bogdan kawa Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Mi-am luat-o in august ...si am mers incepand cu septembrie. Am cazut in prima zi...o luna am asteptat-o( p.s....si ce cald a fost in augus). Nu pot s a compar kawa decat cu hoinaru' ..dala am avut, e un pic mai bun pe asfalt prost; hoinaru' il face pe kawa! Care ati mers pe gpx 750r poate sa-mi zica cum e fata de altele,.. sa-mi zica parerea lui despre ea! Eu mi-am format o parere,..e mai buna ca hoinaru"! cele 2 ale mele kawa si ticutu primu' drum dupa ..prima cazaturica Editat Noiembrie 22, 2005 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Putin complicat sa-ti urmaresc cuvintele . Oricum, felicitari pentru achizitie! Si-adevarul ca nu mi-as da motoarele de Mobra si Hoinar pentru nimic in lume (eh, aproape nimic), insa probabil c-o Kawasaki e nitel mai nervoasa decat un vagabond de-al nostru, tinand cont de faptul c-amandoua sunt patentate de japonezi. Ins-oricum, prefer sa surubaresc nitel pe la fierataniile noastre, decat sa rup un amortizor de cateva milioane luat la prima mana . Asfalt uscat si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (si eu visez la ea) Plimbari cat mai multe si cat mai placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 Daca aveti un vis nu'l lasati sa moara..! Am visat cel putin 12 ani la un motor....mi-am zis ca pana la 40 de ani tot reusesc sa-mi iau si'am reusit!...un pic mai devreme! Inca o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Felicitari si sa o stapanesti sanatos! La cati mai multi kilometrii impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Daca aveti un vis nu'l lasati sa moara..! Am visat cel putin 12 ani la un motor....mi-am zis ca pana la 40 de ani tot reusesc sa-mi iau si'am reusit!...un pic mai devreme! brava dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Putin mai devreme de 40 ? Sa inteleg ca nu mai sint singuru' boshorog pe forumu' asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Felicitari !!! Se vede de la o posta ca esti tare mandru si fericit cu noua achizitie. Bafta maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Felicitari si sa aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 ... Sa inteleg ca nu mai sint singuru' boshorog pe forumu' asta? offtopic: (cel putin) inca 6 sunt alaturi de tine! /index.php?showtopic=10019 ontopic: Felicitari si zeci si sute de mii de km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Sper ca nu iti stric elanul, dar /index.php?...pic=16354&st=20 O am din martie. Si mai stiu cativa cu modelul asta, in galati, suceava, Valcea, timisoara, lugoj. In germania e un model destul de raspandit, e faina, are power suficient. Singura problema a ei ar fi axele cu came care se cam duc dupa 150 mii km si culbutorii ce trebuie reglati destul de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilemore Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Nu pot s a compar kawa decat cu hoinaru' ..dala am avut, e un pic mai bun pe asfalt prost; hoinaru' il face pe kawa! ????????????????????????????????????? scoal' frate ca sforai... io am tot kawa ... si daca e sa o compar cu o moto... ma uit si io la un CBR sau la un GSX.. la un FZR sau ceva mai acatarii...nu imi baga Hoinaru pe gat ca mor... io am plecat cu o Aprilia AF1 futura.. 125 cc aia se putea compara cu Hoinaru... a.. era sa uit ... ma luase un unki la 2-10... ca io nu urc cu Kawa pe deal ca el cu mobra lui...MARSH FRATE!!! Asfalt Uskat...pt totzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Mi-am luat-o in august ...si am mers incepand cu septembrie. Am cazut in prima zi...o luna am asteptat-o( p.s....si ce cald a fost in augus). Nu pot s a compar kawa decat cu hoinaru' ..dala am avut, e un pic mai bun pe asfalt prost; hoinaru' il face pe kawa! Care ati mers pe gpx 750r poate sa-mi zica cum e fata de altele,.. sa-mi zica parerea lui despre ea! Eu mi-am format o parere,..e mai buna ca hoinaru"! cele 2 ale mele kawa si ticutu primu' drum dupa ..prima cazaturica ieeeeeeee stai ca vezi tu motor adevarat mai incolo atunci sa te vad........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Felicitari (chiar ca daca e cu 1 luna intarziere ) si sa faci cat mai multi km cu ea P.S.: Cred ca si tu deja astepti sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 felicitari si cat mai multi km fara probleme @mvtarts : cine nu asteapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 ce?! o vinit primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 Sa o stapanesti sanatos si fara probleme ! Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 azi am dat-o .....cu parere de rau! Ce sa-mi iau ? am ...sa zic 4mii epuroi vfr de 750 ....cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 i ati frate ce iiti place si ce crezi tu, cand mai faci geamurile pe spate fumuri la tico mai chinuie te putin ca se vede ca e PAINT nu photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Exact, sa te chinui sa faci fumurile alea de la Tico mai ca lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Daca aveti un vis nu'l lasati sa moara..! Am visat cel putin 12 ani la un motor....mi-am zis ca pana la 40 de ani tot reusesc sa-mi iau si'am reusit!...un pic mai devreme! Inca o poza! OMULE DA TU AI RABDARE NU GLUMA!!!... io nush ce fac daca nu reusesc sa-mi iau ceva pana pe la 25 de ani(acum am 19...) dar tot ce fac e in spre a-mi lua motor...si sa ajung la 30 n-as renunta la vis... bvo tie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Mai 27, 2006 Autor Share Postat Mai 27, 2006 Exact, sa te chinui sa faci fumurile alea de la Tico mai ca lumea! sunte-ti dusi!!!! asa au iesit in poza! OMULE DA TU AI RABDARE NU GLUMA!!!... io nush ce fac daca nu reusesc sa-mi iau ceva pana pe la 25 de ani(acum am 19...) dar tot ce fac e in spre a-mi lua motor...si sa ajung la 30 n-as renunta la vis... bvo tie!!! p.s nu-ti fie tarsa sa-ti iei o rusesca!! mie mi-a fost..... si sa stii ca-mi pare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate