Sari la conținut

Honda Cb500 - Home

CrisLuca
 Share

Postări Recomandate

Am desfacut in searaasta rulmentii de tot, cuva la cel de sus e punctata, in rest pare a fi ok toate ... ma gandeam sa o iau doar pe asta dar orezarii nu dau decat rulmentul complet care e 19 euro fara tva ... la banii astia mai bine mai pun ceva si imi iau noi after market, care sunt cu rulmenti conici, nu pe bile

Pana una alta am scos cuva si am intors-o la 180 de grade, am sters apoi am uns tot, montat tot la loc ... pare ok acum, cel putin momentan.

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am desfacut in searaasta rulmentii de tot, cuva la cel de sus e punctata, in rest pare a fi ok toate ... ma gandeam sa o iau doar pe asta dar orezarii nu dau decat rulmentul complet care e 19 euro fara tva ... la banii astia mai bine mai pun ceva si imi iau noi after market, care sunt cu rulmenti conici, nu pe bile

Pana una alta am scos cuva si am intors-o la 180 de grade, am sters apoi am uns tot, montat tot la loc ... pare ok acum, cel putin momentan.

Aftermarket sunt 130lei pentru mine, cei mai ieftini, dar caută dimensiunile Âşi vezi poate poate ai bulan să găseÂşti la magazinele de rulimenți.

Link spre comentariu

Mai frate :)) Care esti cu CB-ul ala negru si stai in Bucuresti? :)) M-am intalnit cu tine odata si azi ai trecut prin fata Muzeului Militar...suna bine de tot motoreta ta:P ce toba ai pe ea?

Stai sa o auzi pe a mea :jump:

Link spre comentariu

Salut! Citesc de ceva timp forumul si vazusem o discutie despre "ca cb-ul nu are o protectie la vant buna" si banuiesc ca nu o sa se imbunatateasca doar cu un parbriz.Dar despre varianta carenata ce parere aveti? Face diferenta? Astept raspunsuri!

Multumesc anticipat!!!

Link spre comentariu

barbatii adevarati nu se plang :P

da sincer ce rost are sa ai un cb carenat? ca sa fie mai bun la ce?

io si ice-man am mers 2 pe cb la 180km/h, fara parbriz si n-am murit :D

Link spre comentariu

barbatii adevarati nu se plang :P

da sincer ce rost are sa ai un cb carenat? ca sa fie mai bun la ce?

io si ice-man am mers 2 pe cb la 180km/h, fara parbriz si n-am murit :D

Poți să mergi la 180 fară parbriz. Nu-i chiar aÂşa mare chestie. Dar poți s-o ții mai mult de 5 minute fără să te chinui ? Aici e problema cea mare.

Link spre comentariu

eu din spate pot, dau mainile in spate ca mica sirena, ma tin doar cu picioarele si imi pitesc capul in spatele lui Ice-Man, daca mai ascult si muzica incep sa "bat" in coditza cu palmele.

atat e mai nasol cu cbul, pana ce ajunge la 180 te plictisesti.

dar nu de aia il are Ice-Man, pentru viteza, ci pentru ca e un motor fun de condus.

PS: astea-s povestiri de anu trecut.

Motoru meu abia ajunge la 90

Link spre comentariu

nu capsezi nimic, are surub. tre' sa fie kit complet

cablul e mai lung decat iti trebuie, tai cat vrei apoi cilindrul ala are o gaura prin el..bagi cablul pe acolo si strangi surubul :P

Link spre comentariu

eu din spate pot, dau mainile in spate ca mica sirena, ma tin doar cu picioarele si imi pitesc capul in spatele lui Ice-Man, daca mai ascult si muzica incep sa "bat" in coditza cu palmele.

atat e mai nasol cu cbul, pana ce ajunge la 180 te plictisesti.

dar nu de aia il are Ice-Man, pentru viteza, ci pentru ca e un motor fun de condus.

PS: astea-s povestiri de anu trecut.

Motoru meu abia ajunge la 90

Sunteti mici copii ... eu am mers cu cb-ul de pasti cu 210 :burnout: :banana: :moto:

Link spre comentariu

Sunt curios unde gasesc o sufa de ambreiaj cu shurub dinala de care zici tu...ambele cabluri pe care le am...cel rupt si cel de imprumut aveau capetele capsate. Ca un cilindru mic turnat pe cablu..

On-topic: Alte sugestii la chestia pe care am explicat-o cateva posturi mai sus?

parca era si pe luis.

Sugestii ... posibil sa iti fie dus rulmentul de presiune ... dus in sensul ca e pe duca nu ca e stricat ... am mai intalnit la un 600 rr cand trageai ambreiajul sau ii dadeau drumu pe la jumatatea cursei se auzea un hrascait subtirel si enervant ... asta e tot ce imi trece prin cap la ora asta ...

Link spre comentariu

Salut! Citesc de ceva timp forumul si vazusem o discutie despre "ca cb-ul nu are o protectie la vant buna" si banuiesc ca nu o sa se imbunatateasca doar cu un parbriz.Dar despre varianta carenata ce parere aveti? Face diferenta? Astept raspunsuri!

Multumesc anticipat!!!

weekend-ul viitor sunt pe drum germania-romania, 1600km, 3 zile pe CB cu parbriz - e ok, nu mai simiti presiunea aia a vantuluji in piept care parca mai are unpic si da jos cand bate vantul mai tare...Singurul dezavantaj e ca apar ceva turbulente in casca, si ti se zguduie unpic capul, dar eu zic ca e mai putin decat fara :)

Sunt curios unde gasesc o sufa de ambreiaj cu shurub dinala de care zici tu...ambele cabluri pe care le am...cel rupt si cel de imprumut aveau capetele capsate. Ca un cilindru mic turnat pe cablu..

On-topic: Alte sugestii la chestia pe care am explicat-o cateva posturi mai sus?

eu port la mine un kit cu cabluri pt acceleratie si ambreiaj, universale. Sunt doar cablurile cu ceva surubaraie pt montare. Fara camasa.

Am dat vreo 40 de lei la mymotto in Bv.

Link spre comentariu

weekend-ul viitor sunt pe drum germania-romania, 1600km, 3 zile pe CB cu parbriz - e ok, nu mai simiti presiunea aia a vantuluji in piept care parca mai are unpic si da jos cand bate vantul mai tare...Singurul dezavantaj e ca apar ceva turbulente in casca, si ti se zguduie unpic capul, dar eu zic ca e mai putin decat fara :)

eu port la mine un kit cu cabluri pt acceleratie si ambreiaj, universale. Sunt doar cablurile cu ceva surubaraie pt montare. Fara camasa.

Am dat vreo 40 de lei la mymotto in Bv.

Cu ce viteză ai mers cu parbrizul ? Părerea mea e că dupa 160 e mai bine fară parbriz decât cu el. La 200 chiar Âşi lipit de rezervor e nasol cu parbriz.

Link spre comentariu

salutare .vreau sa schimb uleiul la cb-ul meu din '97 cu 32000km . ce ulei folositi voi?si cati litri intra in cb?

Motul 5100 10w40, intra 3,1L cu tot cu filtru si 2,9L fara. merge de nu are aere ...

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu

Cu ce viteză ai mers cu parbrizul ? Părerea mea e că dupa 160 e mai bine fară parbriz decât cu el. La 200 chiar Âşi lipit de rezervor e nasol cu parbriz.

pe A3, autostrada de la Cluj de 50 km, am mers cu 140-150 constant. Peste viteza asta nu prea ma bag, cu/fara parbriz...Nu am testat autobahn-ul, dar nici nu ma mananca sa merg cu peste 160, fie si legal...

Daca tu mergi des peste 160, si nu te ajuta un parbriz, ok. Dar daca mergi cu 100 si consideri ca ajuta, iar escapadele la peste 160 sunt o raritate, atunci s-ar putea sa merite :)

Cine stie unde pot gasi o diagrama pentru curba de cuplu a unui CB 500?

Adica ceva de genul asta, dar pentru cuplu, nu pentru putere:

ar fi interesant de vazut si consumul pe diagrama aia. Nu de alta, dar mersul de croaziera la mine e de f multe ori la 3800-4000 rpm, si la turatia aia imi vibreaza si face galagie (o semicarena crapata, cred).

Editat de DeepSky
Link spre comentariu

vezi saibele cu care prinzi carenele...schimba cu o garnitura de cauciuc...

ei...as vedea dar saiba aia lipste de acolo...e o improvizatie de vreo 2 ani care inca tine. Ar trebui inlocuita....

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Cu parbriz pe CB 500 am mers si pana la 190 si dupa parerea mea se poate merge comod pana la 140, linistit pana la 160 si nu merita mai sus. Am facut cateva zeci de mii de kilometri cu ea, nu doar ture in jurul blocului.

In schimb fara parbriz nici cu 140 nu mi se pare o placere. Chestie de gust, dar as merge cu 140 cu CB naked doar daca e absolut necesar, altfel nu.

Link spre comentariu

cine vrea sa-si faca CB-ul carenat am setul asta cu tot cu prinderi far prabriz...etc necesita vopsire ingrijire.

300 lei tot

0751223726 robi

post-12605-0-51198800-1306397608_thumb.jpg

post-12605-0-77821400-1306397613_thumb.jpg

Link spre comentariu