LordRhadoo Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 daca sunteti rai se sperie fata si nu mai pune poze de astea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Irina...noi sa fim sanatosi si sa ne clatim ochii! Oricum...forumul merge bine...mai vezi o tzatza, un sfarc, ba o caruta de femei(asta incluzand si barbati) care au probleme hormonale si le descarca aici, ba unu care a mai luat o tranta, ba unu care injura un "conservar" ca i-a taiat fata cu toate ca mergea cu 200 prin oras, ba o caruta de RIP-uri! Sincer...prefer sa o vad pe domnisoara in curu' gol segmentand un motor de jucarie decat sa va vad sarind ca hienele si certandu-va! Bravo fetele...sus sfarcurile! Asa-i! Pacat ca doar una a reusit! [daca o fi facut ea asta ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 (editat) De obicei unii se oftica atunci cand cineva are ceva ce ei nu au... In cazul tau, tu ce nu ai: sfarcuri, chiloti sau forta? Iar legat de motoare stiu destule pt o fata. Chiar si sa segmentez anumite motoare... Daca ai probleme cu asa ceva , da de stire ! Nu cred ca ai ales bine persoana... Te tine? Bafta! Irina...noi sa fim sanatosi si sa ne clatim ochii! Oricum...forumul merge bine...mai vezi o tzatza, un sfarc, ba o caruta de femei(asta incluzand si barbati) care au probleme hormonale si le descarca aici, ba unu care a mai luat o tranta, ba unu care injura un "conservar" ca i-a taiat fata cu toate ca mergea cu 200 prin oras, ba o caruta de RIP-uri! Sincer...prefer sa o vad pe domnisoara in curu' gol segmentand un motor de jucarie decat sa va vad sarind ca hienele si certandu-va! Bravo fetele...sus sfarcurile! Frumos spus, Stephon! Si adevarat! Respectele mele! Edit: ca sa nu fiu chiar off-topic, sa mai pun si eu o poza cu mine. eu luandu-mi cafteala de la Noroiu'. Editat Octombrie 27, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 de fapt nu se vede decat ala din dreapta in ambele poze ce uameni rai dom`ne In pozele de la Gilau, de pe site, se vad ambii, chiar mai mult Altii le-au pus si atunci nu s-a mai aprins nimeni... A fost ok, toata lumea s-a simtit ok... In fond cui nu-i convenea ceva, era liber sa faca ce-i convenea... Asadar, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) Eu sunt stres si SUNT FATA(ma intrebase unul chestia asta,de-aia am scris cu majuscule).Iata si o poza daca sunteti rai se sperie fata si nu mai pune poze de astea ) E fata,nu baiat.Deci nu se sperie. Dar n-o mai jigniti,ca nu e frumos si da-ti dovada de ignoranta Editat Octombrie 28, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 @stres...sa te vedem peste 2 ani, cu tot cu motor Ai sa ma vezi,stai linistit.Ca doar nu ma milogesc de ai mei in fiecare dimineata sa imi puna pachet,degeaba. Off topic:e legal sa lucreze un minor la 15 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Prietena mea Maria : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) Pun si eu poze cu mine....motorul este al Manuelei de pe forum....Merci Manu ptr moto.... Editat Octombrie 29, 2006 de motogirl... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Pun si eu poze cu mine....motorul este al Manuelei de pe forum....Merci Manu ptr moto.... Of, Maria... Vad ca si tu ai probleme cu inaltimea. Join the club. @dracushorul: eu nu imi trag fundul inapoi pe moto, nici cand conduc (in poligon, deocamdata), nici cand sunt pasagera. Dar recunoaste ca si voua va place sa priviti... Nu-i asa? PS: Maria, nu-ti mai trage "kwrwl" in spate, ca uite ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 bai cine se ia de motogirl,o ia de la mine. mercic Manu.... Of, Maria... Vad ca si tu ai probleme cu inaltimea. Join the club. @dracushorul: eu nu imi trag fundul inapoi pe moto, nici cand conduc (in poligon, deocamdata), nici cand sunt pasagera. Dar recunoaste ca si voua va place sa priviti... Nu-i asa? PS: Maria, nu-ti mai trage "kwrwl" in spate, ca uite ce iese... da bubule...am si eu probleme cu inaltimea....si de tras "kwrwl" in spate...l-am tras ca sa ii fac Manuelei pe plac....ca a vrut ea o poza asa....si nu trebuie sa ii dam explicatii dracushorului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuela Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 pai macar noi fetele sa fim unite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) Buuun... Haideti sa nu stricam topicul. E topic de poze, da? Eu si Cacutz. ALL! Edit: Manu, da' mult mai scrii! Editat Octombrie 29, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuela Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 nu vreau sa se inchida topicul asta,pt ca e super idee.si titi e preferata mea din sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Draga Maria, iti sta super pe motor! si nu conteaza cum li se pare altora ca stai, cu _curul in afara sau altfel, important e sa te simti si sa mergi bine. Poti sa mergi si in maini atata timp cat tu si nimeni altcineva simti ca e ok. Sper sa te vad in curand pe moto tau cu _curu in afara sa moara carcotashii de oftica! Manu, iti sunt datoare o bere! Eu sunt aia blonda de la poligon din august careia i-ai purtat noroc la examen! Sa ai asfalt uscat si moto stralucitoare! Si sa nu fiu OT, iete o poza cu mine, dar nu cu motorul meu. E din arhiva de suflet Editat Octombrie 30, 2006 de b16dmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Mda, vad ca zilnic trebuie sa dam cu matura aici sa scapam de discutiile balast. Clean&Polish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 b16dmo noi sa fim sanatosi ca lumea este plina de fitzosi gata femeilor ho, mereti cum vreti, poponeata inainte inapoi imi cer scuze pt tot si toate carcotelile mele daca ma pun cu femeia uite ce iese gizas..... hai cu pozaaa secsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Mda, vad ca zilnic trebuie sa dam cu matura aici sa scapam de discutiile balast. Clean&Polish Eu ma bucur ca nu doar din cauza mea... Am stat putin ca sa se mai linisteasca apele, iar acum revin cu o poza pt cei care m-au vrut mult mai imbracata: Era duminica, dupa ce s-a terminat "BIKES ON ICE"-ul. Oare acei motociclisti care s-au grabit cu acuzatiile ce faceau in timp ce eu eram prezenta acolo? In fine, nu conteaza, hai no-rock!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Am aflat ca ai 2 sfarcuri, o pereche de chiloti si multa forta. Altceva ne spui despre tine? Ceva legat de moto? ...ham, ham...grrrrr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Motogirl te rog ca de acum toate pozele sa le faci cu kourou asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 pozitia corecta conteaza foarte mult....o data luata treaba merge ca unsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Manuela, pe rezervor pe stanga ce naiba ai mai patit? Iarasi ai picat? ca e infundat putin inauntru exact pe la sfarsitul siglei. Easybiker - usureanu cu kouru ca ai de trecut de destui sa ajungi la el : Escu, Irina, Manuela, Eu si altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Easybiker - usureanu cu kouru ca ai de trecut de destui sa ajungi la el : Escu, Irina, Manuela, Eu si altii... Ai uitat tot Dac Motors-ul... Nu ca Maria ar avea nevoie de ajutor. Ficatul meu e martor... Sar'na Mariaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Ai uitat tot Dac Motors-ul... Nu ca Maria ar avea nevoie de ajutor. Ficatul meu e martor... Sar'na Mariaaaa.... Ce facusi ma? Te-ai dat la fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Ce facusi ma? Te-ai dat la fata? Mi-a aratat in joaca (zicea ea), o mica mostra de croseu la ficat (cica cu aproximativ 25% din forta ei), la Snagov, la nunta lui Kali si a lui Toma. Nu ai vazut sambata trecuta ca fugeam de ea? Nu mai vreau, frate, o alta demonstratie, decat daca e vreo ambulanta prin zona sau daca nu sunt anesteziat bine inainte. Paza buna trece primejdia rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Mi-a aratat in joaca (zicea ea), o mica mostra de croseu la ficat (cica cu aproximativ 25% din forta ei), la Snagov, la nunta lui Kali si a lui Toma. Nu ai vazut sambata trecuta ca fugeam de ea? Nu mai vreau, frate, o alta demonstratie, decat daca e vreo ambulanta prin zona sau daca nu sunt anesteziat bine inainte. Paza buna trece primejdia rea... Lolllll....Legionare....eu ti-am mai zis....imi cer scuze daca te-a durut....ne jucam doar....nu am dat cu toata forta....si cand ma mai vezi in fusta nu mai fugi...ca nu dau..... Ai uitat tot Dac Motors-ul... Nu ca Maria ar avea nevoie de ajutor. Ficatul meu e martor... Sar'na Mariaaaa.... Draga Maria, iti sta super pe motor! si nu conteaza cum li se pare altora ca stai, cu _curul in afara sau altfel, important e sa te simti si sa mergi bine. Poti sa mergi si in maini atata timp cat tu si nimeni altcineva simti ca e ok. Sper sa te vad in curand pe moto tau cu _curu in afara sa moara carcotashii de oftica! Manu, iti sunt datoare o bere! Eu sunt aia blonda de la poligon din august careia i-ai purtat noroc la examen! Sa ai asfalt uscat si moto stralucitoare! Si sa nu fiu OT, iete o poza cu mine, dar nu cu motorul meu. E din arhiva de suflet thx Manuela, pe rezervor pe stanga ce naiba ai mai patit? Iarasi ai picat? ca e infundat putin inauntru exact pe la sfarsitul siglei. Easybiker - usureanu cu kouru ca ai de trecut de destui sa ajungi la el : Escu, Irina, Manuela, Eu si altii... mercic si tie survolaj....vecinu meu....care nu trece nici seara buna sa zica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate