Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Uite ca sunt on topic! Daca tot e rost de caterinca, ca saraci suntem oricum, iata-ma in toata splendoarea mea, dupa o zi de munca! Enjoy PS: e o poza facuta special pt. toti fanii mei!!!!!!! Se stieeeeeeeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Ceva mai neched nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Nu,nu! Lasam carenele on ! Daca userul ala zice ca n-avem activitati..uite, eu mi-am gasit una! Urmeaza o poza in baie, sa se vada un blitz, gresie si ceva din buda! Sau, mai simplu, imi trag o poza cand stau pe budix, cu laptopu' in brate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 digeaba, fără fular nu faci mulți pureci pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Auzi?! Da'niste sosete flausate is bune?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 ie bune, dar nu te bagă în oastea lui allah, cu ciorapii flauÂşați te califici doar în dream-team-ul duracel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Nu,nu!Lasam carenele on ! Daca userul ala zice ca n-avem activitati..uite, eu mi-am gasit una! Urmeaza o poza in baie, sa se vada un blitz, gresie si ceva din buda! Sau, mai simplu, imi trag o poza cand stau pe budix, cu laptopu' in brate! Bre Valo, io voiam sa te vad in toata splendoarea ta ca sa stiu daca bat drumul pana la Otopeni ca sa te vaz mai bine. Editat Ianuarie 21, 2011 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 ie bune, dar nu te bagă în oastea lui allah, cu ciorapii flauÂşați te califici doar în dream-team-ul duracel. ie bun s'ala!Da' tre' sa fie roze, nu?!(sosetele) Mesaj completat Bre Valo, io voiam sa te vad in toata splendoarea ta ca sa stiu daca bat drumul pana la Otopeni ca sa te vaz mai bine. Vaaaaaaaaaaaaai! propuneri indecente in direct! Sa se sesizeze careva! Asta-i hartuire!!!!!!!! Recunoaste ca poza e de inalta tinuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 hărțuire = activitate prin care se furnizează o hartă în vederea unei vederi. right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 hărțuire = activitate prin care se furnizează o hartă în vederea unei vederi. right? Evident! Monsteristuleeee, am facut si eu o poezioara scurta! Se pare ca n-am nevoie de fularu' ala after all! Mi-ai dat harul..multumescu-ti! Maine, fug la biserica sa-i multumesc lui Dumnezeu ca in aceasta seara minunata ti-a dat inspiratia sa ma inspiri. Fii binecuvantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 cucoană, lasă vrăjelile, mai bine cheamă-l pe corleone la un nechezol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 cucoană, lasă vrăjelile, mai bine cheamă-l pe corleone la un nechezol. Bai, bai, bai! Gata cu fotosinteza! Sa puna o poza intai. Nu ma incurc cu fistecine, da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 uite aici, l-am pozat eu când i-am castrat motanul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Da' in gura ce avea?! Nu cumvaaa....erau alea de i le-ai taiat motanelului? Nu-mi plaaaaceeee! Va rog, alte sugestii matrimoniace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) ie bun s'ala!Da' tre' sa fie roze, nu?!(sosetele)Mesaj completat Vaaaaaaaaaaaaai! propuneri indecente in direct! Sa se sesizeze careva! Asta-i hartuire!!!!!!!! Recunoaste ca poza e de inalta tinuta! Cand o sa ajungi la 40-45 de ani o sa te rogi de mine sa te hartuiesc, acum faci galagie ca ai tatzele in sus si carnea tare pe tine... Editat Ianuarie 21, 2011 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 aÂşa corleone, zii tu cum e cu nechezolu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Cand o sa ajungi la 40-45 de ani o sa te rogi de mine sa te hartuiesc, acum faci galagie ca ai tatzele in sus si carnea tare pe tine... . profit si eu acum, cat mai pot. La 40-45 de ani o sa te rogi tu sa nu fie frig afara si sa nu te invelesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 La cat offtopic bagati... Ontopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator karitoma Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 hai sa postez si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubbles.blonda Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Asta sunt eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Asta sunt eu.... Poze cu blonda.........ăăăăăă...cu Honda nu ai?Nice!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Not gud. N-ai nimic roz pe tine. Ai renuntat la roz? si ce te faci, ca are!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Asta sunt eu.... Zi-le la futografi sa te pozeze numa' din dreapta...stanga nu te prinde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Buna Ionel!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate