Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) N-am mai intrat demult pe aici dar ma minunez....SuperTenere 750 cu un far....Elvetia...te doare capul, nu alta. Culmea e ca unii mai si cred toate bazaconiile pe care le scriu unii. XTZ 750 si XT600z s-au comercializat, in 1989, in unele tari europene, cu un singur far. Pe site-urile dedicate sunt multi posesori ai acestor modele care sunt fie elvetieni, fie cu motociclete cumparate din Elvetia. Exista si Africa Twin 650 cu un singur far, dreptunghiular. Am sters toate manualele de XTZ 750 din comp dar le mai am inca pe cele de XT600z. Tenerele de 600, din cate poti observa, s-a comercializat cu un far in Norvegia. Editat Ianuarie 11, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 uite motomax , un rd03 de vanzare la noi chiar http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=552851&selpic=2&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 De baiatul asta stiti? http://www.pemotoare.ro/andrei-in-jurul-lumii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 roquest.ro , initial erau 2 baieti si cred planul era cu totul altul , dar e bine si asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Din pacate nu merge link-ul. Chiar voiam sa cer vreun blog, un site ceva daca stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 salutare! sunt posesor de transalp de doi ani si anul trecut in toamna am avut ocazia sa probez un super tenere de-al unui cunoscut si mi-a placut cum trage, cum pleaca de pe loc, pozitia pe motor(mai inalta decat la TA)...insa nu mi-a placut ca si pasager deoarece scaritele sunt mai sus si alunecam de pe sa. ma bate gandul sa-mi achizitionez unul si chiar am gasit unu din 90 in stare estetica f buna, consumabile ok, dar in uichend voi merge sa-l si vad, probez... as vrea sa aflu niste detalii dsp acest tip de moto legat de consum, capacitate rezervor, capacitate de ulei, ce "bube" are acest motor. parca am citit aseara pe aici ca astea dinnainte de 91 ar avea prbl cu releul de incarcare, ceva la frane, ca mai scartaie suspensia spate. la un condus de 110-120 cat papa la suta? asigurarea pe an cat e? poate se gaseste cineva care sa ma ajute la aceste intrebari! multumesc, o zi buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 uite motomax , un rd03 de vanzare la noi chiar http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=552851&selpic=2&zoom=1#foto Am vazut, farul de RD03 l-am si gasit in EPC-ul HONDA. La Yamaha e mai ciudat. Interesant oricum. Asta confirma inca o data ca atata timp cat traim, avem de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 salutare! sunt posesor de transalp de doi ani si anul trecut in toamna am avut ocazia sa probez un super tenere de-al unui cunoscut si mi-a placut cum trage, cum pleaca de pe loc, pozitia pe motor(mai inalta decat la TA)...insa nu mi-a placut ca si pasager deoarece scaritele sunt mai sus si alunecam de pe sa. ma bate gandul sa-mi achizitionez unul si chiar am gasit unu din 90 in stare estetica f buna, consumabile ok, dar in uichend voi merge sa-l si vad, probez... as vrea sa aflu niste detalii dsp acest tip de moto legat de consum, capacitate rezervor, capacitate de ulei, ce "bube" are acest motor. parca am citit aseara pe aici ca astea dinnainte de 91 ar avea prbl cu releul de incarcare, ceva la frane, ca mai scartaie suspensia spate. la un condus de 110-120 cat papa la suta? asigurarea pe an cat e? poate se gaseste cineva care sa ma ajute la aceste intrebari! multumesc, o zi buna!! Salut si bine ai venit! Gasesti tot ce ai nevoie aici http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 si ce nu-ti convine modifici ca mine! sau nu!.....parbriz,ghidon, cauciucuri,faruri,inaltime etc etc.intra pe forum !si afli cam tot! despre st. file:///C:/Documents%20and%20Settings/Lucia/Desktop/WP_000364.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Poze cu modificarile facute de tine tot nu ai pus. Baga ceva ca pana la primavara mor de curiozitate sa vad ansamblul, ca pe bucati le-am mai vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Cum? Nu vezi poza WP_000364.jpg de pe desktop-ul calculatorului Luciei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 ho nu sant expert in calculatoare o sa pun poze cand pot! dar ceea ce fac cred ca putini pot! si anume modificari majore de design si multe altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Pai tocmai d-aia, lumineaza-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Poze cu noul look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Da'cu farurile alea ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 lupe de audi -vw cele mai mari cu h7, stanga scurta dreapta lunga am modificat putin cand pun pe faze scurta ramane aprinsa tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Si la mine, cand pun pe faza scurta, ramane aprisa tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 la mine era alternativ scurta sau lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 (editat) Poze cu noul lookAi aprins farurile? Le-ai putut regla? Cum e lumina? Arata bine toata lucrarea. Editat Februarie 2, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 lumina foarte buna l-am aprins noaptea inainte sa ma apuc de toata lucrarea reglajul a ramas cel de la farurile originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 la mine era alternativ scurta sau lunga Si la mine e alternativ, numai ca, atunci cand pun pe faza scurta, ramane aprisa tot timpul. La fel si faza lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 mai gandestete o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 stiu! mai lucrez la asta. dar sant super eficiente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Caut un xtz 750 dau la schimb un xr 600 ..nu conteza aspectul sau starea mecanica(se accepta mici defectiuni ale motorului) ..numai sa nu fie accidentat si cu acte in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Cred ca mai bine incerci pe tenereclub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate