Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) Ce tip de cameră? Cauciucuri cu cameră pui pe scuter dacă mergi cu 50 km/h și eventual cu 70 la vale, nu la moto. Merge tubeless de 140x70R17 pe spate, s-a mai discutat mai sus. Salut, Si acum intrebarea, ce bujii folositi voi, ce ar fi mai bine sa-i pun si de unde sa le iau? Louis/Kronaumoto NGK CR8EH9, cod 10035031. Editat Noiembrie 10, 2009 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 (editat) nu mai fi acid Adi !!! ........... poate merge si camera..... desi eu nu as face asta NGK CR8EH9 este ce iti trebuie si poti gasi/comanda la orice magazin auto ! Editat Noiembrie 10, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmm Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Multumesc de sfaturi, cu prima ocazie dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 nu mai fi acid Adi !!! ........... poate merge si camera..... desi eu nu as face asta Dacă tu nu ai face asta nu îi spune altuia că merge. Știi tu, ce ție nu-ți place altuia nu-i face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 nu as pune nu pentru ca nu ar merge, sunt destule motociclete care nu au cauciucuri tubeless ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Ati mai iesit cu hondele ?eu in fiecare zi...se pare ca vremea tine cu noi!!! Asfalt cald cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 eu ies zilnic cu motorul ! daca as fi avut si o masina nu cred ca o mai scoteam asa de des, nu e problema pentru mine doar ca ma gandesc si la ea ! noroi , baltoace , murdarii etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Zilnic si eu ...merg la facultate !si mai rezolv niste treburi ...insa ma bucur de vreme acasa ,azi fac un drum pana la Campina ! WEEKEND placut va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Prin București m-am intersectat azi (pe moto) cu vreo alte 3-4 motociclete și cam tot atâtea scutere, ceea ce e cam puțin pentru două traversări ale orașului dintr-un cap în altul. Asfaltul cam rece, viziera se aburea la fiecare semafor, nu e o plăcere să mergi prin oraș dar se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Salutari la posesorii de CB500! Sambata Bikers Club Otopeni implineste 3 ani de la infiintare si vor face o petrecere, tot cu aceasta ocazie va fi si lansarea proiectului Caffe Racetek. Mai exact motocicleta mea, Honda CB500S, a stat cam 1 an si 2 luni intr-un service pentru un tunning total iar acum este gata. Cei care sunteti curiosi sa vedeti ce a iesit va astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Salut , Sambata 21.11.2009 ? Interesant ,daca nu ajungem din cauza vreii si a altor prb. asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) Din păcate, spun, din păcate, o altă Honda CB500 de vînzare ! Cu mare regret, mă văd nevoit să mă despart de o motocicletă foarte fiabilă, zdravănă Âşi frumoasă (după părerea mea Âşi doar a încă cîtorva!). Aici, anunțul /index.php?showtopic=452086 Sper să nu fie cu supărare că am postat aici la voi, dar e o parte a forumului pe care am vizitat-o des Âşi mi-a fost de mare ajutor. Plus, mi-a plăcut întotdeauna atitudinea posesorilor de CB-uri de aici... Toate cele bune ! Editat Noiembrie 16, 2009 de lionofjudah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare...cine are pe aici de vanzare o oglinda de cb dreapta ( originala), sau amandoua daca nu, si o maneta de frana ? Sau daca aveti ideie de unu care dezmembreaza cb ? Mesaj completat Salutare...cine are pe aici de vanzare o oglinda de cb dreapta ( originala), sau amandoua daca nu, si o maneta de frana ? Sau daca aveti ideie de unu care dezmembreaza cb ? Â nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Ai dat cu ea de asfalt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Ai dat cu ea de asfalt ? nu, am spart o oglinda cand am iesit cu ea din garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 primele 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 primele 2 poze Meserie, felicitari e super, mai ales rotile alea spitzate Mesaj completat Nimeni, nimic ??? Nu a mai iesit nimeni cu motorul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) Meserie, felicitari e super, mai ales rotile alea spitzate Mesaj completat Nimeni, nimic ??? Nu a mai iesit nimeni cu motorul ??? ms frumos! eu ies zilnic cu ea, insa nu prea stiu ce as putea povesti decat Editat Noiembrie 29, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 e superba moto asta.oricum dupa ce am vazut-o live nu cred ca e vreo poza care sa ii cuprinda toata frumusetea...eu unul astept mai multe detalii despre ea si sper ca pe viitor(nu f indepartat) sa reusesc sa intru si eu in posesia unui model customizat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 e superba moto asta.oricum dupa ce am vazut-o live nu cred ca e vreo poza care sa ii cuprinda toata frumusetea...eu unul astept mai multe detalii despre ea si sper ca pe viitor(nu f indepartat) sa reusesc sa intru si eu in posesia unui model customizat.. Ai dreptate, in realitate chiar arata mult mai bine! Daca doresti mai multe detalii poti intreba aici /index.php?showtopic=457359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Hai cu primavaraaaaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Salutare tuturor! Scuzati-ma ca dau buzna peste voi, dar am o intrebare / rugaminte Cine are cunostinta despre urmatoarele: - suport maneta ambreiaj - maneta frana - parbriz Desigur, pt CB 500, si nu de la Louis, e putin cam scump Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 nu stiu ce intelegi tu prin scump. pe louis un parbriz puig e undeva la 20 de euro( eu am prins cu 15 la reducere acum 2 ani) iar o maneta de ambreiaj sau frana 8-9 euro. iti recomand userul ROMI3. aduce fara comision si trimite si prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 el are nevoie de suport maneta ambreiaj si nu am vazut sa aiba pe louis. recomand kronaumoto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 nu stiu ce intelegi tu prin scump.pe louis un parbriz puig e undeva la 20 de euro( eu am prins cu 15 la reducere acum 2 ani) iar o maneta de ambreiaj sau frana 8-9 euro. Iti multumesc pt promptitudine Eu am intrat astazi pe site-ul Louis si nu am gasit parbriz decat cu 69 virgula ceva euro, respectiv codurile 10006546 si 10006612 Poti eventual sa ma ajuti cu codul parbrizului de care zici, de pe Louis? Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate