soricelu` Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) hi-hi! Oana, ma dezamagesti! Ala e un exc 200, 250 sau 300 toata ziua! are ditamai toba rezonatoare care urla 2T. Las' ca invatza fata oops, my bad, e 250. erau mai multe...si 450 si 530 (din cate am vazut acolo) si nu mai stiam care cum e. ..(oricum inutila scuza, shame on me!). Da' btw, tu de sub ce cover imi raspunzi de imi stii numele? 530 exc r :x p.s. Pentru admini: aveti probleme cu upload-ul de fisiere, asta daca nu stiu eu sa mai folosesc asa ceva, desi nu cred ca m-am ramolit in halul asta. Editat Iunie 9, 2008 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Eu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Katy, baga o sesiune de bronzat la soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Katy, baga o sesiune de bronzat la soare Nu am voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 this is me...sugestiv, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 this is me...sugestiv, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 hmzzzz...te am speriat, Mr ORL????????? mrrr:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) this is me...sugestiv, nu? M-am indragostit Pe katy o stim cu totii! buna fata-buna!pardon :Katy Editat Iunie 25, 2008 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Eu: katy...jucariile-s ale tale? glumesc desigur.......cine n-ar stii nu ar crede ca ai 2 copii....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @katy, frumoase sandalute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ia uite ce mana de barbat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 dar vai ce casca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 dar vai .. bluza cu sani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Hai si eu, de ce nu. Ea e chinul meu zilnic, de o luna incoace. Iar aici sunt eu si o bucatica din bikerul meu preferat. o motocicleta superba MZ-ul ala vechi ... il ador si acum .. o adevarata motocicleta nemteasca ... sa-l stapinesti sanatoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 o motocicleta superba MZ-ul ala vechi ... il ador si acum .. o adevarata motocicleta nemteasca ... sa-l stapinesti sanatoasa!!! mai bine da-i pm ca vrea sa il vanda fata acu are japoneskaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 fetele... ma primiti si pe mine? (n-am reusit sa vad toate pozele... dar o sa ma straduiesc... vad ca baietii sunt mandrii de voi... si va dau jos un link... sa vedeti ce fac unii baieti sa dea de motocicliste /index.php?...1924&st=170 asta ca mi-a spus un prieten de topicul asta... si pe la pagina 18 am constatat ca mai continua discutiile si pana in prezent....) si mai jos cateva poze cu mine. asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Pasagera din ultima poza ce facea? Scria sms-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Pasagera din ultima poza ce facea? Scria sms-uri? da...ii scria sms tipei din masina... ca sa ne faca poza glumesc! facea poze prietenilor nostri care erau si ei pe motoare, tocmai pentru ca tipa din masina nu stia sa faca poze si filmuletze cu aparatul foto pe care i-l dadusem... iar ea era pe post de back-up si tinea bine de el, ca i-am zis ca-i rup capul daca scapa tel pe jos... asa ca se tinea foarte bine de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ai genunchiere ca ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ...airbag-urile fac toti banii....Echipamentul si motoreta doar le eclipseaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 drobule .... esti dus tata! P.S. Da' ai perfecta dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Daca mai toate membrele au pus poze cu ele,hai sa pun si eu! "O poza de album". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Daca mai toate membrele au pus poze cu ele,hai sa pun si eu!"O poza de album". Vreo legatura cu dj_virusz ? Are mereu poze la avatar pe mess cu o fata si imi pare ca semanati foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Vreo legatura cu dj_virusz ? Are mereu poze la avatar pe mess cu o fata si imi pare ca semanati foarte mult Nu.Imi pare rau dar nici nu'l cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Ah scuze atunci . Te-am confundat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate