Achile Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Eu si pretenu' la un chef...apar si Otar si Empala in poza Asta e Jawa pe care am invatat sa merg, in afara de Planeta mea, pe care au invatat mai multi. jawa imi aduce aminte d CZ-ul pe care l-am distrus....ah, ce amintiri placute ce-i cu fata aia p Florin??? parca n-a dormit d ani!! pacat ca n-a putut veni la TGV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Sa ne traiti!!! Va urez sa aveti parte numai de adrenalina si fericre pe 2 roti si fara nici macar un evniment neplacut pentru ca asta ar strica extrem de mult niste embleme ale tarii noastre, frumoasele noastre fete!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 am lasat masina sa se plictiseasca singurica in parcare si ma gandeam la plimbarea cu motorul meu aici eu aici motorul pe care stau in spate asfalt uscat la toti (de s-ar opri astia sa-l mai ude ....... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 si eu.... pe drumul spre casa...fara moto... te-au lasat sa vii pe jos de la padure ? "Offtopic" e deja luata asa ca fara avansuri si apropouri subtile Ontopic ...frumoasa fata si frumos motor ti-au murit laudatorii darkule ? sa-ti calaresti sanatos noul motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 te-au lasat sa vii pe jos de la padure ? De fapt stau in varf de deal... Daca stau sa ma gandesc mai bine... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Revenind la subiectul topicului..... Ea e prietena mea @adrana; intra mai rar pe forum dar e motociclista de-a noastra Majoritatea pozelor cu ea sunt la mine in calc, de aia o "prezint" eu..... @adrana @adrana si @titiluka @adrana, @ iris si o alta prietena de-a noastra anca (deocamdata pasagera) Offfff ma fetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 no hai k pun si eu poze, caci de forumu asta nu ma despart in veci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Eu cu motorul prietenului meu, al meu vine pe 28 sept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) io gxr/600?! Buna! Editat Septembrie 15, 2006 de Blu3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupoi Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 salut toate fetele si femeile!si respect pentru sexul frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 puoziiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 hai ca pun si eu niste poze...mai de nunta, mai moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 salut toate fetele si femeile!si respect pentru sexul frumos... nu discrimina....saluta sexul feminin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) Silvi28... si Bebelina mea. Mai e o moto gri dar e doar de poza...nu-mi apartine. Editat Septembrie 27, 2006 de silvi28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Absolut super!!! [nush la ce sa ma uit mai intai: motoare sau fete? ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 3. Eu si camera mea. auleu.Ce-i cu sacul in camera?Faci vreun sport de contact?ala nu-i sac de box. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vio77 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 eu hmmm... imi pari cunoscuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Mama,mama ce mai fete!!!!Majoritatea dintre ele au speed-uri asa ca n-are rost sa incerc sa ma tin de ele cand imi iau motor.Beautiful & Furios!!! Adena...Cu gluga aia in cap parca esti Shane din The Torque! Ramaneti tot asa frumoase si bafta la Asfalt uscat si va tzuk! Editat Octombrie 1, 2006 de Lexus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Pst, tovarasha, dar casca nu obisnuiti sa purtati in trafic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ie capu tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa_20 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Cateva poze de la penultima aventura pe munte ! De data asta cu un ATV. Ultima nu trebuie povestita. Sper ca am pus bine pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 eu Motocicleta nu vreau Numar Moto nu am Club nu fac parte Carnet moto din nu am Motociclete detinute nici una WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Motocicleta nu vreau Numar Moto nu am Club nu fac parte Carnet moto din nu am Motociclete detinute nici una WTF incepator la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate