Corado CB Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Multumesc.Voi lua legatura cu el. Nu am dat pe jos cu motocicleta asta niciodata de cand am cumparat-o.Mi-ar parea tare rau sa cad cu ea pe motor...(mai ales ca sunt si incepator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Scuzati ca ma bag ca musca-n lapte , dar e cineva care isi vinde cb-ul si ar fi interesat de un schimb ? dau o honda varadero 125cc + o diferenta pt un cb500 . anuntul si poze cu varadero AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Scuzati ca ma bag ca musca-n lapte , dar e cineva care isi vinde cb-ul si ar fi interesat de un schimb ? dau o honda varadero 125cc + o diferenta pt un cb500 . anuntul si poze cu varadero AICI Daca imi dai varadero si diferenta de 1000 ti-l dau pe al meu. Editat Octombrie 18, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 salutare tuturor . cumpar aripa fata honda cb 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corado CB Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Daca imi dai varadero si diferenta de 1000 ti-l dau pe al meu. @marius_vararu bagă-te fraere că e tare oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Ce vreme a fost in weekend,omg!!!:X Si de maine se anunta grade cu - :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kaghemusha Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Se vinde Honda CB-S,an 1999,28700 km,consumabile noi-ulei,bujii,cauciucuri 80 %,lant.Locatia Bucuresti.Pret 1600 euro negociabil.Tel de contact 0754055362. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Am un Honda CB500 din 98 . adus din germania, si era/este limitat . i-am scos obturatoarele acelea de aer . dar mai am nevoie de un set original (cred) de jigloare . aveti ideee de unde pot sa-mi cumpar ? mersi pai cel mai bine poti sa cumperi de la Honda, din bucuresti... vin destul de repede. la comanda , iti trebuie seria de cadru, ptr piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Unde pot gasi galerii (serpisori) pentru CB 500 din 1994 (PC 26), sau are cineva aici asa ceva de dat?Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Salut Stie cineva unde gasesc 2 stopuri pe spate ? Doar plasticul acela, nu intregi. Am 2 dar nu sunt bune pentru RAR se pare. Sunt cam negre, dar m-am uitat la ele, nu sunt vopsite, scrie si JAPAN pe ele. Sau ceva cu care sa le inlocuiesc pentru RAR. Editat Noiembrie 1, 2010 de paimei01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) cine ti-a spus ca nu sunt bune ? daca sunt originale , nevopsite altfel si intregi de ce sa nu fie bune ? Editat Noiembrie 1, 2010 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Nu stiam ca nu sunt vopsite, pana nu le am demontat, dupa ce am fost la RAR. Ms, dar nvm Editat Noiembrie 1, 2010 de paimei01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Unde pot gasi galerii (serpisori) pentru CB 500 din 1994 (PC 26), sau are cineva aici asa ceva de dat?Merci anticipat ai pm, am eu piese de CB 500 ieftine si bune 0729088563 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Gata,ati dus la iernat bestiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 ne dam cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Am Motul 5100 e OK Merg cu moto inca, pina la prima zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km?merci 10w40 ca doar asa zice manualul, dar te-as sfatui decat sa ii faci acum schimbul mai bine astepti pana in primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) de ce acum si nu la primavara? ca si eu tot la primavara vreau sa-l fac. E vreun motiv logic/fizic/chimic? P.S.: inca nu a intrat la iernat, chiar azi am mers cu ea. dar de obicei nu ma dau prin centru ca ma enerveaza traficul, prefer centura, tiristii sunt 10 clase peste soferii din centru (ca bun simt/mod de comportament in trafic) L.E.: ca sa-i schimbi kitul de lant & filtrele & uleiul iti trebuie niste instrumente speciale? (unii cica presa?) sau merge cu chei normale + ce surubelnite are omu' prin casa? Editat Noiembrie 9, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 nu iti trebuie chei speciale. Deobicei lantul are siguranta pe care o scoti cu o surubelnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 da' rotile alea dintate din fata/spate care trebuie inlocuite si ele odata cu lantul? tot cu ce ai prin casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 da' rotile alea dintate din fata/spate care trebuie inlocuite si ele odata cu lantul? tot cu ce ai prin casa? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 cul. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km?merci merci ptr raspunsuri vreau sa il schimb acum ptr ca are deja 15 mii de km si inca mai merg de la repsol a incercat cineva sa puna? btw.. cat ulei intra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate