kombat Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 CARE VREI SA FACI REVELIONU LA ETRUSCO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 io si cu danutza cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 ete o idee nu tocmai rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Un Capitan, ceva? Eu ma bag, dar depinde si cine vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 e k in etrusco tinand cont ca varianata aialalta a picat e de rahat ....s-a deviat f mult....ideea eara de un pret rezonabil... in fine e bine etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Ba, o idee super!!!!!!!!! Ne costa inchirierea localului?? Ati vorbit acolo, totul e stabilit sau e doar o "pastiluta"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Si eu vreaaaaaaaau!!! E cea mai buna idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Mama ce-o sa iasa... Ce sa zic ... distractzie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Bah da' nu v'ajunge tot anu' Etrusco ?!? SI de rev?? AIUREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Bah da' nu v'ajunge tot anu' Etrusco ?!? SI de rev?? AIUREA Eu m-am simtit bine de fiecare data cand am fost in Etrusco. Chiar nu conteaza de cate ori a fost fiecare pe parcursul anului. Daca ne-am simtit bine atunci de ce nu am vrea sa ne simtim si de Revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Venim cu o singura conditie: sa aduceti toti cate ceva, salata boef, sarmale, friptura, piftie, toba, leber, etc. Ar fi misto sa poti gusta aceleasi feluri de mancaruri dar pregatite de bucatari/bucatarese diferit/diferite. Mmmmm deja visez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Eu m-am simtit bine de fiecare data cand am fost in Etrusco. Chiar nu conteaza de cate ori a fost fiecare pe parcursul anului. Daca ne-am simtit bine atunci de ce nu am vrea sa ne simtim si de Revelion? De ce nu faci rev la muzeu? Ai avea de fotografiat la greu ( banuiesc ca de'asta te'ai simtit bine ) On-topic : e inchiriat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 I'm as well! (daca nu apare vro super oferta pan alta parte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Dat fiind faptul ca sotia mea munceste (ca de obicei ) si de revelion , nu stiu ce am sa fac ..dar nu e rea ideea deloc.Ramine sa vad ce schimb e si dupa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 cred ca ar trebui sa fiti mai putin conservatori sunt 'n'spe alte locuri in care-ti poti petrece revelionul!! asa ij etrusco mergeti mereu parerea mea e ca "sarabatori de iarna" este = "munte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Ihim! Si ai bani de munte?! Sau ai casa p-acolo? Cu banii cu care stai 3zile doo nopti in ro pa la munte, (daca nu gaesti fo gazda undeva intr-un sat rupt de lume) mergi in Grecia; ca sa nu mai repet ca rezervarile se fac din iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Ihim! Si ai bani de munte?! Sau ai casa p-acolo? Cu banii cu care stai 3zile doo nopti in ro pa la munte, (daca nu gaesti fo gazda undeva intr-un sat rupt de lume) mergi in Grecia; ca sa nu mai repet ca rezervarile se fac din iunie. Aide bah ca esti carcotas:revelionul parca e o singura data pe an si al dreaq e de fiecare data cam in aceeasi perioada:sa nu'mi spui ca te'a luat pe nepregatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Da' sa dai 3.5-4 mil/persoana e cam mult chiar si pentru "o singura data pe an". Vezi semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Da' sa dai 3.5-4 mil/persoana e cam mult chiar si pentru "o singura data pe an". Vezi semnatura. Cam cat ai dat pe bere tot anul? Dupa ce raspunzi mai gandeste'te daca e mult sau putin. Vezi semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Erm.... 35 RON (+/- 5). Nu glumesc. Beau destul de rar (si in multe cazuri platesc altii ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Bre! MUNTE SUX BIG TIME daca e vorba de revelion/Craciun. pur si simplu nu merita (financiar vorbind) Nici la crashma nu-i placut, da' oricum, in caz ca n-ai fo casa cat-de-cat incapatoare, sa nu se calce in picioare petrecaretii, nu merita! Deci.. Etrusco Rulz pentru cine n-are alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 AM VB CU VALI SI A SPUS CA AR FI CEL MAI FERICIT SA FACEM REVELIONU ACOLO NOI MOTO+ PRIETENI DECI AMANUNTE MAI TIRZIU , SI AM SPUS OBLIGAT CARE VREA FARA COMENTARI SALUT, aici LIL DEBUL. Cine vrea sa machim zdravan si sa halim o tona de cefe de porc si alte grasimi de REVELION??? Kombat zice sa mergem in Etrusco. O fi bine??? Eu zic ca DA. Pentru sugestii si reclamatii inscrieti-va la cuvint, da nu mai tirziu de data de 31 decembrie , ora 24. AM VB CU VIOREL MIINE SPUNE CIT NE COSTA MENIUL AM SAL COMUNIC DECI ETRUSCO LIBER PT NOI DE REVELION ALTE INFORMATI NUMAI DE LA DACMOTORS RESTU SUNT ZVONURI .ACHTUNG IRASCIBILE MERGI PE CIMP MINAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Kombat, tata! Topicul tau imi aminteste de armata! E gen: DACA E ORDIN... CU PLACERE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 probabil ca DA!!! daca e ordin, cu sigurantza nu!!! po sa vin cu ludixu'??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate