noro Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Salutari la posesorii de CB500! Sambata Bikers Club Otopeni implineste 3 ani de la infiintare si vor face o petrecere, tot cu aceasta ocazie va fi si lansarea proiectului Caffe Racetek. Mai exact motocicleta mea, Honda CB500S, a stat cam 1 an si 2 luni intr-un service pentru un tunning total iar acum este gata. Cei care sunteti curiosi sa vedeti ce a iesit va astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Salut , Sambata 21.11.2009 ? Interesant ,daca nu ajungem din cauza vreii si a altor prb. asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) Din păcate, spun, din păcate, o altă Honda CB500 de vînzare ! Cu mare regret, mă văd nevoit să mă despart de o motocicletă foarte fiabilă, zdravănă Âşi frumoasă (după părerea mea Âşi doar a încă cîtorva!). Aici, anunțul /index.php?showtopic=452086 Sper să nu fie cu supărare că am postat aici la voi, dar e o parte a forumului pe care am vizitat-o des Âşi mi-a fost de mare ajutor. Plus, mi-a plăcut întotdeauna atitudinea posesorilor de CB-uri de aici... Toate cele bune ! Editat Noiembrie 16, 2009 de lionofjudah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare...cine are pe aici de vanzare o oglinda de cb dreapta ( originala), sau amandoua daca nu, si o maneta de frana ? Sau daca aveti ideie de unu care dezmembreaza cb ? Mesaj completat Salutare...cine are pe aici de vanzare o oglinda de cb dreapta ( originala), sau amandoua daca nu, si o maneta de frana ? Sau daca aveti ideie de unu care dezmembreaza cb ? Â nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Ai dat cu ea de asfalt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Ai dat cu ea de asfalt ? nu, am spart o oglinda cand am iesit cu ea din garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 primele 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 primele 2 poze Meserie, felicitari e super, mai ales rotile alea spitzate Mesaj completat Nimeni, nimic ??? Nu a mai iesit nimeni cu motorul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) Meserie, felicitari e super, mai ales rotile alea spitzate Mesaj completat Nimeni, nimic ??? Nu a mai iesit nimeni cu motorul ??? ms frumos! eu ies zilnic cu ea, insa nu prea stiu ce as putea povesti decat Editat Noiembrie 29, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 e superba moto asta.oricum dupa ce am vazut-o live nu cred ca e vreo poza care sa ii cuprinda toata frumusetea...eu unul astept mai multe detalii despre ea si sper ca pe viitor(nu f indepartat) sa reusesc sa intru si eu in posesia unui model customizat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 e superba moto asta.oricum dupa ce am vazut-o live nu cred ca e vreo poza care sa ii cuprinda toata frumusetea...eu unul astept mai multe detalii despre ea si sper ca pe viitor(nu f indepartat) sa reusesc sa intru si eu in posesia unui model customizat.. Ai dreptate, in realitate chiar arata mult mai bine! Daca doresti mai multe detalii poti intreba aici /index.php?showtopic=457359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Hai cu primavaraaaaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salutare tuturor! Scuzati-ma ca dau buzna peste voi, dar am o intrebare / rugaminte Cine are cunostinta despre urmatoarele: - suport maneta ambreiaj - maneta frana - parbriz Desigur, pt CB 500, si nu de la Louis, e putin cam scump Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 nu stiu ce intelegi tu prin scump. pe louis un parbriz puig e undeva la 20 de euro( eu am prins cu 15 la reducere acum 2 ani) iar o maneta de ambreiaj sau frana 8-9 euro. iti recomand userul ROMI3. aduce fara comision si trimite si prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 el are nevoie de suport maneta ambreiaj si nu am vazut sa aiba pe louis. recomand kronaumoto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 nu stiu ce intelegi tu prin scump.pe louis un parbriz puig e undeva la 20 de euro( eu am prins cu 15 la reducere acum 2 ani) iar o maneta de ambreiaj sau frana 8-9 euro. Iti multumesc pt promptitudine Eu am intrat astazi pe site-ul Louis si nu am gasit parbriz decat cu 69 virgula ceva euro, respectiv codurile 10006546 si 10006612 Poti eventual sa ma ajuti cu codul parbrizului de care zici, de pe Louis? Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 codul de pe louis este : 10006508 -> de asta mi-am luat eu un prieten de-al meu vrea sa vanda un windshield. am sa incerc sa atasez o poza. vrea 110 lei pe el sau uite link : /index.php?...522&st=1610 bafta! in legatura cu suportul pt maneta, am inteles gresit. scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 codul de pe louis este : 10006508 -> de asta mi-am luat eu Iti multumesc E bun codul, nu stiu de ce nu l-am gasit si eu din prima Probabil germana mea de balta e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebstter Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Hai cu primavaraaaaaaaaaa!!! haide haide ...ca eu o am din septembrie si am apucat sa fac doar vreo 1000 km...am luat si prima tranta, si astept primavara(fata alte trante, sper)...am dus-o la tara sa hiberneze, m-am mai plimbat acu 2 uichenduri cu ea ca a fost vremea misto...dar cred ca in urmatorul weekend o bag la somn... MAILM4AN, poate ne-om vedea la primavara la un ride, asa ca intre incepatori CB-isti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 cam nasol cu aderenta pe vremea asta, ca in rest poate inghetatul degetelor dupa un drum mai lung si la viteze mari pot fi ceva ceva inconveniente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 sebstter : cu cea mai mare placere ,eu am facut vreo 6000 cred ... Saptaman trecuta in weekend am duso la garaj 100 km distanta ...damn ,mi-au cam inghetat maine ,insa mi-am luat echipament nou ,si mi-a trecut frigul ,mi-am luat o geaca Suomy ,imi vedea sa dorm cu ea pe mine Las ca vine martie acum :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 hhaideti mai baieti, pe mine m-a prins ninsoarea azi cu ea si nu ma plang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Depinde de drumurile care le faci ...si de durata lor ,plus ca cu tot cu echipament ontra frigul in tine grav :-s ,la genunchi mai ales ...desi ai ce trebuie ...tot se simte !!! http://www.4x90extreme.com/suomy/jackets/b...-black-blue.htm ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 eu merg si acum pe motor, ma intreaba toata lumea daca n u am inghetat pe ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Si ce le raspunzi ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate