LuCkYaN Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Eu sunt curios cum suna cu toba aia ? Ca eu o am pe cea stoc si ma cam bate gandul sa o schimb , careva vreo idee ce/cum/unde ? (in rest imi place astept versiunea finala ) p.s. asta seara in buc la Herastrau vine vreun CB-ist ? Editat Octombrie 7, 2009 de LuCkYaN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 am avut cb cu toba ROMBO si suna ca un chopper pt ca e motor in 2 cilindri. asa o sa sune si asta, poate chiar mai gros. pe youtube n-am vazut mare lucru, erau de proasta calitate filmuletele dar parea sa sunt ok toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pai ceva mai gros ma intereseaza si pe mine ca asta stoc da putin spre "scuter" Hai cu "marea intalnire" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La ce ora in Herastrau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 va invidiez in momentul asta... Mesaj completat Pai ceva mai gros ma intereseaza si pe mine ca asta stoc da putin spre "scuter" Hai cu "marea intalnire" gasisem ceva la dezmembrari chiar dupa ce mi-am luat eu toba si era din carbon. orice toba sport suna mai bine decat stocku asta e clar. cauta-ti una faina sh ca altfel ajungi sa dai 250 euroi pe una faina. si pe louis am vazut una la reducere. nu ajungea la 200 de euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La ce ora in Herastrau ? Pai nu stiu , parca miercurea este ziua de intalnire moto la arcul de triumf nu ? (sry dar eu sunt de 1 luna in "bransa" ) va invidiez in momentul asta...Mesaj completat gasisem ceva la dezmembrari chiar dupa ce mi-am luat eu toba si era din carbon. orice toba sport suna mai bine decat stocku asta e clar. cauta-ti una faina sh ca altfel ajungi sa dai 250 euroi pe una faina. si pe louis am vazut una la reducere. nu ajungea la 200 de euro.... Nici nu ma gandeam sa iau ceva nou pentru ca nu se merita la anu o mai tin si apoi o dau deci ceva acolo pana in 100E sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Da ,astazi este ,eu am mai fost ,insa nu am vazut cb-isti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pai nu conteaza ne strangem si noi intr-un locsor acolo (la amarati ). Daca vreti imi spuneti la ce ora si vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pai ceva mai gros ma intereseaza si pe mine ca asta stoc da putin spre "scuter" Hai cu "marea intalnire" Daca vrei o toba destul de ieftina (sub 50 de euro) iti pot face eu. Poze cu ea gasesti la "galeria mea de lucrari" iar de auzit poti sa auzi in bucuresti la user-ul chatuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Daca vrei o toba destul de ieftina (sub 50 de euro) iti pot face eu. Poze cu ea gasesti la "galeria mea de lucrari" iar de auzit poti sa auzi in bucuresti la user-ul chatuiesc Daca te referi la http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/...890417992328386 , identica este si toba mea , nu asa este cea stoc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Eu sunt curios cum suna cu toba aia ? Ca eu o am pe cea stoc si ma cam bate gandul sa o schimb , careva vreo idee ce/cum/unde ? (in rest imi place astept versiunea finala ) p.s. asta seara in buc la Herastrau vine vreun CB-ist ? http://www.youtube.com/watch?v=QQszlksSQM4 http://www.youtube.com/watch?v=dzEDm4YUS84&NR=1 asa suna fostu nostru cb, il conducea un prieten (eu filmam)...in realitate suna mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Daca te referi la http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/...890417992328386 , identica este si toba mea , nu asa este cea stoc ? Ce ai aratat tu acolo e toba stock, defapt in imaginea aia(cu motorul lui chatuiesc) se vad crash bar-urile facute tot de mine. Defapt pozele cu toba is astea http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/...521987826139842 http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/...520245481856802 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Si eu ma gandeam la un tuning ptr moto ,am vazut unul interesant pe net ,gen : toba ,far ,codita ,insa nu prea merita investitia ,trebuie sa-mi iau o geaca de piele buna ! Daca aveti ceva idei de magazine cu marfa de calitate si nu exagerat de scumpe ,va raman recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Deviez putin referitor la intalnire poate ne strangem mai mult in weekend vineri / sambata sa ne vedem e lumea libera si am inteles ca o sa fie si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 SALUT , revin cu stiri bune : Bordul merge ok ,nr de km reali si viteza asemenea!! ps : era sa ma calce un nebun cu masina si tot el sa ma bata ,a avut noroc ca s-a dus pe o alta strada si eu trebuia sa ajung de urgenta la serviciu!!! Mai rau ca in jungla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuCkYaN Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Inca 1 ora si vine weekendul ) , so ... intalnire ceva in week asta ? (mai ales pe vremea asta:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Eu ies in seara asta la plimbare dupa ora 2 ,atunci ies de la job ,am mai vb cu un pr. Daca vrei te astept si pe tine ! sau pe cine mai vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Plimbare in dimineata asta ? Cheia sau ceva asa usor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_k83 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Salutare, cine stie cum pot adauga putin ulei in furca fata la CB. Sfaturi de ulei, cantitatea necesara, procedura de inlocuire/completare. Multumesc anticipat! Drum bun si asfalt uscat celor care azi mananca asfaltul in plimbari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Salutare, cine stie cum pot adauga putin ulei in furca fata la CB. Sfaturi de ulei, cantitatea necesara, procedura de inlocuire/completare. Multumesc anticipat! Drum bun si asfalt uscat celor care azi mananca asfaltul in plimbari! Pai pui motorul pe central, apoi bagi un lemn ceva sub baia de ulei ca sa stea ridicat de fata, apoi desfaci roata, dupa ce ai desfacut roata ai la fiecare brat al furcii in partea de jos un surub pe imbus de 6(e pozitionat pe lungimea furcii, de jos in sus, poti ajunge la el numai cu axul rotii dat jos), dupa ce desfaci fiecare surub de tot o sa iti curga uleiul din furca, apoi pui suruburile la loc. asta e operatia de golire, acu cea de umplere. Desfaci ghidonul din jug(cele 4 suruburi pe imbus de 6) si il dai la o parte pentru a avea acces la capacele fiecarui brat al furcii, capace pe care le desfaci, dupa ce ai facut asta comprimi bratele si scoti distantierul cu tot cu arc afara. Apoi torni ulei(cu furca comprimata) si ori masori cantitatea ori masori cu ruleta distanta dintre buza de sus a furcii si nivelul de ulei din fiecare tub al furcii. Cantitatea de ulei difera de la un model la altu, in functie de ce CB ai cauti in manual cantitatea de ulei. La final decomprimi fiecare brat, introduci arcul cu partea mai deasa a spirelor jos, apoi saiba, distantierul ala si in cele din urma ii pui capacele la loc, pui ghidonul si gata treaba. Toata afacere nu ar trebui sa iti ia mai mult de jumatate de ora. Succes! Mesaj completat Nimeni nimic, Ice-Man cineva ? Toata lumea isi schimba uleiul din furca sau cum ? Editat Octombrie 10, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) am nevoie de bani si vreau neaparat sa dau CB-ul pentru ca am prins un pont pt alt motor. NUMAI PANA LA SFARSITUL LUNII OCTOMBRIE PRETUL ESTE DE 1500 euro moto e din 2002 in motor nu mai trebuie investit absolut nici un leu. are 44.000 km kitul de lant (DID-Racing) a fost schimbat pe la 36.000. bujiile au fost schimbate la 32.000 (ar trebui sa tina 18.000 km ) cauciucurile sunt noi. nu am facut mai mult de 1000 km cu ele (marca Heidenau) are verificarea tehnica pana in 2010 dau CADOU: 2 pinioane aproape noi, un schimb de ulei repsol, un parbriz puig si poate si un topcase GIVI de vreo 24 L PS: motorul este cel din semnatura Editat Octombrie 14, 2009 de smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 maine pun chitul pe carena. a iesit f bine si sper sa iasa si finisajele cum imi imaginez eu. zilele astea revin cu poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Se poate repara un rezervor cu o indoitura destul de mica in partea de sus fara sa fie chituit ? daca da, cum si unde as putea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Sir Vlad : iti pot da un nr. de telefon la serviceul de am fost eu ,iar el o sa iti spuna daca se poate sau nu fara mai costuri sau eforturi! Mesaj completat Urata vreme aseara ...ploaie peste ploaie...dar a mers ok motorul ...am mers exagerat de atent desi a plouat ...m-am folosit de el ,am pus pelerina pe mine si am plecat la drum 12 km! ca sa nu mai zic de azi dimineata ...era ...ziceai ca ninge ceva de genu!!!! Voi le-ati bagat la garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate