RD 02 ALX Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Si eu multumesc FUN&BEER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Ba da, dar merge vopsit la ceva profi sau imbracata iar in piele neagra. Dac Motors, Chopper Academy si Apasu Bar va invita Sambata 20 Decembrie la JUCARIA PARTY!!!! Intrarea se face pe baza de JUCARIE si DULCE. Aduceti cat mai multe ca sa le dam la COPII fara jucarii! Cu acesta ocazie vor fi decernate si Premiile Concursului PHOTOSHOPEAZA-MA, premii acordate de catre URBAN RIDERS. Concert LIVE: formatia PREA TARZIU Parteneri: Gradinita TARA COPILARIEI si URBAN RIDERS Poate nu veniti, dragii mei colegi din Honda Touring Adventure ca nu mai vin cu voi la nici o plimbare! Misiune indeplinita cu succes! Din pacate, nu am putut participa la petrecere, dar sunt convins ca cei prezenti se vor distra si pentru noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 21, 2008 Admin Share Postat Decembrie 21, 2008 Nenea Vlad,nu te potolesti deloc..mai vajai si acum prin oras cu frumusetea aia a ta? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Nenea Vlad,nu te potolesti deloc..mai vajai si acum prin oras cu frumusetea aia a ta?Luigi Vicol Pai cum sa ma potolesc? Ma potolesc cand o fi zapada Eventual Domnu' Luigi..Afara e soare. DECI: Mobraaaaa!! Am plecat la job..pe drumul cel mai lung... sa ma dezmortesc Editat Decembrie 22, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Salutare... am si eu o nelamurire. As vrea mai spre primavara sa-mi cumpar o motocicleta si imi place ft mult cum arata F 650 Dakar... "problema" ar fi ca eu am 1.69 inaltime. Daca montez o d-asta Wunderlich's Extra Low Dakar seat si scade inaltimea la Âşa cu 7cm (link)(deci ajunge cu doar 2 cm mai sus decat la F650 GS)... voi ajunge la asfalt/pamant? ... sau ar fi mai buna F 650 GS "normala"? Merci anticipat. Minte!!!! Nu te lua dupa clovn!!!!! El nu stie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Vai!!!!!?????!!!!!!! Imposibil! Eu credeam ca ai BMW!!!!!! Te-am vazut la club la BMW!!!!!! Editat Decembrie 22, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 voicule lasa bmw si ktm treci la revo la sala.................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Da, doar cat este iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Sunteti bine veniti toti care nu aveti ce face joia! Caci si asa suntem si noi din ce in ce mai putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Sunteti bine veniti toti care nu aveti ce face joia!Caci si asa suntem si noi din ce in ce mai putini. Domnu' Taxi, nu uita ca e o intalnire bmw. De fapt, asta a fost "scanteia" care a nascut aceasta intalnire. De ce vrei tu sa faci kktul praf? Pentru intalniri multi marca exista Arcul. Sunt sigur ca toata lumea e super ok si toti sunt baieti super de treaba, dar hai sa nu stricam si sa ramana o intalnire exclusiv bmw. Taxi, nu esti obligat sa vii la intalnire daca nu-ti place ca suntem prea putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Cum sa nu ai timp sa te duci dupa bani inaitne de sarbatori? Ma duceam si pan' la Galati dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 offtopic! prefer sa ii am dupa sarbatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 oai ce griji imi fac io pt. tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 oai ce griji imi fac io pt. tine... don't know what to say Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Domnu' Taxi, nu uita ca e o intalnire bmw. De fapt, asta a fost "scanteia" care a nascut aceasta intalnire. De ce vrei tu sa faci kktul praf? Pentru intalniri multi marca exista Arcul. Sunt sigur ca toata lumea e super ok si toti sunt baieti super de treaba, dar hai sa nu stricam si sa ramana o intalnire exclusiv bmw. Taxi, nu esti obligat sa vii la intalnire daca nu-ti place ca suntem prea putini. Voicule, vezi ca te dau astia afara din club, de betiv si amator de relatii extraconjugale ce esti... ai mai dat si motocicleta de pomana...asa in spiritul Craciunului "LA MULTI ANI!" sa ne revedem cu bine...la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Nu, tot joia la alta masa! Voi ma primiti daca ma dau astia afara? Sa stiti ca eu am BMW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Nu, tot joia la alta masa!Voi ma primiti daca ma dau astia afara? Sa stiti ca eu am BMW! Doar daca il vopsesti PORTOCALIU!!! PS. A-ti luat-o rau pe aratura "dincolo". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 sarbatori fericite tuturor enduristilor, si nu numai pai au cam trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 sunt fan bmw. si mai ales modele mari ADV si GS. sunt innebunit dupa un 1200 gs. cat costa o asemenea bijuterie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 31, 2008 Admin Share Postat Decembrie 31, 2008 Uita.te pe mobile.de sau moto.it si ai sa te lamuresti. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 sunt fan bmw. si mai ales modele mari ADV si GS. sunt innebunit dupa un 1200 gs. cat costa o asemenea bijuterie? daca ai bani care stau in cont la banca si primesti o dobndad c.ac.a.t. nu mare lucru te costa .......................12000 - 14000 plus tva daca faci credit sau leasing in 4 ani ajungi la 25000 euro cu toate taxele si full cassco so vezi ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) (zice hondafan) sunt fan bmw. si mai ales modele mari ADV si GS. sunt innebunit dupa un 1200 gs. cat costa o asemenea bijuterie? honda fan sau... bmw fan?hotaraste-te Coerelos(oricum sunt bune amandoua). bulan exagerat iti doresc! LA MULTI ANI la toata lumea si sa ne intalnim sanatosi. Editat Decembrie 31, 2008 de bill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (zice hondafan)sunt fan bmw. si mai ales modele mari ADV si GS. sunt innebunit dupa un 1200 gs. cat costa o asemenea bijuterie? honda fan sau... bmw fan?hotaraste-te Coerelos(oricum sunt bune amandoua). bulan exagerat iti doresc! LA MULTI ANI la toata lumea si sa ne intalnim sanatosi. ne cunoastem.... sunt din bacau. am masina bmw si stiu ce poate hondafan e alt user de-al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Ceva nu merge...sigle BMW...filmulete cu BMW...ok...da ..chestia cu hondafan e ca nuca-n perete... ! Muahhahahahaaaaa, virusul controleaza tot! P.S.: No offence, e doar o gluma, il stiu pe domn. Respect BMW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Deci, Joi dau eu berea!!!!!! La toti, indiferent de motorizare!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate