otar Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Kali/Katy problems... problems... Kali si Katy sunt doua forumiste diferite Mi-ar fi placut ca in topicul asta sa nu vad alte reply-uri, nici macar din partea fetelor (dak nu erau cu poze ) . Pentru vrajeli "vazui poza, ma indrogastii da tini", iegzista Y!IM si PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 (editat) 1. Eu si otar 2. Eu si mojo 3. Eu si camera mea. Editat Noiembrie 17, 2005 de sader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Esti foarte draguta! Toate fetele sunt foarte dragute si totodata infioratoare .... adica te ia cu fiori..adica....sunt emotionat!! DeDeule, cam dai in balbaiala in fata furtunilor, bag sama. Asa te-am invatat? dar ai dreptate, e draguta fata '84 se pare ca a fost un an bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Io nu prea am poze, acu' am realizat. Am mai scormonit prin calculator si am mai gasit doua tone... Vorba lu' Johnny Bravo: "Enough about me... Let's talk about me!" Va rog sa remarcati ca am fost blonda. Acum sunt roscata. Da' mai am cateva suvite, dupa cum spune sora mea cand mai fac cate o nefacuta... Pun si celelalte 700 de mega de poze? Cam atatea sunt. Si am si de la gradinita cateva! Soim al patriei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Io nu prea am poze, acu' am realizat. Am mai scormonit prin calculator si am mai gasit doua tone... Vorba lu' Johnny Bravo: "Enough about me... Let's talk about me!" Va rog sa remarcati ca am fost blonda. Acum sunt roscata. Da' mai am cateva suvite, dupa cum spune sora mea cand mai fac cate o nefacuta... Pun si celelalte 700 de mega de poze? Cam atatea sunt. Si am si de la gradinita cateva! Soim al patriei... frumoasa si curajoasa fata.Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 (editat) 3. Eu si camera mea. /index.php?...e=post&id=47806 Holy smokes! Ala e un sac de box la tine in camera? Nice hobby! Aliluia! Editat Noiembrie 19, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 /index.php?...e=post&id=47806 Holy smokes! Ala e un sac de box la tine in camera? Nice hobby! Aliluia! Iti place? Mersi mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 frumoasa si curajoasa fata.Prietenii stiu de ce Mersi... :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Uita-ti ca am pus si eu cateva poze cu mine...dar majoritatea sunt in perioada cu accidentul.O sa mai caut prin calculator si o sa pun si niste poze mai recente. Da ma scuzati bineniteles ca am incurcat pozele si am pus altele in loc sa le pun pe cele care trebuia asa ca am revenit... Mai incerc o data,poate iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 20, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2005 Maria T. ps: in ultima poza, in fundal, cu glezna in gips, e Kali? v-ati "inteles"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Tare poza cu frigiderul . Are user pe forum ? Sa nu uiti sa-l aduci la arc sa facem cunoshtintza Si ceasul e dragutz , imi pare cunoscut...seamana cu al meu ! Hi hi joking ! P.S. Iti sta mai bine fara armura alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Titiluka: Da mai Kali e pe fundal... pai la 2 saptamani dupa accidentul meu cand inca eram la spital am auzit si de Kali,chestie care m-a intristat f tare...dar acum toatul a trecut si suntem binisor amandoua. Tare poza cu frigiderul . Are user pe forum ? Sa nu uiti sa-l aduci la arc sa facem cunoshtintza Si ceasul e dragutz , imi pare cunoscut...seamana cu al meu ! Hi hi joking ! P.S. Iti sta mai bine fara armura alba Da mai o sa incerc sa-l conving sa vina si el la Arc intr-o miercuri dar e cam rusinos din fire. A si apropo de "armura" ...da cred ca ai dreptate la un moment ma saturasem si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahrisanty Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 hmm si io p'aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 mojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 (editat) This is me: 1 me and my boyfriend 2 just me Editat Decembrie 13, 2005 de AlexaAndra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 bai...dar fete mai uratele nu exista pe forumul asta??? numai una s-una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 bai...dar fete mai uratele nu exista pe forumul asta??? numai una s-una! multumim pt laude Glumeam--- ... nu ca eu ash fi fost mai serioasa dar oricum de circ merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 nu ca eu ash fi fost mai serioasa dar oricum de circ merge :friends: Stii de fapt am facut gluma aia pt. ca am un prieten de pe forum(just me) cu care nu mai vorbisem de catva timp si mi-era dor de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 eu nu cred ca m-am "prezentat" aici da-ti-mi voie,da-ti-mi voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 (editat) Uitati si o poza cu mine!Cine stie pe unde ni s-or intersecta drumurile? Si mie mi-ar place sa ne cunoastem. Din pacate nu e o poza pe motor pt ca nu am inca dar sunt eu in ea,asa ca ar trebui sa fiti multumiti, pentru moment. Editat Ianuarie 3, 2006 de bird Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 eu nu cred ca m-am "prezentat" aici da-ti-mi voie,da-ti-mi voie artistice poze, artistice. Cam slabutz fotografu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 hop si eu! In Baza Militara, langa mine e Dan, ala cu Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVI Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Acum am gasit topicul. Uite o poza de sezon si cu mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 bine ai venit JVI . a avut dreptate cineva, care a spus k numai fete una si una sunt "motocicliste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Si eu. Otar mi-a facut placere sa te cunosc, sper sa ne mai vedem. Bai fetelor MA FACETI SA MA SIMT PENIBILeu cu minsk voi cu japoneze Salutari si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate