hayabusika Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Dragostea dureaza 3 ani ... http://www.bookblog.ro/recenzie/dragostea-dureaza-trei-ani/ Parerea mea este ca Dragostea dureaza cat timp exista dragoste, intelegere si respect intr-o relatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 dragostea trece prin stomac! unde-i zacusca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 dragostea trece prin stomac! unde-i zacusca? In camara, te asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 in camara n-am facut-o niciodata ... suna challenging Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 In camara, te asteapta. Poate ajungeti la Hunedoara... cu tot cu zacusca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Deci @Noro,asa cum a zis si a mea iubita,zacusca este har domnului . Iti trimitem prin fan courier sau posta romana ? in camara n-am facut-o niciodata ... suna challenging Deci @nervoptik ,ar trebui sa faci cinste cu un suc,deoarece a mea iubita ti-a dat o noua idee ,de a-ti surpinde femeia/amanta/nevasta/concubina s.a.m.d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Deci @nervoptik ,ar trebui sa faci cinste cu un suc,deoarece a mea iubita ti-a dat o noua idee ,de a-ti surpinde femeia/amanta/nevasta/concubina s.a.m.d (PE TOATE !) Fac cinste acuma ... ce sa mai zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Poate ajungeti la Hunedoara... cu tot cu zacusca! Vin eu cu un topor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Eu de obicei nu particip la discutiile din categoria asta a forumului, dar de data asta trebuie sa fac o exceptie. Nu-mi pot imagina la ce iti trebuie topor?! Nu poti desface capacul la zacusca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 prin 2009, daca retin, mi-am remodelat motocicleta cu toporul la intrunirea din hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 prin 2009, daca retin, mi-am remodelat motocicleta cu toporul la intrunirea din hunedoara Ai vrut si tu chopper ... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 neah....cafe racer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Priceless moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 prin 2009, daca retin, mi-am remodelat motocicleta cu toporul la intrunirea din hunedoara As fi vrut sa vad asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Buna all! o poza si un like va rog.Imi doresc sa castig un curs pe circuit .MS ALL ! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=453617888004562&set=o.343987977086&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Buna all! o poza si un like va rog.Imi doresc sa castig un curs pe circuit .MS ALL ! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=453617888004562&set=o.343987977086&type=1&theater Ai un like si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 + unu de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 mai putina vorbaraie, mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Imi fac si eu curaj sa pun cateva poze... Sper sa va placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Foarte tare,casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupaza Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) casa de piatra! frumoase poze Editat Septembrie 13, 2012 de Pupaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TIulian Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 casa de piatra si sa aveti parte de toata dragostea din lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 felicitari si casa de piatra! ai pe motor coafura rezista...rezista.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Multumim de felicitari! Intr-adevar, coafura rezista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate