai deloc. gata, misterul a fost dezvaluit. peace to all! Marfa , multumim poate acum imi trece si mi-e maseaua ca nu mai pot .Vreau sa beau vineri sau sambata si sper sa reusesc.La revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 (editat) da poza cand l-am pus pe mircea la pamant in jukebox unde e???? Care poza DMW-ule? Esti sigur ca am facut poza in momentu ala? Ca eu nu gasesc nici una Sau s-ar putea sa fi facut poza atunci dar cum a fost la moda in seara aia sa bage cate unul capul in fata aparatului si sa se strambe... probabil ca poti sa-l vezi pe Mircione uitandu-te foarte adanc in ochii persoanelor respective. Uita-te aici!!! Crezi ca asta vroiam sa fotografiez? Dar cineva se simtea nebagat in seama Editat Noiembrie 16, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Marfa , multumim poate acum imi trece si mie maseaua ca nu mai pot .Vreau sa beau vineri sau sambata si sper sa reusesc.La revedere sorry to read that... ai incercat cu pastile? calmante ceva?... dar cu niste tzuica tzinuta colo'sha la masea (nu inghitzita!!!) ai incercat? fa-te bine, k poporul te vrea la party w-e asta! get well! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 peace to all! A ta sau a surioarei gemene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 A ta sau a surioarei gemene? ok, poate-s eu obosita dar... what do you mean?... nu m-am prins de faza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 dar sunt curiosi s-o cunoasca pe sis' pt ca le-am povestit despre ea. atata tot. "senzationalul" ar fi doar ca suntem gemene. marketingul e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 A ta sau a surioarei gemene? ce se poate spune: totzi barbatzii "e" porci (arici necrofili, harciogi, fiecare dupa caz ), dar nici femeile nu "e"... [se ashteapta completari ] parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 ia citeste tu mai repede, asa: peace to sau ca sa iti dau o idee, citeste repede pispispis, da' un'te duci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate