harciogu Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 petrecere la multzi ani domnu' escu! BR! BR! PS: s-a stabilit ora la care ne adunam in etrusco si perioada in care ni se permite sa ne imbatam in etrusco ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 O sa ai mareatza ocazie de a ciocni o bere fara alcoale sau un suc natural cu Brandul. Om cu principii mai (ne)sanatoase n-am vazut. Venind din partea ta, drept compliment o voi lua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Pssst. Domnu' Escu! Nu cumva ati uitat ceva?! :-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 La multi ani pentru Domnul Escu' care este!!! Si sa speram ca o sa ne vedem vinei in Etrusco sau unde se stabileste party-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Mai intii la multi ani Slabutzu-le, apoi la multi ani Escu-le. betie crunta shi shi mahmureala usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 daca toata lumea a sarit deja la urari, e cazul sa "join tha club"! asa ca... nenea uriashule... un calduros LA MULTI ANI (ca tot a venit frigul peste noi!!), sa-ti tina de cald si bine cand te plimbi cu Natasha (daca mai are cineva curaj in perioada asta...) si sper sa reusesc sa dau si eu o fuga sambata prin Etrusco, sa te felicit cum se cuvine si sa-l vad si pe Motobrand, k nu-l mai vazui de cand il cunoscui Stefan (Alveola) ce face, vine si el? de pe acum te si incerc sa te desi am o vaga banuiala ca nu o sa reusesc sa te cuprind... dar... pt ca deja este 16 nov acum... sa-i uram un lui Slabutzu, pt ca acum este oficial ziua lui! LA MULTI ANI si la multe evenimente fericite in viatza ta! sper sa mai apuc si eu un pic din tortul promis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 dar... pt ca deja este 16 nov acum... sa-i uram un lui Slabutzu, pt ca acum este oficial ziua lui! LA MULTI ANI si la multe evenimente fericite in viatza ta! sper sa mai apuc si eu un pic din tortul promis Eu zic ca o sa ne ajunga la toti dc e bine portionat si pazit ca la nehalitii astia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Eu zic ca o sa ne ajunga la toti dc e bine portionat si pazit ca la nehalitii astia..... Poate aduci si un borcan de castraveti cica fac bine dupa betie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 LMA Mr. Escu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 cam devreme,mai asteptati macar pina in we Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 La multi ani Escu si Slabutzu si tot ce va doriti sa vi se implineasca. Daca tot ati dat "sfoara-n tara" apoi abia astept sa ma imbat cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 La multi ani! alaturi de Natasha... Sa fiti fericiti! Petrecere frumoasa sambata! Imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu cu voi, dar si eu petrec cu baietii mei aici la Craiova. La multi ani! domnule Slabutzu cu care inca nu am avut onoarea. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 Pssst. Domnu' Escu! Nu cumva ati uitat ceva?! :-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 la multi ani! si betie crunta, :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 LMA buey Nepristule! Sa traiesti mult si bine acum ca te-ai mutat in provincie cu prefixul ala, sa ai grija de Natasha asa cum si ea are grija de tine, sa fii iubit de femei frumoase si de sefi, asfalt uscat in fata cat vezi cu ochii si pi$da umeda in spate cat poti phoote*, sa nu ti se termine benzina niciodata, sa nu faci cunostinta personal cu asfaltul decat daca te dai cu rolele, iti mai doresc cate un ficat nou dupa fiecare betie, tot ce iti mai doresti tu si nu stiu eu si inca ceva in plus. * ochi de curca, se intelege Stefan (Alveola) ce face, vine si el? Pai... nu stiu, poate ar trebui sa il intrebi pe el personal, cred ca stie cel mai bine Eu zic ca o sa ne ajunga la toti dc e bine portionat si pazit ca la nehalitii astia..... "Ca eu nu sunt de pe ici-colea, Eu sunt de la Ciuca Muca, Unde-i mamaliga cat nuca Si stau 12 s-o pazeasca cu maciuca Si de iei vreo-mbucatura, Te palesc c-o-azvarlitura De-ti sar 12 dinti din gura! Ia mai manati, mai: HAI, HAI!!!" N-ai uitat ceva, nenea Escu? TZATZE, TZATZE, TZATZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Rameros e prieten cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 LMA Escu, LMA Slabutzu! Ne vedem vineri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 LMA Escule! si tot ce-ti doresti tu Imi pare rau ca nu pot sa vin.... dar beti voi si pentru mine ....stiu ca nu o sa ma dezamagiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 @ Alveola: ia zi, mai, vii? uite, intreb direct sursa. am crezut ca Escu stie ezac daca vii 'au ba, de-asta nu te-am intrebat direct pi tini, bueeey! ne vedem in w-end! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 -La multi ani ! ! ! - Escu -La multi ani ! ! ! - Slabuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 Flash news: SAMBATA INCEPAND CU ORA 18, PANA CAND ULTIMUL PICA BEAT IN ETRUSCO SEDINTA DE MUCIFICARE TOTALA sau parafrazand un membru marcant al forumului ANARHIE ALCOOLICA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Da ' cine se trezeste mah de la ora aia?Tinand cont ca inainte de sambata e vineri in etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 Nu e musai... Poftim, am modificat Oricum eu ajung mai devreme sa fiu sigur ca totul va fi pus la punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Escule,fa'te ca nu vezi de'acum cateva posturi : bah,ce'i luam lu' asta micu' de cado?!? Tzoale ne ruineaza ca e maaaaaaaaaaaaaaaaare.Sariti cu idei. Eu as zice o motoreta ca se chinuie saracu' cu elicopteru' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 16, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2005 Tip: Ce i-a luat Bula lu ma-sa de ziua ei? R: Banii din poseta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 ii luam banii ps: ce mi-o luat'o asta negru inainte.... ps2: bah escule esti tare de dej'te mah.... esti calificat secretara la viteza cu care tastezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate