kontra Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 ADMIN EDIT: Arhivele secrete ale Vaticanului. Tot ce a fost inutil intr-un fel sau altul: injuraturi si scandal, chat, deviere de la subiect, flirt disperat, plictiseala, tentative (bine intentionate) de a readuce lucrurile pe fagas care au disparut odata cu raul ce incercau a-l indrepta. Sau, pur si simplu, onomatopee si replici fara de care topicurile sunt bine mersi. - Fiindca romanul s-a nascut poet si e vizibil deranjat de cenzura comunista. - Pentru transparenta moderarii - La sfarsit de an vom decerna unuia dintre noi premiul "Cel mai Iancu" pentru contributia adusa si il vom numi "capitanul nostru". P.S. - Intentionat nu am mai facut curatenie in topicul "Club BMW" . - Topicul va sta inchis. Cine prinde poarta deschisa si posteaza aici o data, nu va fi considerat off-topic si tolerat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 mai bine dute la naked V-Strom e naked??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 Este enduro-touring fratilor! dupa mintea ta e enduro touring .atunci varadero e atv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Vezi late edit mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Salut! O intrebare din partea unui prieten proaspat posesor de TA (din '93): cum se poate intari telescopul fatza? El se gandea sa bage un distantier pe interior in capul arcului, eu am zis sa schimbe uleiul telescop cu un 15W. Astept pareri... Si inca ceva- da rateuri (backfireing) enervante in frana de motor, ce ar trebui verificat/reglat? Mah ce dreacu e cu avataru' tau . Nu te supara dar tocmai mancam ceva la birou si am zis sa verific daca a mai aparut vreun prieten cu TA. Nu mi se pare nici frumos, nici funny, nici artistic, e pur si simplu gretos. Gaseste alte forme de refulare, nu le mai declara tuturor. Te rog eu frumos! Nu am vrut sa jignesc, dar..... ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Mah ce dreacu e cu avataru' tau . Nu te supara dar tocmai mancam ceva la birou si am zis sa verific daca a mai aparut vreun prieten cu TA. Nu mi se pare nici frumos, nici funny, nici artistic, e pur si simplu gretos. Gaseste alte forme de refulare, nu le mai declara tuturor. Te rog eu frumos! Nu am vrut sa jignesc, dar..... ! Asfalt uscat ! Off-topic=> PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 bun topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 se baga careva aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Pana la Alpi eu propun weekend u asta un Transfagarasan, amatori? Ma, io m-as baga, dar mai am de stricat bani pe casca(sau casti), manusi, jaca si cemei trebe p'acolo In oras mai merge cu jaca de bluji, dar pe TrFag ma cam indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Pai vezi si tu daca faci rost de ele si ne mai povestim sa vedem care vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkriver Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 mamaaaa, abia astept si eu turele.... Pana in septembrie insa nu prea am sanse, m-au programat la examen abia la jumatea lui august... Pana atunci, ma invart prin poligon de ametesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Pai vezi si tu daca faci rost de ele si ne mai povestim sa vedem care vine. Frast!!!! Acum am aflat ca sambata tre' sa maerg la o nunta S-au dus banii de echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Frast!!!! Acum am aflat ca sambata tre' sa maerg la o nunta S-au dus banii de echipament mamaaaaa ce bulan ai si tu...! Du-le cadou echipament moto si dupa aia il ceri imprumut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Nick61...cand planuim o iesire cu Transalpurile?ca deja mi se ruginesc cauciucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Sper, sezonul asta, sa postez si yo poze aici cu transalpa mea. Deocamdata nu prea au bancile incredere in mine, incat sa-mi dea un credit. (sunt la a 2-a incercare, la o alta banca) Initial vroiam s-o iau pentru o tura in Irak si Siria si s-o vand la intoarcere. In tura nu cred ca mai plec anul asta, ca e mai greu cu banii.. cat despre vandut... toata lumea mi-a zis ca o sa ma indragostesc de ea si n-o s-o mai dau asa repede. Ne vedem pe strazi. Editat Iulie 18, 2007 de TonyTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ms pentru raspuns av sal pe toti asfalt uscat si fara gropi cine ma ajuta cum sa pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Vind Transalp 650 , septembrie 2005, 7400 km, inmatriculat si toate actele in regula, adusa din Germania in februarie 2007,pret 6400E, tel. 0741.176.331.Pentru prietenii nostrii. SAL SPUNEMI SI MIE CUM SE PUN POZELE CA NU MA PRICEP MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Ce bine pentru voi eu nu am mers cu a mea de o luna Chiar nu are nimeni un CDI in plus m-ar interesa chiar daca e stricat pentru ca am nevoie numai de o componenta mica din ea. Ai cautat la sectiunea Vanzari >.>> piese de schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 da si nu am gasit nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 sal vreau sa-mik schimb uleiu io vreau motul 7100 20w-50 la 60 lei am gasit la kava daca nu ma insel cum se scrie undeva pe trafic greu ce parere aveti daca stiti undeva mai ieftin astept raspuns si mai am o nalamurire cat costa un filtru de ulei si de unde sal nu mai vorbeste nimeni? astept raspuns daca se poate ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 toate sunt in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salut! Am si eu un TA la care nu de mult am schimbat bateria. Eu am luat o Varta de la firma Bumbas, bumbas.ro, in Str. Masina de Paine. Daca duci la schimb bateria veche iesi mai ieftin adica pe la 150 RON. Bafta si asfalt uscat! Multam! O sa incerc la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 bafta la examen . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Donez 2 oglinzi rotunde de transalp originale. Le trimit la Sibiu sau la Bucuresti saptamana viitoare prin cineva. Mie nu-mi plac. Primul PM le are. Numai posesor de transalp. (asa ca sa fiu rau) sal faci o donatie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Ale mele sunt alte dimensiuni 150/70R17 dar nu cred sa difere mult pretul Hallo..e cineva aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate